2011. november 16., szerda

Márton által Dejtéről 2011. november 15-én


2011-11-15 - Márton által
Gyermekeim!
Örülök mindegyikőtöknek és nagyon szeretlek benneteket. Azt kívánom, hogy tudatosítsátok, hogy az élet Isten szeretetének az ajándéka. Ne éljetek ezért üres életet, hanem töltsétek meg Isten ünneplésével és dicséretével. Örülök annak, hogy elfogadtátok Fiamat személyes Megváltótoknak. Ne féljetek, és a Szentlélek erejével tegyetek Róla tanúságot, hogy azok, akik Isten nélkül élnek, meggyőződjenek, milyen jó az Úr. Jézus és az én szívem szeretetébe merítelek benneteket.

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning“

Isten, az Atya arra kéri gyermekeit, hogy az imában egyesüljenek

2011. november 15., kedd, 11:00
Ma azért jövök leányom, hogy összegyűjtsem drága gyermekeimet és mindazokat, kik hisznek Bennem, hogy egységben imádkozzanak az összes lélek megmentéséért a földön
Az az Én kívánságom, azáltal bizonyítsátok be végtelen szereteteteket a Szentháromság iránt, hogy az egymás iránti szeretetben alázatot mutattok úgy, hogy az egész emberiség bűne megbocsátható legyen. 
Én az Igazságosság Istene vagyok, de elsősorban a Szeretet és az Irgalmasság Istene.  Istenatyai szeretetemet irántatok, Irgalmas jóságom tükrözi vissza. Mint olyan (irgalmas jóság), minden lélek megmentése a szándékom ezekben a végidőkben, amint ezt már ti is felismertétek a földön.  Ne féljetek, gyermekek. Nem az a célom, hogy megijesszelek benneteket, hanem a mindent átfogó szeretetemmel, melyet minden gyermekem iránt érzek, szeretnélek megölelni benneteket. 
Arra kérem fel minden gyermekemet, különösen azokat, kik teljes szeretettel vannak Irántam, Teremtőjük iránt, hogy csatlakozzanak testvéreikhez és álljanak ki a világ gonoszságával szemben.
Gyermekek, a sátán és a pokol minden démona most, dacolva Velem, ezekben a végidőkben bejárják az egész földet.  Ők szétszóródtak az egész világon, üldözik a lelkeket és az őrület határáig kergetik őket.
A gonosz befolyását majdnem mindenki érzi közületek ebben az időben. Ez azért van így, mert Létezésemet és szeretett Fiam létezését megtagadták, elutasították és félredobták, most pedig a sötétség borította be világotokat. Mivel nem ismeritek el megteremtésetek igazságát ezen a földön, gyermekeim, ti akaratlanul a sátán célpontjai lettetek.
Számos változást fogtok életetekben tapasztalni, mivel ez a fertőzés markában tartja a világot, mint: a gyilkosság, a gyűlölet, az ellenszenv Dicsőségem hirdetésével és Létezésem elismerésével szemben, a háború, az üldözés, a kapzsiság, az ellenőrzés és az erkölcsi romlás. Minden ilyen gonoszságot a sátán idézett elő a világotokban és a bűnösök terjesztették ezeket, kik annyira nyitottak hamis, üres ígéreteivel szemben.
Ő, a sátán először a hataloméhes bűnösöket és a gyenge hitűeket próbálja elcsábítani. Miután elcsábította őket, rendelkezik velük. Ők pedig megfertőzik, és szörnyű fájdalmat okoznak felebarátaiknak.
Ti, szeretett híveim, arra vagytok Általam felszólítva, hogy álljatok fel és védjétek meg Szent Szavamat, hogy az emberiség megmenekülhessen.  Ezt kétféleképpen fogjátok tenni. Először is az állandó imádkozás által, másodszor Legszentebb Szavam terjesztésével.  Az ima nemcsak abban fog segíteni, hogy megmentse a pokoltól az emberiséget és a Rólam való teljes lemondástól, hanem bűntető kezem ellen is enyhülést hoz. Ez a bűntető kéz és e felől semmi kétség, le fog súlytani azokra a gonosz bűnösökre, kik megengedték a sötétség szellemének, hogy ellenőrizhesse viselkedésüket, melyet az alattvalók (tőlük függők) fölött gyakorolnak, akiket uralnak.
Én, Isten az Atya, a Mennyekből arra szólítom fel gyermekeimet, hogy halljátok meg felhívásomat, amint sürgetve kérlek benneteket, és álljatok fel azonnal! Csatlakozzatok egymáshoz az imádságban, mondván:
„Legmagasságosabb Isten, szeretett Fiad, Jézus Krisztus nevében, akit érettünk áldoztál fel, szegény gyermekeidért, hogy megments minket a pokol tűzétől, hallgasd meg imánkat. Fel szeretnénk ajánlani Neked szerény áldozatunkat, elfogadván a megpróbáltatásokat és a gyötrelmeket, hogy a Nagyfigyelmeztetés alatt eszközként szolgáljon minden lélek megmentésében.
Könyörögve kérünk Téged, hogy bocsáss meg azoknak a bűnösöknek, kiknek nehezükre esik a megtérés és add, hogy elfogadják Irgalmas jóságodat, hogy a Te meglátásod szerint tegyék meg azokat a szükséges áldozatokat, hogy a megváltásra méltók legyenek Szemedben.” 
Ha ti Hozzám, a mennyei Atyátokhoz, a Legmagasságosabb Istenhez, az Univerzum és az emberiség Teremtőjéhez imádkoztok, meg fogom hallgatni imáitokat és védelmet biztosítok mindazoknak, akikért imádkoztok.
Köszönöm nektek dédelgetett gyermekeim, hogy ezt a Mennyből jövő Isteni felszólítást felismeritek.  Köszönöm, hogy alázatos szívvel felismeritek Hangomat, amikor az hozzátok szól.
Ne feledjétek, hogy Én az Irgalmasság Óceánja vagyok és mindannyiatokat atyai szeretettel szeretlek.  Csak arra törekszem, hogy egyenként mindenkit megmentsek közületek a sátán karmaiból, hogy egy Szent családdá egyesülhessünk.
Isten, az Örök Atya