Szaud-Arábia leplezetlenül címmel készítettek dokumentumfilmet brit filmesek. A dokumentumfilmben, borzalmas részleteket mutatnak be, például azt, hogy napokra az utcán hagyják a holttesteket elrettentésül.
A Daily Mail információi szerint helyi polgárjogi aktivisták segítették a brit dokumentaristákat, hogy a felvételeket készítsenek a Szaud-Arábiában folyó borzalmas állapotokról.
tak
A dokumentumfilmből kiderül, hogy a közel-keleti országban mindennaposak a kivégzések és elrettentésül akár napokra is kint hagyják a holttesteket az utcán, például öt lopásért elítélt férfi holttestét, napokig huzalra erősítve a magasból lógatták le két daruról. De olyat is lehet látni a filmben, hogy egy nőt lefognak az utcán a rendőrök, majd egy fehér ruhás hóhér levágja a fejét. A nőt azzal gyanúsították, hogy megölte a mostohalányát, mielőtt a hóhér lesújt rá, még felkiált, hogy nem én voltam.
A féléves titkos munkával készült film kedd este látható az ITV-n. Az egyik operatőr megkérdez egy kisfiút, hogy mit tanult aznap az iskolában, aki azt válaszolja, hogy „A keresztényeket addig kell halállal büntetni, amíg egy sem marad” – írja a DailyMail.
(faktor)
Bal-Rad komm: “…A keresztényeket addig kell halállal büntetni, amíg egy sem marad…”-vallja egy “hithű kisfiú”!
-Namármost mire is lehet számítani egy európainak a kontinens leigázására készülődő “igazhitű” muszlimoktól? Ahol már a kisfiúk is a keresztények halomra gyilkolásának, kiirtásának szükségességéről beszél!
-Amúgy ez a Szaud-Arábia mostanság lett megdobva a világ elsőszámú latorállama-az USA-ajánlására az ENSZ Emberjogi Bizottsága soros elnöki tisztével!
MERT-AZ USA SZERINT-RÁSZOLGÁL!