2012. november 5., hétfő

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

Az út örök Királyságom felé éles kövekkel és sziklákkal van tele

2012. november 4. vasárnap, 17:45
Drága szeretett leányom, senki se gondolja, hogy erős maradhat hitében, anélkül, hogy ezért a jogért harcolnia kellene.
Sok akadály van, melyek az Istenbe vetett hitet gátolják, és csak azok, akik az imában kitartanak, tarthatják égve szívükben az Isten iránti szeretetük lángját.
Az út örök Királyságom felé éles kövekkel és sziklákkal van tele. Ez olyan, mintha mérföldeken keresztül mezítláb járnátok, ahol minden vágást, minden éles fájdalmat megtapasztaltok, és ahol minden megtett lépésnél megbotlotok. Ezért van az, hogy sok jó szándékú lélek esik el az út szélén, mivel az út annyira küzdelmes.
Amikor Engem követtek, utazásotok mindig fájdalmas lesz. Sohasem lesz könnyű, amíg azt nem mondjátok: „Jézus vedd el fájdalmamat, gyógyíts meg Engem és vedd el keresztemet.”
Csak ezután fogjátok könnyebbnek érezni, hogy kövessétek Utamat, mely Dicsőséges Királyságomhoz vezet.
A Keresztre-feszítés minden egyes szakaszát meg fogja tapasztalni mindenki, aki szereti Istent, egészen az utolsó napig.
A Második Eljövetelemig vezető szakaszban, a Keresztényeknek és mindazoknak, akik a Legmagasságosabb Istent szeretik, a Passióm szenvedését kell kiállniuk.
Vádaskodásokkal fog kezdődni, hogy Isten nem létezik.
Engem elutasítottak, mint Isten Fiát. Ez alkalommal a Legmagasságosabb Istent fogják elutasítani.
Minden hívőt megostoroznak és üldözni fognak, amikor bevezetik az elmúlt idők pogány törvényeit. Mégis sok ember, akik nem ismerik az Úr útjait, nem figyelnek az ilyen gonoszságokra, mert annyira el vannak ragadtatva a személyes szórakozásuk utáni törekvéseikben.
Aztán büntetéseket fognak kiszabni azokra, akik a nyilvánosság előtt hűséget mernek mutatni az egy Igaz Isten iránt. Őket nem fogják megtűrni, és el kell majd rejtőzniük ahhoz, hogy Atyámat tiszteljék.
A mindennapi Áldozatok, a Szentmisék végül megszűnnek – amint meg volt jövendölve –, mert a hamis próféta bejelenti majd, hogy egy új formájú misét fognak tartani, és hogy a régi formájú már nem fontos, – fogja mondani.
Jelenlétemet a Szent Eukarisztiából száműzni fogják és az Élet Tápláléka többé már nem fogja táplálni Isten gyermekeit. Ekkor Isten Keze lecsap majd azokra a pogányokra, akik azt merik majd mondani, hogy Isten Nevében beszélnek. Hűségük a fenevad iránt sokakat fog befolyásolni, és vezetni fogják azokat, akik félre voltak vezetve a Sötétség börtönében.
A szakadás növekedni fog, míg végül Isten minden gyermekének választania kell. Vagy a hamis illúziót fogják követni – melyet a hamis próféta fog bemutatni, aki azt fogja mondani, hogy Isten Nevében beszél -, vagy az Igazságot.
Soha ne higgyétek, hogy elég erősek lesztek ahhoz, hogy ellenálljatok a hamis papok e nyomásának, akik a fenevadat fogják képviselni. Nagy lesz az ő befolyásuk. A segítségem nélkül kísérteni fognak benneteket, hogy fordítsatok hátat tanításaimnak.
Ébredjetek fel, még mielőtt ezek az idők bekövetkeznének. Mindennap hívjatok Engem a Segítségemért.

Jézusotok