2022. szeptember 24., szombat

Egy írás a Szent Anna réti kápolnával kapcsolatban.

 

NEM ÉPÜL FEL AZ ANNA RÉTI KÁPOLNA
1944 decemberében került elhelyezésre az Anna-réti Engesztelő kápolna alapköve, ekkorra Pestet már elérték a szovjet csapatok, így az építkezés meghiúsult.
A háború után másodszor is próbálkoztak a kápolna felépítésével, de az 50-es években nem valósulhatott meg.
2018-ban a Hegyvidéki Önkormányzat ötletpályázatot írt ki abból a célból, hogy a 2020-as Eucharisztikus Világkongresszusra, "Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidék a normafai helyszínnel a Világ Királynője Engesztelő Kápolna emlékével kapcsolódhat a kongresszus során tervezett esemény sorozathoz."
A pályázatot csend követte, megtörtént 2021-ben a világkongresszus. majd tavaly ősszel az építési hatóság nyilvános adatbázisából derült ki, hogy az önkormányzat beadta az építési engedély kérelmét, erről mi számoltunk be elsőnek.
Megtörtént a közbeszerzési eljárás is, a kivitelezési szerződés idén június 20-án került aláírásra (az önkormányzat részéről nem a polgármester, hanem Váczi János”polgármesteri tanácsadó” írta alá).
A kápolna felépítésének harmadik próbálkozása sem járt sikerrel, mert július 22-én, azaz 32 nap után a szerződés megszűnt.
Minthogy az építési engedély kérelmének benyújtásáról, így erről sem számolt be az önkormányzat.
A szeptemberi képviselő-testületi ülésen Vadász Gábor - Momentum képviselő kérdésére a polgármester úr elmondta, hogy a közbeszerzést azzal a feltétellel írta ki az önkormányzat, hogy majd állami forrást fog kérni a megvalósításra. Mivel a kérelem nem kapott zöld utat, így a szerződés megszűnt.

"Rákérdeztem az Anna-rétre tervezett kápolna építésére, mivel a nyilvános adatokban észrevettem, hogy megszűnt a szerződés a kivitelezővel; a válasz szerint az építési engedély ugyan megvan, de az állam egyelőre nem ad pénzt, ezért egyelőre nem épül kápolna."

Vajon mennyire gondos a kápolna ügyének kezelése az Önkormányzat részéről és mennyire megfelelő a kommunikáció a kerület polgáraival? Mennyibe került a felesleges közbeszerzési eljárás lefolytatása? És miért titkolta a kerület vezetése, hogy az kápolna nem épül fel?

Vörös lesz az ég

Szent Mihály arkangyal üzenete - Vörös lesz az ég || Anna Shelley 2022. szeptember 6.

Ahogy a szárnyak tollai beárnyékolnak és megvédnek az égő égbolton, hallom, hogy Szent Mihály arkangyal mondja.

Urunk és Megváltónk szerettei
Maradjatok Urunk védelmének határain belül, amelyet csak az ő Szent Szíve tud biztosítani.

ISTEN EMBEREI
Imádkozzátok az Isteni Irgalmasság káptalanját a Szent Szív birodalmában, hogy elhárítsátok a közelgő csapásokat.

AZ ÉGBOLT MEGVILÁGOSODIK
és vörös lesz a megjelenése, ahogy a vizek megkeserednek és vérvörössé válnak, természetellenes viselkedést okozva a tenger, a szárazföld és a levegő teremtményeiben. (2). 3Mózes 26:22

CSAPÁSOK ÉS ÉHÍNSÉGEK
tovább súlyosbodnak, ahogy a makacsság és a büszkeség felduzzad a kőszívekben. A bűnbánat elkerüli őket, és hiányzik az ajkukról.

TÉRJETEK MEG, TÉRJETEK MEG, TÉRJETEK MEG!
Mert a jajveszékelés hamarosan rátok szakad!
(1). Jelenések-8:13

VILÁGHÁBORÚ
fogja elhozni az apokalipszist.

KRISZTUS SZERETTEI
Térjetek vissza a végidők Szűzanyájának köpenye alá, és keressetek menedéket Urunk és Megváltónk, Jézus Krisztus Szent Szívében.
Ismerjétek el Őrangyalaitokat, akik arra lettek kijelölve, hogy vigyázzanak rátok és biztonságba vezessenek benneteket.

Készen állok angyalok sokaságával, hogy megvédjelek benneteket az ördög gonoszságától és csapdáitól, akinek napjai kevesek.
Így szól a ti Őrző Védelmezőtök.



(1). És amikor odanéztem, hallottam, hogy egy angyal repül az ég közepén, és nagy hangon ezt mondja: "Jaj, jaj, jaj a föld lakóinak, mert a három angyal kürtjének hátralévő fújásai miatt, amelyek mindjárt megszólalnak!".

Jelenések-8:13

(2). 3Mózes 26:22
22 Vadállatokat küldök, hogy megtámadjanak benneteket, és elragadják tőletek gyermekeiteket, és elpusztítják jószágaitokat. Annyira megfogyatkoztatnak benneteket, hogy az utak üresek lesznek.


Szeretett Shelley Anna kommentárja

Szent Mihály könyörögve kéri a gőgösöket, hogy bánják meg vétkeiket, amelyek kárhoztatják lelküket, mert késő az óra!
A jaj "bánatot, gyötrelmet, nyomorúságot" jelent; a Jelenések könyvének három jajkiáltása a végső ítélet, amelyet Isten a föld gonosz lakosaira mond ki, hogy megtérésre ösztönözze őket (Jelenések 9:20). A három csapás valóban a nagy gyötrelem és nyomorúság ideje azok számára, akik az Antikrisztusnak tettek hűséget az utolsó időkben.

Az Apokalipszis ideje jön. Mária üzenete. Anna Shelley 2022. szeptember 23. (végi idők)

Drága leányom, mondd meg szeretett gyermekeimnek, hogy térjenek vissza az imához. Imádkozzátok Fény Rózsafüzéremet, amely körülvesz benneteket, megvakítva ellenfeleit, aki nem nyugszik lelketek romlását keresve. Az idők apokaliptikusak, mivel az emberiség a világot sújtó betegségektől szenved. Ismerd fel őrangyalaidat, akiket arra jelöltek ki, hogy segítsenek neked, és biztonságba vezessenek ezekben a veszélyes időkben. Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok egy olyan Amerikáért, amelynek szabadságát elhallgatják. Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok Angliáért, amely behódolja a fenevad rendszerét. A fenevad jelét egy ma már világszerte elfogadott digitális pénznem hozta mozgásba. Gyermekeim, gyertek vissza a köpenyem alá, és keressetek menedéket Fiam, Jézus Krisztus Szentséges Szívében, mert az óra már késő. Gyermekeim, mindig emlékezzetek Ígéreteimre, és imáitok legyenek szakadatlanok. Ezt mondja szerető édesanyád
Az üzenet Szent. Mihály arkangyal – ELJÖTT AZ IDŐ || Anna Shelley 2022. szeptember 23

Szeretett Jézus Krisztus: Eljött az idő, hogy megkapd a szükséges útmutatást angyalaidtól, akik elvezetnek a biztonságos menedékedbe, ahol elrejtve leszel a megkezdődött kataklizmák elől. Az égitestek leereszkednek a földre, és tűzesőt hoznak. A partvonalak visszahúzódnak, ahogy a tengerszint emelkedik a szárazon, amely megremeg és elszakad. A tömegpusztító fegyverek ütköznek majd a természet erőivel, nukleáris telet okozva. Szeretteim, ne hagyjátok el Boldogságos Anyánk Fény Rózsafüzérét, amely megszakítja a benneteket körülvevő démoni tevékenységet. Kivont kardommal, angyalok sokaságával készen állok, hogy megvédjelek benneteket az ördög gonoszsága és csapdái ellen, akinek kevés napja van. Ezt mondja az Ön éber védője. Szent Mihály arkangyal. Ámen. Szent Mihály arkangyal üzenete – Közel a vég || Anna Shelley 2022. szeptember 23

Őrizze szíveteket Boldogságos Anyánk, a Végidők Asszonya köpenye alatt, imádkozva a Fény Rózsafüzérét, amely elvakítja az ellenséget és démoni lényeit. Keress menedéket Jézus Krisztus, Urunk és Megváltónk Szentséges Szívében. A démoni erők beletörődnek a lelkek tönkretételébe a tél havas hónapjaiban és a jégben, amikor a telihold fényében felerősödnek a sötét gyakorlatok. Közel a vég. A Jelenések könyve a millenniumi uralmat hirdeti, amelyben az örökkévalóság Urunkkal megalapíttatik Jézus Krisztus, a mi Királyunk szívének lakói számára. Isten népe, készítsétek fel szíveteket az ítéletre Urunkkal és Megváltónkkal. Alázatos és bűnbánó szívvel keresd Irgalmát és Megbocsátását. A természet erői összeütköznek a háborúhoz használt emberi gépekkel, az apokalipszis kezdeti szakaszai kirajzolódnak. Imádkozz tovább a bűnösök megtéréséért, hogy kiszabaduljanak a Sátán szorításából. Krisztus Szerettei: Továbbra is hozd el Isten Igéjének világosságát és kinyilatkoztatását azoknak, akik elvesztek a sötétségben. Gyere vissza a Végidők Boldogasszonyának palástja alá. Ne hagyd el Fény rózsafüzérét, amely elvakítja az ellenséget, és megvilágítja az igazságosság és az üdvösség útját. Továbbra is becsüld meg őrangyalaidat, akik biztonságos menedékhez vezetnek ezekben a most közeledő veszélyes időkben. Angyalok sokaságával együtt készen állok megvédeni benneteket az ördög gonoszsága és csapdái ellen, akinek napjai meg vannak számlálva. Ezt mondja az Ön éber védője. Szent  Mihály arkangyal. Ámen.