2010. június 9., szerda

Elnézést a fordítói esetleges hibákért ...


Üzenet a február 14, 1993
Maria SS.: Kedves lánya Fény, most, szem előtt tartva, hogy az emberiség továbbra is megsérti a törvényeket az ég, felfedi üzenetek az utolsó titkait Fatima zárt 1917 óta, és hogy a lélek néhány a 60-as években ezt be kell jelenteni a világnak, de nem hallottam az én anyai Visszahív és sok-sok szerencsétlenség is foglalkozott a földre. Ma én gyerekem, nem a feladat, hogy beszéljen azokkal, jöttél kapcsolatba, és sok gyermek fény, hogy a világ még mindig bűnbánatot tartanak. Kívánom, hogy a pápa játszik fájdalmas visszahívása My Son (Utal erre! most beszélünk, és a világ talán menthető imádsággal) is meghalt a bűneiért, és megteszi a fejemben időben történő terjesztése ezt az üzenetet.(On The varázsát mutatja be a világot a kezében, és csoda, hogy fokozatosan ismertté válik véres. Ő így kezdődik:)
Kislány, azt mondta egyszer, a fatimai, hogy ha a világ nem tértek meg, nagy szerencsétlenség volna semmisíteni az egész emberi faj, nem abban az időben, de a második felében a huszadik század. Már megjövendölte a La Salette, Gyermek-és Melanie Maximin Ez a büntetés és ma, miután számtalanszor, ismétlem nektek, hogy az emberiség továbbra is kitartani a hiba rátaposott az ajándékokat az ég.
Most Sátán elterjedt káosz mindenhol, gazdaság teljesítménye a legmagasabb szinten, amely befolyásolja a fejlődését minden dolog. Azt mondtam, Már Lucia ő fia, a sötétség, tudta letép a fejében a legnagyobb tudósok találni ösztönzésére Fegyverek hatékony , amivel tönkretehetik a néhány pillanat az egész Föld bolygón. Azt mondta, képes lenne, hogy a saját kezében a sorsa a világ, elcsábítani a hatalmas és állam-, és így történt. Hamarosan lesz szabad fel a karját látni fogja, hogy minden az én Figlioe Ő fogja büntetni a komolyabb és a jog, mint a soha nem történt.
Az egyház elérkezett idő megpróbáltatásai és nehézségei, a megjövendölt. A Cardinals ellen fordul a bíborosok, püspökök püspökök ellen, és a Sátán már menetelnek soraikból, és Rómában a közelgő változások érzékelhetők.
Senki sem számít Az Isten FiaDe te, hogy mindazt, amit visszatérés, Azonban jön a tolvaj az éjszakában, majd büntetni szerint az igazság az igaz Mennyei Atya. Füst és tűz fog csökkenni az erőszakos ég, tenger gőzölgő, minden rendben lesz, és elsüllyedt egy nagyobb háború és a másikat pedig az ártalmas, Ha mindent kellett maradnia, mint most. Sok férfi és gyermek fog meghalni lassan, és azok, akik élni fog, majd az irigység a halott, megfosztva a látvány.
Az arc a halál, a szenvedés, romlás és a háború lesz, hogy a föld. Időzítését az idő véget ér, és félelmemet minden nap lesz egy ijesztő valóságot. Arra kérem a világnak azzal, hogy nem csak a jó elvész a gonosz, de az állam-és népeik valamint a minisztérium az egyház és a hívők.
A lányom, sajnos, Sátán szétszórva a földjét gyilkosok és az ember gyakran enged a kísértésnek, hogy bűn. Ez alkalommal, ha az ember akarja, hogy szándékosan tönkre a világot, akkor eltűnik a világegyetem és Isten többé nem történhet a víz, a megtisztulás szimbóluma, de a tűz, az igazságosság szimbóluma.
Mikor a föld sötét lesz, ez a megjelölés a következő a My Son és az Ő angyalai, és csak akkor fog az új föld, református, akik már dolgoznak a győzelem az én Szeplőtelen Szívének, és azokat, akik életben az ilyen szerencsétlenségek .
Együttesen ezek a megválasztott, Kereszttel jelölik meg a homlokán, a szimbólum a bizalom Istenben, élni fog, egyetlen cél, a "Mennyei Atya", mint ha ez a gyönyörű bolygó volt, nem olyan bűnös. Így én, Isten Anyja, bejelentette, hogy a világot meg a nagy katasztrófa hogy ha nem élnek ravvederà. Én Béke Királynője és a Szeretet, Mennyei Anya, jöttem erre a földre, mint a többiek, hogy gyógyítsa a lélek és nem a test.
Ígérem megváltás, menny lesz a tétet, ha elfogadják. Köszönöm, hogy nekem fizetni, és arra kérem Önt, hogy tájékoztassa a világot. Imádkozzatok és a szeretet. Mind dicsérték a Life szül élete: Jézus Krisztus.
(Harmadik titka Fatima feltárt rész)

Az év volt, 1998 április 23 ember gyűlt össze a kertben, a mennyei zöldség. Egyszerre a dobbanás a csökkenő eksztatikus elhallgattatta a jelen. A gyönyörű hölgy megjelent burkolt vakító fény az örök boldogság, mint mondta a látnok.
 
Tehát az üzenet íródott, hogy a nap:
"Áldott az Úr, a gyerekeim. Ma arra kérem Önt, hogy él a tapasztalat a keresztény élet több életerő és a harmónia. A gyermekeim, szeretném, mindannyian ismét gyaloglás a helyes útra. Kívánom, hogy kaptam meg a jelenléte sokkal kamatok.
S nemcoraggiatevi, ha a bizonyítékot az élet teszi ezt a sötét, meghallgatása után Jézus még inkább Ön mellett, és adsz neki minden behajtják a fájdalom a kezedben.
Drága gyermekek, invocateMi a napi szükséglet. Csak a támogatását tudok beavatkozni, és változtatni minden bizonytalan állapotban. Az Úr, az égben trónol szeret mindannyian viszonozni az Ő szeretete iránti engedelmesség az Ő szent-dekrétumok”.
 
 
Tudjuk, hogy Deborah, majd megkérdezte: "Uram, mit akarsz?
Szűzanya válaszolt: "A világ tudniuk kell, hogy Asszony Olaj Szent Eucharisztia és a Szűzanya Love kommunikál, és akkor kerül sor,”.
A nagyvonalú lelkesedést, Debora megnyugodott "Igen, én mondom neked, megígérem”.
A Szent Szűz újra beszél többes számban, mintha Deborah képvisel minket "Gyerekeim, én leszek a tanú, hogy a kegyelem, amely akkor már tele?
A lány félénken, de bátorsággal és lassú sóhaj: "SIII”.
A gyönyörű hölgy elment a kinyilatkoztatás sok kis dolog, most már egyértelmű: "Szeretnék hinni neked, és az imádság segít nekem felszámolására a gonosz (Azaz a gonoszt, amely a következő). Imádkozzatok, imádkozzatok: csak az imádság nem Isten veled ezt, és még az életedben. Követniük a pápa, és soha ne feledd, hogy kérje szentelt imádkozzatok a lelkész. Leánya, elviszlek téged ez az út az apostoli, mert Én ígéret lehet teljesíteni ...
 
Ez talán a legfontosabb üzenet, hogy menjen be az egész ügyet Manduria lelki, de nem elég meggyőző, hogy az elme káros ellenére egyértelmű és prófétai szavak csak olvas. Próbáljuk meg együtt, hogy ez a bizonyíték, így az értelmezési szabadság a szív.
Nem kétséges, hogy az első és az újonnan jelentkező problémára a kereszténység (és azon túl) éppen együtt élni a koherencia és a harmónia az élet tapasztalatait. Volna élni, hogy hit szellemében a részvét és együttérzés, aktívan a projektekben részt vevő Jézus állandóan folyamatban. Szentséges Szűz Mária, anyja a mi Istenünk hív bennünket, hogy ok újra járni A helyes út, és hálás Istennek az ajándék az Ön anyai jelenlét. E két pont képezi a stratégiai megértésének kulcsa az, történelem.
A bizonyítékok is nem szabad kizárni, még ha el is termékeny, és felajánlotta, hogy Jézus Krisztus, aki használja őket, hogy gyógyítsa a sebeket az emberiség. A felbukkanása Manduria ad nekünk egy pozitív jövőképet, és nem katasztrofális a szerepet, amelyet az úgynevezett kísérletek, és egyértelműen be.
A prófétai szavakat az erős bizonyíték ez: "Drága gyermekek, invocateMi a napi szükséglet. Csak a támogatást az imádság tudok beavatkozni és a változás minden bizonytalan állapotban.
Bár a különböző válság jön a hosszú távú tényezők, mint valaha is megértsem, amit azt jelenti, Isten Anyja bizonytalan. Ott tudják megmondani, több tucat család, áldozatai ennek a gonosz, a háborút még szörnyű, inkább sátáni rendszer, a legtöbb nehéz egy gyógyíthatatlan betegség, tulajdonképpen már most bejelentette a nagy katasztrófa. Napi szükségletek szaporodnak, mert a változó jelent a "szükséges". Az Úr figyelmeztet bennünket a világegyetem a Virgin az Eucharisztia, hogy a visszaélés az, ami nem a miénk, de a megadott "kamatmentes kölcsön" fordul ellenünk, termelő rossz lánc, ahonnan mi Tekintse meg. A hasznosítási idő, anyag, stb. Hozott létre a "rendszer a globális elszegényedés"
 
Tartsa be Isten a Szűzanya nyújt nagyobb garanciát tagsága a stadion, vagy annak a félnek a pillanat ... el kell fogadnia az imákat a legnagyobb jóakarat helyett a teherbe esés ez túl gyakran egyfajta altató. Az a gyakorlat, az ima, állandó odaadás, a párbeszéd és a történet, a testmozgás és a gyógyszeres kezelés, akkor elvtársak, és végül egy nyitott csatornát, amely elfogja az FM állomás isteni. Az imádság, amely fejleszti a sok imát ajánlott és terjeszti Madonna olyan hangszer, a csodák, mert a Szent Szűz. alkalmazza a megváltás, mentési, gondviselés, és lehetővé teszi számunkra, hogy egységes maradjon, és nem egyedül, talán szegény, de nem éhes, felkészült és erős, nem depressziós, és nyúzott.

Ez volt április 23, 1998, és senki sem képzelte, amit ma: az ingatag állapotban. Hogy ez az egyik nagy katasztrófák bejelentette titokban? Ha igen, nincs minden veszve. Úgy véljük, számos alkalommal, hogy meg kell védeni az üzenetet, és bejelentette, hogy több, mint egy igazi katasztrófa. Böngészhetünk a világhálón, fáj a szívem, hogy olvassa el a szabad valótlanságokat tulajdonítanak ennek a látomás és a támadó rágalom az emberi jogi eszköz, amely például az, hogy elítélték a bíróságon, vagy aki egy "gyalázatos becsapták." Ott még soha nem volt panasz az ilyen típusú, de csak a spekuláció és a követelőző magazin soha nem ellenőrizték. Vajon Deborah bűnösségét, tudván azt, amit kért tudni? Láttam, amit nem kérte, hogy látni?
 
Van egy csomó jó, hogy emlékezzen a tárgyalópartnere Deborah az üzenet így szólt:
Q: Lady, akarod?
Maria SS.: A világ tudniuk kell, hogy Asszony Olaj Szent Eucharisztia és a Szűzanya Love kommunikál, és nem fizethető ki.
Q: Igen, én mondom neked, megígérem.
Maria SS.: Gyerekeim, én leszek a tanú, hogy a kegyelem, amely akkor már tele?
Q: Igen.
Madonna hajlandó hinni nekünk, és emlékeztet arra, hogy veled dolgozni érezzük magunkat közelebb Istenhez, szolgálni építése a kozmikus tudat, amely nem a jelenlegi emberiséget.
Kiindulópontja tökéletes Istennel való közösség bizonyára a mérete egységét a pápa, ez is egy új prioritásként. Ki lehet racionális nem kerülheti el a lét célját. Így latolgat a szavakat a tegnap és a ma értjük.

Mary szeme állandóan beszél a gyermekeknek, akik supplicants jóváhagyása előtt a szobor.
Április 3-án ebben az évben, egy csoport a zarándokok a Manduria, hogy adózzon a Virgin az Eucharisztia, miután a kálvária imában szomorúság, akkor látható, hogy az megfelel a mennyei illat után rendkívüli esemény lacime az olaj tette a szemét életben.
Mozgott, csendes és áhítatos, hogy halhatatlanná a megjelölés emlékeztető, miközben az esemény Manduria nem lehet az eredménye a hisztéria vagy a szimuláció.
A kézzelfogható jelét, megcáfolhatatlan, nyilvánvaló, a fényképeket a zarándokok, akik maguk akarják közzétenni.
Ne feledje, hogy a jelenlévők közül is néhány nem-hívők.

Hangja mélyén
A hang a lélek még nehezebb megérteni a külső természet, mert ez megkövetel egyfajta legszebb, kitartó figyelmet. A hang a kinyilatkoztatás egy időben a belső nyugalom, amikor a gondolatok elkezdenek belefáradt a könnyelműség óvatos. Még nehezebb, hogy megnyitja az ellenkező oldali füléhez cím nevelés középpontjában a nyelv áll az összes emberi gyermek, hogy a könnyek. "Azt mondtam többször, és számos formáját, hogy a mi atyáink a próféták által az utóbbi időben a lánya meg fia" (vö. Zsid. 1:1-2).
Isten hangját mindig él és aktív, és mivel minden, ami a világ által elszenvedett Isten hatalmát (Zsidók 1:3), nem kétséges, hogy ez az esemény nem történik intézkedés, a gondviselés, hogy a szavakat tartalmazza Isten azt akarja az ember cselekedni. Mária válaszol imádság egyszerre keresi a szerelmet, amely már elfogadta a meghívást a változó élet, elhaladva a bűnbánat és a koncentráció az időben "a kereszt.
Nem véletlen, mivel továbbra is történik ezen a földön szeretett az egyetemes hangja Anya ereszkedik le áldását az események hatása a világ, élén az Isten ujja, és lehetővé tette a lehelete szája. Én is hiszem, hogy ezek a könnyek, nyögés a megválasztott lény tart vissza bennünket a mi szakadékot a termelő jó kiinduló forrása. Tudom, hogy ez igaz, akkor érthető, hogy mindez hang sír a pusztában, vagy inkább az egyetemes kiáltás a sivatag szívében, Mária egy pillanat alatt folyamatosan felhívja lelkiismeretünk, mert örülünk, a mi romokban, és mi büszkék A külső érzékek kihasználtsága átmeneti elégedettség.
Nincs több rossz fantáziák a Virgin a könnyeket, mert amit hágó közötti jelek és lelkünk rejt a mély titok, hogy megérdemli a hozzáállása a csend és a szent félelem.
(Don Stephen Varna beavatkozás a könnyeket a Szűz az Eucharisztia a Manduria)



2006. január 6.
 
Király üzenete a Jelenések
 
Jézus: "... Én szomorúság óriási, mert a férfi nem volt hajlandó elfogadni a küldő a Szent Szív a Földközi-tengeren. A tűzijáték hamarosan gyullad meg, és bejelentette, nagyobb konfliktusok lezárva üzenetek hamarosan sor kerül.
Kiáltani, hogy a világ a veszélye két súlyos katasztrófák, amelyek lehetővé teszik az Atya a nap.
Az első a természetes, és hirtelen, mint a jele, hogy az átállás a föld fogja meghatározni minden valóság;
A második: az isteni engedélyt előtt előfordulása pusztító tüzek egybeesik az új projekt az ősi Kígyó elkeseredett, hogy támadják meg és uralkodj. A gyűlölet életre hívta a vallási ürüggyel, és egy ideig, hogy én hívő keresztények tanúskodnak előtt a jelenetet a halál, több tucat papok dicsőítsék az egyház kínál magukat a párbeszéd, az egység, de itt az ideje, hogy a Véleményem szerint a kereszt lesz, és homályos lesz a fáklyát az agressziót.
Ezért kijelenti, hogy a nagy csend van az egész emberiség, és sokan úgy fog tűnni, hogy Isten nem hall, és még több! Soha, mint ez a "Night" a háromszor szent fenntartja a kezével olyan erős a tisztító és hű a megpróbáltatás. "
... "Az óra a legnyitottabb tanúsítja a nevemet. Előtt állok, hogy megkapja a bizalmat szavaztak! Új viharok verte meg az egyház, hanem azt, aki olyan kemény, hogy a kormányt a hajó I AM azt mondom, igaza van, a pályák által megjelölt vértanú vér és hó (John Paul II). Majd emelje fel a szaga hamis vallási ürüggyel mert a "gyermekek, hogy a próféta" ( Mohammed) Fáradt az elnyomás maguk szellőzési haragjukat felé minden gonosz ember a Nyugat. Így a király a Jelenések megáld téged és hagyja a békét. Vissza Ámen! "



2008. július 18.
Drága gyermekek!
Azért vagyok itt, hogy elmondjam, hogy ezekben a napokban van, hogy erős, horgonyzott az imádságban, kész feláldozni. Éhgyomri is segíteni fog a távol tartva a kellemetlenséget. Jézus szomorú megtagadása ember irgalmas jelenléte az Eucharisztia, örülnek, hogy közel marad a fájdalom, és mit tud kínálni.
Az én gyermekeim, Isten fordul meg a konverziós, a kegyelem állapotában és átadja az Ő szeretet képes csökkenteni, és át a szörnyű helyzetek előfordulnak.
A szívem vérzik is lehet hallgatni, hogy a pápa, különösen a papok engedelmeskednie kell az igazat!
Bocsásson meg azoknak, akik megtagadják Saját üzenet: Manduria egy olyan ajándék, amit lehet érteni, csak megnyitja szívünket az isteni gyöngédség.
Kérjük, drága gyermekeim, hogy tartsa életben a hit és az aktív, így az eljárás megtévesztő az emberek nem változnak meg. Minden elmúlik, kicsinyeim, de nem lesz az Úr, aki küldött engem. Maradjon a legtöbb az eucharisztikus Jézus és megérteni a szavaimat, amelyek bizonyosan az örök élet.
Hadd áldjon meg benneteket az én áldásomat a mama. Viszontlátásra.


2009. május 17.
Még akkor is, amikor a nap fölkelt, én vagyok a fény ébresztette, hogy kíséri a Lady. Kinyitotta a szemét még mindig nehéz és fáradt a fáradtság a tegnapi, sírtam a boldogságtól, hogy a legédesebb az anyák. Bólogatott, és nyitó karját előre szólt:
"Dicsértessék a Jézus Krisztus. Kedves lányom, az lesz a béke a szívem csak Isten a kényelem és összhangba hozza a lelket. "
Egyszerre láttam a lába elé feküdt egy nagy kék könyvet, és azt mondta, miután szemek:
"A te életed, és meg van írva ebben a könyvben. Remélhetőleg, kedves lányom, meg a könnyeid kevésbé keserű a tudat, hogy a titok az, hogy olvassa el a feladat, hogy fájt a szívem, és Amoroso adtam neked. Ne szorongás, kedves lánya nem aggódó, drága gyermek: az Úr akarta bízni ezt a feladatot, amely előkészíti a történet:
be, és előkészíti a világ az ő jön.
Ez nem lesz holnap vagy holnapután, de a dicsőség az eucharisztikus Jézus Szíve Szentlélek felfedi a értelmében a szavaimat. Az Úr a kezembe a békéért: ha valaki megkérdezte tőlem, adok békét.
Itt, kedves gyerekek, hogy kap a program: szenvedni, hogy, javítás, az imádság és a csend.
Ahogy közeledünk a legszebb évszak, és látod a legjobb a gyümölcs, így segítségével a Mio és a Triumph Jézus
Veletek vagyok, mert a munka akkor ragyogjon elé a testvérek.
Bátorság, drága gyermekeim. Ön ragaszkodnak az imádságra, kedves leánya, a Sátán dühös mozog a különböző kísértések. E célból leszek ott, hogy megvédjen.
Hamarosan találkozunk.
Viszlát. "
Rajz keresztet a levegőbe, és mosolya mutatja gyöngéd szeretetét, eludes szemem.






A szó odaadás származik a latin "Vovere" szentelje, szentelheti magát, hogy várjon. Ez annak a jele, a szeretet és intim: a lehet, részt vett egy kompromisszum, hogy megtalálják a teljesítését a fogalom a szentelés. Az áhítat csak a szentelje a szeretet, hogy valaki, aki számára szavazni.
"Debora, méh hírnök, akkor utasítást kaptak, hogy ismerje el a szívét ennek a nemzedéknek a szentmise és a Mária-tisztelet. Én lesz majd elérni a felállítása ezer kandallók javítás. A kezem fel őket a legtávolabbi " (27.5.1999).
"Elkötelezett, mert áhítat osztva részekre, Te is kiderült, elérheti minden ragyog, mint egy csillár szent szíve a világ " (2.11.1999).
A spiritualitás javítási ajánlatot készít magának, kifejezve az odaadás vezet a következő ága az SS. Hearts Jézus és Mária. A dicséretre méltó aspektusa a javítás keresztül látható a megújult szívvel kezdte részt vesz a közös megváltás. Aki vonzza Isten az odaadás által ihletett képe öltözött asszony a nap, mintha kap egy valódi értéket fektetett a kettős szentelés, a manna, a személyes út és a jármű a kegyelem azoknak, akik megszentel. Ebből a célból az egész titokzatos kinyilatkoztatást jelöli spirituális utazás három szükséges intézkedéseket:
átalakítás keresztül segíti a Szűzanya a Tears.;
tájékozódás A szemlélődés az arc, főleg a rettenetes fájdalmat kelt, hogy a jobb arcát;
- Consacrazione a kenet, ami látható a "sequela Christi", tanúja volt a teljes kínál, hogy Jézus Eucharisztiában.
A három intézkedések az egyetlen csatorna, hogy Istent
Felruházása életünket és apostoli az SS. Van megkönnyítette az eucharisztikus felajánlását, hogy a szív és az egyre inkább intim közvetítésre rólad
Élő jelenléte Mária életünkben hoz minket egyedülálló helyzetben Krisztus. Lehetővé teszi a lélek válik imádók lélekben és igazságban az Egyház felhívta a tűz a Lélek, ami a teljes odaadással a hármasságot alkotó Isten.
Elkötelezett a Hearts Jézus és Mária együtt meglepően be a kép a Szűz az Eucharisztia. A Mária Szeplőtelen Szívének. közvetlenül a Krisztus, és ezzel egyidejűleg az eucharisztikus Jézus Szíve, magas a mellére, meghívja Önt, hogy megértsék és elismerik azt a szerepet, hogy a javítás volt a megváltónak.
Ezzel a tudás, jámborság beálltát a Lélek az imádság lesz a szerelem tüzét, és egyre növekvő különböző könyörgések (külön imát) kap jelei az isteni válasz.
"Ez megnyit egy nagy és megújult odaadással, hogy mi SS. Diadalmas Szeplőtelen Szívének " (23.5.1997).
"Devotion kérelem A program különböző formái egy olyan esemény, amely megelőzi a jövő a dicsőséges visszatérésének Jézus " (23.3.1999).
"Ez az áhítat fogja menteni az egész nemzetet, és erre, sokan jönnek ide (a Szent Gecsemáné), hogy imádkozzanak, és sokat bűnbánat" (23.8.1997).
"Ez a nagy odaadással osztva részekre rendelkezik a javítás a nagy Jézus testét " (23.10.1997).
"Gyermekeim, szeretném odaadás bizonyult nyitott a lelkeket, és különösen a leginkább szükségük van. Sokan találják meg a valós életben az Úrban " (23.2.1998).
"A hit odaadás Me növeli terjedését a szeretet és a bizalom My lelkész White" (23.5.1999).
"Devotion, amit telefonon, hogy minden igényt lesz a legerősebb hatása Grace" (5-6.6.1997).
Ima
A Szent Szűz. hív bennünket, hogy része legyen az ajándékok, ami azt jelenti, pazar, az odaadás az Ő képet mondván: "Én, SS. Szűz Mária az Eucharisztia, készítünk egy nagy lakomát, ahol mindenki virágzik újra! Felszólítjuk a:
A legtöbb Sacred Hearts United és Triumphant
Jézus és Mária
Mi dicséret és áldja meg.
Hagyja, hogy a láng ég a Your Love
szívünkben "
(23.3.1998).

"Minden ember, aki úgy dönt, hogy magának Istennek a mi két Hearts United Grace regenerált és eszközzé vált az evangelizáció, a béke hordozója"
(23.10.1998).
"Felkérem az összes papok, vallási és hűséges, aki összegyűjti körül a mi két szív, hogy elhárítsa a büntetést akkor is vonzó, mert a hűtlenség, árulás és sérti ... (Majd eljön a nap, amikor kéri, hogy a felajánlását, hogy a Heart of St. Joseph, de először meg kell érteni a design a Triumph " [A Üzenetek még nem nyomtatták 2000]).

Deborah nem szeret beszélni ezeket a tartalmat, hogy ne támogassák a titokzatos, de engedelmeskedve, amit Mária kéri "az Isteni Iskola. Azonban ez lehetne az olvasás és a Jelenések néhány különleges alkalmakkor elképzeléseit meditáció ebben a tekintetben.
Minden a bibliai történet tele van az események, hogy a beharangozott utazás segítségére sietni a férfi eltévedt, hogy gyakran providentially átrendezték. Ezek az üzenetek, az derül ki időben, részét képezi a tökéletes bölcsesség Isten rendkívüli módon, amely megfelel a lázadó gyermekek, válnak arrogáns és materialista, amiért elvesztette hitét.
Az értelemben a titkot, hogy kell érteni a megfelelő elkerülése érdekében a vitát. Anyja Jézus felfedi a lány azt mondta, hogy nem minden félelem őket, nem a házasság felbontására, és hogy ne várja meg, amíg rájött, hogy fontolja meg. Minden vizsgálata az állami élet, beleértve, hogy milyen előnyökkel járhat bármilyen helyzetben van. A várható változás a kísértés, hogy komoly veszélyt jelent a mindent elvesztek.
A titok az, hogy emlékeztetőt kellő időben, az Isten jelenlétében, amely felülmúlja idő és a dolgok, így a történet előrehaladtával a jó.
 
Március 25. és december 12.
Ezek a dátumok, döntött, hogy feltár fontos Deborah biztosan védjegy a spirituális út: a Virgin teszi, hogy tudja, mi történik vagy történni fog. Türelmesen, és könnyedén be az Isteni Terv, amely "események", hogy idézik a fontos minden ember életében, és kiemelt a hívás fogadása az Úr.

Március 25. Az Egyház liturgiájában ünnepli a bejelentés a Gábriel arkangyal a SS. Szűz.
December 12-én a születésének a Deborah.

Az ő üzenete december 12, 1999 kijelentette: "Ma az Isten Anyja adta a 11. titkos ... Amikor a 12 titok, kialszik havi állami mérkőzések. A nyilvános megjelenése (vagy a várakozás az Úr az emberek között az imádságban) a Szűz az Eucharisztia véget október 23, 2005 egybeesik a titokzatos Eucharisztikus Év készített John Paul II és Benedek kötött. Az esemény csúcspontja Marian Manduria tökéletes szinkronban az üzeneteket, hogy már bejelentették a történelmi lépés az elmúlt két pápák által érintett nevét megszentelése pápa (az első) és a pápa a Vágy és vezeklés (a második).


Kép

Emellett élvezi az édes Úr, a szem a lélek, Debora megengedett észlelni, hogy a Jézus jelenlétét az érzékek. Úgy tűnik, varratmentes tunika, fehér és egy öv az oldalán azonos színű. A jobb kezében tartja a fogadó Magna, és bal kezével egy arany pohár csordultig csepp vér. Magas termet, széles váll, arc az olajbogyó szín, élénk és átható tekintetét. A szemek általában zöld, hosszú világosbarna haj, bajusz és szakáll kissé emelt. Debora hiányolja a részleteket: "A szem alakja nagyon hasonlít az ő Boldogságos Szűz." A láb szinte mindig mezítláb, de a fájó, mint a kezed.


Képzeld el, a Mary's SS
Deborah azt mondja:
"Ez egy szép lány a 18 éves, mintegy három méter magas, hatvan, vagy úgy, karcsú test, hullámos barna haj, kék-lila szem, szemöldök és szempilla finom illatú. Arca sima, ovális, rózsaszín arccal és arccsontja, keskeny orr, hosszú és arányos; ajkak néz ki, mint két szirmai bársonyos vörös rózsa. A szín enyhén olíva arcszíne. Lépjen ki minden alkalommal a fluoreszkáló fény. Bejelentette, jön a Nyugat előtt három földgömbök fény, hogy a biztosíték egyetlen nagy harmóniában a fellángolások természetfeletti.
Ez a legszebb teremtés, akit valaha láttam: nem nő a földön lehet létrehozni képest. A tökéletes vonásai, hogy kiderült, hogy a lány, csak teszi a rendkívüli. A hangja olyan, mint egy dallamos ének, nyugodt, enyhíti a szívét, akik hallani.
A szépség a hölgy, de nem függ a kozmetikai kezelések, hanem a lelki harmónia. Az ő viselkedése miatt úgy tűnik, mind az anya és nő. Van egy fehér ruhát arany gondolatokkal, nem a kikötő város. Fején fátyol könnyű mindig úgy mozdul egy titokzatos szél mozgatja balra. Szóló, mezítláb a felhő a különböző pasztell színekben, fekvő őket két piros rózsa.
Között, a színek a felhő látom a karok a Vatikán átláthatóság ... Az első néhány alkalommal, amit valaha láttam az áldott Eucharisztia középpontjában a mell, aki egy szív dobog kibocsátó sugarai helyett a vér. A jobb oldali magas szinten marad a vállát a cselekmény áldás és között a hüvelykujj és a mutatóujj, a korona a Szent Rózsafüzér készült, csillogó fehér gyöngy vagy a kövek. Az alábbiakban, a ruha, a térdmagasságban, látom hímzett címere van, hogy a János Pál II. Gyakran az Úr várakozással, nem értem, hogy mások, és néha szomorú. "

Az ikon és a jelentése
A Virgin az Eucharisztia által a Lélek, megmozdul mély érzelem, akik nyílt szívüket.
Egy olvasó a vonalak és terek, a kép azt mutatja, hogy Mária munkája ékesen "egyházi", keresztül csatlakozik a lélek a néző, tisztelet, szeretem. Az Úristen, ünnepelte a diadalt az erre az ikonra az isteni igazság. Egy jele a megtestesülés a Mária feltárja a mélysége az Ő örök szeretete és az Ő aktív jelenléte az Eucharisztiában. A festmény jött létre kifejezett kérésére a Lady. A látszat volt, kiderült: "Ez a kép az új evangelizáció." Mélysége és jelentősége a három címet, amellyel a mama küldte az Isten, ott fog jobban megértsék.
Vizsgálata előtt a főbb pontokat, hogy jellemző az egész képet, úgy érezzük, a vám készít fel szellemében a szellemi becsületesség ahhoz, hogy megkapja a fény és eloltani a tudatlanság, felületesség, az Isten tagadása, gyakran gyökerezik tudattalan.

Leírás ikonográfia
"Én vagyok a Szűz Mária. Lány, Szűz a mai napon bejelentette a próféták (Ézsaiás 7,14) lesz a leghitelesebb nagykövete az Úr. Teljesen megtelt az Isten, a világ merülések az édes kinyilatkoztatás hozott a szűzies koncepció Krisztus.
A fejét, amelyre a gyöngyház színű függönyt, tükrözi a árnyalatokban sárga fény, hogy nem kapcsolódnak forrás eredt, de amelyből kiderül, és felöltözött, mert teljesíti a szót az Apokalipszis: "Ez a nő napba öltözött úgy néz ki mint jó előjel" (Vö. Apokalipszis 12,1).
A bal oldalán a fátyol, amely úszik a keletről könnyű szellő kavarta, képviseli a megújuló tevékenysége a Szent Lélek: "Nemzetek nevezni szent ateista" (23/08/2000). A jobb oldalon is jellemzi hullámzó mozgása a fátyol, az azt jelzi, amennyiben az Opera Nyugat-Mariana a világon.
A haj gyűjtött frizura, ábrázoló hűség és a tartozás a vőlegény, aki felajánlott neki, hogy védjék a festést, a nemesíteni az emberi család alá. A szög az arc, hogy a jog megnyilvánulása anyai ösztönzése, tiszteletben tartja a választás a lény. Maria SS. Az utóbbi ügyvéd, aki kanyarok szeretettel fenntartásához Pompa és alázatos egyszerre.
Szeme komoly, emlékszem minden szavát, hogy ő adta nekünk a múltban. Ezek dobj egy üzenetet, hogy beszél a szíve Heart a gyermekei anyja, jelentések Omniwill már elárulta, sértegették és káromolták a három isteni személy. A néző, merül fel a felek bármelyike, az az érzés, hogy vizsgálja meg a lelket.
A szája kissé zárt és intelmei szerint a kíméletlenséggel is hiába beszélni, néha a szélén ruhája volt látható három apró ragyogás, ez a kilátás a szüzességét előtt, alatt és után szülést.
A fehér ruha fényes, egy darabból varrt, hímzett szalag (kivéve a pápai jelvény) és a határ nélküli (néha hord egy arany övet tetején három fehér kövek). A ruhát úgy tűnik, hogy elrejtse a várakozást a Fiú. A ruha a szolgáltatás az egyik, aki visel meg, valójában az anya keres a gyermekek, akik akarnak lenni alkalmazottai mögött például. A fedélzeten, a nyakon, egy apró arany szál helyett jelzi a furcsa test-és a korrupció a sír.
A központi része az egész ikon elfoglalt Eucharisztia sugárzó fénysugarak a 360 °: a szépség és a rejtély a jelenlétét az élő Isten az emberi történelemben. Közbe között a sinus és a Boldogságos Szűz Mária méhében, Jézust az Eucharisztiában a felezőpontja az egész képet. Mary teremtménye válik a hermeneutikai legfontosabb csatorna, amelyen keresztül Isten eljön hozzánk, és mi őbenne
Irányát a vállak és a karok segítségével összefolyásánál két érintő vonalak szívében az Eucharisztia, az folytatása a megtestesülés és a kereszt. A bal kar és a kéz helyzetét feszült magában foglalhatja a javítást, a tisztelet, hódolat, imádat, érés és a tudatosság Neki kapunk szentségi áldozás. A jobb oldali gesztusai emlékeztet a hatalom Istentől kapott, és gyakorolja a javunkra. Az index azt jelzi, a Sky, vitathatatlan származási helye minden kegyelmeket, ajándékok, látható és láthatatlan. A hüvelykujj nézzen kijelölje a közvetítő köztünk és az isteni Fiú. Ujjak, leszármazottai le megtartja a koronát a Szent Rózsafüzér (Held hüvelyk és mutatóujja között) kérte, hogy hagyja segíthet imádság.
A jelkép János Pál II, hímzett a lefelé mutat, mivel a hatalom teljes felajánlását, hogy a szívét. A pápa ugyanis a példás alakja Madonna hívások utánozni.
A Fatima, a jelenések során tapasztalt ugyanazon pontján elhelyezése egy arany csillag. A lelkész Krisztus (János Pál II ebben az esetben), vezette a Szentlélek adta a nagy hajó az egyház felé Triumph a Hearts Jézus és Mária. Van újra felfedezték a pápa határozottan tana felajánlását a Szűzanya. Alkalmazható minden szinten, az egyetlen kikötés, hogy tartson a vizsgálat. A jelkép feltárja a csillag!
A helyzet a láb az úton megértjük, hogy az üzenet még nem fejeződött be. Meztelen lábát a tisztaság és a két piros rózsa sejtet az öröm és a fájdalom fog származni, hogy az Ő gyermekei. A Mystic Rose, miközben gyönyörködött a paradicsom, továbbra is szenved a sok degenerált gyermek. A lába alig érinti a levelek az olajfa jelképezi természet újjászületett a Krisztus az Úr, és támogatja a felhő egyértelmű kifejezése Isten erejének
Jézus azt mondja:
"Imádság előtt a kép az én anyám és a tiéd, várni és imádkozni. Én, Jézus azt mondom, ő segítségével kommunikálni, és akkor rabolták el. Erősít a él a szívem, és jaj, mennyire szeretném, ha jól élve, oly nagy! Nézd meg alaposan, mivel csak az emberi, festészet, ez egy élő kincse a kincstár, a virág a virágok, a királynő a királynők. Célzott és íme, ő nemes arca, amikor a mestissimo meg van minden az Ön számára. Féltékenyen őrizte ezt az ajándékot a Heaven " (15.10.1995).
"Azt parancsolom plazmin szobrok és képek az ezer és oszlanak, mint a szél hordozza a vetőmag. A hegyek közötti völgyek, árnyas fák között, és felemelte a kép próféta az Atya, a forrás megerősítése " (16.7.1998).
Maria SS. ígéretet:
"Engedje meg, fuss az én-m kép-és elterjedése: mindenki úgy néz ki az Eucharisztiát, amely az ölembe, majd megszállta és nagy ajándékokat kapnak a béke" (23.1.1998).


Az üzenetek és eucharisztikus imádás
Van odaadás Jézus az Eucharisztiában eszközöket gyakorolni és tanítani a hitet az Eucharisztia. Segítenek a különféle imák és meditációk, a felkészülés szentmise és imádás, mielőtt a sátorba. Ők átjár bennünket, hogy csoda, tűz-és kiterjeszti részvételét a cselekmények a jámborság. Az a hozzáállás, hogy Maria SS. hív bennünket, hogy nem fordul Istenhez, "Fervor és rettegéssel" (Fil 2:12), hogy közeledik hozzá "Egy tökéletes, kiváló" (Szent Leó).
Egyes részein Bölcsesség az Élő Isten kinyilatkoztattaMég néhány kifejezetten kérte a külső hozzáállás, ami miatt megfelel az ünneplés, imádat és Isten-tudat fő jár az istentisztelet, közös a katolikusok az ortodox van meghajolva (proskynesis), Térdre (gonyklisìa) És a levertség a földre, a megjelölés rendkívül Istentiszteleti a Feltámadt egyik, aki az Élet. A gesztusai imádás, amely a liturgia hívások megfigyelése, az elismerést a fenséges Isten és az ember tartozás Isten
A térdelő és álló a két attitűd imádás, de kell is, de különböző időpontokban (Az Eucharisztia, forrása és csúcsa ... Püspöki Szinódus, 11. Közgyűlés).
Ezért szükség van annak megértésére, hogy milyen vonalon fut az üzeneteket a Szűz Mária, az Eucharisztia, amely a maga számos szerepben sürgette átalakítani erősítése szellemében a imádása a mise, mint a kultusz. Ő azt hallotta, hogy semmi sem olyan nagy veszteség a világnak, és annak ellenére megdöntésére desacralization az ő királyi trónját, Isten nem vonja vissza a világtól, hogy hagyjon fel e világi. Mindaddig, amíg az Úr nem minden mindenben (1 Cor 15:28), arra kéri az eucharisztikus Jézus odaadás Love előkészítő imákat, gesztusokat a hála, tisztítás, térdet hajt, az orr, mert ezek a cselekmények az ember visszatér a fény.
"Tehát még kívül szentmise az Úr Jézus él lelki táplálékot. Ez a rejtett Isten misztériumának velünk, kísérő minket az út, mi üdvözöljük azt a felbecsülhetetlen értékű kincset, gyógyszereket is bajok és a minden korban " (John Paul II Ecclesia de Eucharistia).

Ahhoz, hogy megértsük minden keresztény szellemiség, beleértve a Mária mindig is megértette keretében a húsvéti misztériumban. Ténylegesen történik velünk, mi történt a Boldogságos Szűz Mária, mint Jézus folytatta a húsvéti tapasztalatok keletkezett szerint a szellemben, hogy az anyja. Eucharisztikus lelkek, hasonlóképpen fejlesztenek ki egy olyan bensőséges viszony, a szenvedély, az Eucharisztia, a kereszt, a Jézus Krisztus feltámadása.
A legnagyobb ajándék az jelenése Manduria kap a szentmise és Marian spiritualitás, mint a Húsvét, a nyújtott új generációk, hogy részt vegyenek a közös megváltását Mária. A növekedés által a mariofonie az, hogy már nem látja a Szűzanya mint "Ő, aki imádkozni kell" de "Ő, aki köteles engedelmeskedni, és utánozni."

Ezekben a generációk képzett a kísértésnek, hogy minden virtuális, fokozza az individualizmus, töredezettség és tagadja meg eredetét, Jézus azt mondja:
"Itt van az ünnepélyes aktus az egész tömeg, a legnagyobb áldozatot a megbékélés! Akik ezt nem tudja megmagyarázni, hogy ez a nagy csoda? Az Eucharisztia a Nap, a Szent Szív Grace. Ez az én bizonyságom. A hűség a szavaim: "Én leszek veled örökre". Én ebben a hajlékot, minden édesség és a szeretet vegyes, kialakult az isteni szeretet. Nem csoda a földön, hogy le tudja győzni! Az kicsinysége miatt az én nagyságát!
Én papok, amely kiontatik My Spirit rajtad, van, együtt a Szent Kehely, az "All", és így részt vesz a szenvedélyem, és válnak, pillanatról pillanatra, a kis "Házigazdák-lánya."
Air angyalok feketék tönkretenné ezt a csodálatos jár a szeretet és a megváltás lenne, mert a hamu tisztában az ilyen nagyságrendű. De ezek az én papok érti ezt? Igen, néhány közülük is, de túl kevés! Az Eucharisztia az a tűz, amely örök éljetek lényegét és az égési sérülések vég nélkül, én Szentlélek megszentelő ... Önnek, akik hisznek és megeszed a testem nem halványul remény " (27.11.1995).
Jézus az új Ádám, az Eucharisztia, a kert, amit Isten készített neki, hogy köztünk élnek, és nem az Ő végtelen fellépés a kis helyen a csupasz eucharisztikus
Az Eucharisztia tartalmazza ajándéka megtestesítője, az Úr Jézus test a test Mária, a vér a vér. Ezután a szent és sérthetetlen volt, nyilvánvalóvá tette, hogy ha egyszer magához tért helyezett Jézus napjainkban a létezését az Eucharisztia, adunk értelmet, hogy a legnagyobb ajándék, üdvözlöm azt a személyes és társadalmi történetét. Ebből a szempontból az oktatás része, az anya jelenléte Mária, Isten irányítása alatt továbbra is, hogy a férfiak.
A felbukkanása Manduria az egyetlen esemény, amely a legjobban magyarázza a kötvény, amely összefonódik közted és köztünk, te és az isteni Fiát, köztünk és Isten Mert aki beszél többet a jelenléte Krisztus különös megszentelése az Eucharisztia a Virgin. Maria SS. az Ő képek mutatják az Eucharisztiát, mint kiterjesztése a megtestesülés.
A veszély ma leküzdése csábítása elosztják a történelmi Jézus Jézus az Eucharisztiában. Madonna szeretne segíteni ellenállni a hamis tanai essentialism, írjon a szörnyű eretnekséget korunk, ami csökkentette a Tan az Eucharisztia a rongyokat.
Mi világítja meg Jézus szavait:
"Az én Atyám a mennyben, kinyitotta a száját, hogy hallani a föld lakóinak a" elég "sull'abominio, amely körül az Oltáriszentség, de senki sem látja, hogy a szent düh jön, mert Ön ítélve autót? A férfi nem érti, a lányom, és minden nap kihívást istenem, hamisan jogszabályok mögé bújva, hogy nem hazudik nekem, ... hogy katekézis gyakran üres és teli igazak tartalom már fel trónom a felháborodás! ...
Mondtam, hogy amikor ezek a dolgok is történnek, az Atya lett volna rossz, és továbbra is teljes átka király gyártás egy vicc, az ember az emberek között a közös természete, mint egy erős elűzték, és most megalázott, bebörtönzött, elhagyott, és alá kell hatalmas kínzás . Én is jobban irgalmas?
O az emberiség, ami hazugok My szentek, akik ontották vérüket a védekezéshez való Boldog, bolondok meggondolatlan, hiányzik a bölcsesség és a tudás! Ha valaki sentiste benned, hogyan tudnád úgy nem érezte, hogy a legcsekélyebb neheztelés? Lehet, hogy megváltozott? Nem ugyanaz, mint tegnap? "(1998/03/09).
"Az Eucharisztia révén kaphat minden jó, de tudom ... nagy száma azoknak, akik váltani, nem fogom hallgatni, tagadhatja meg én jó tanács! (3.3.1999).
"Milyen nagy a keserűség, mint a veszteség a hit és bizalom az SS. Szentsége oltár, ahol aktív és éber, csendes hallgató és a mester! " (19.3.1999).
"Ahol Én, a Szent Én pedig azt látom, hogy megszentségtelenítése ... A sivatag a jutalom, hogy az ember kiérdemelte az elterjedése modernisms széles körű felháborodást és felháborító az én menedéket. A férfi elvesztette méltóságát megvetve My Love ... hogy szándékosan a Saját szent törvény és kapta fizetni: az elvesztése magát. Miközben a világ harcok keresve az oka elején rossz, tudatában annak, hogy a "tiszta" a fogyasztása a szeme mindenkinek minden nap (nem tisztelik az Eucharisztia).
Oh föld, föld! Nem jössz az asztalomhoz, tiszta, mint a bárány, és örömteli, mint a gazella? De te arra törekszenek, hogy éppen ellenkezőleg, csak felháborodott, mondván: "Minden jó, ha van szabad!" Kelj föl, mondom, az én létrehozását, mint a sugárzó lány ... nem érkezik meg a magassága a lázadás és a zűrzavar! Leave Me győzelem, és nem állíthat meg bennünket megszabadulni a hitehagyás, amit épített, mögé bújva a megtévesztés kínálni a király tömjént és mirhát. Gall, mondom, Te azzal hogy elmondják hűtlenségét. Hadd mondjam el, "Talitha Kum"!
(25.4.1999).
"Még lehangoló a börtönben, hogy én fenntartva elhagyott hajlékaid, amit tapasztaltam a munkám során ítélethozatalt. A lelkek azt elítélik ma jóval nagyobb vértanúság: közöny!» (28.2.2000).
"Minden nap fogyasztják, és az áldozatot a szeretet, míg rapisco az én világosságom és támogatja a lelkeket, hogy hagyott hideg és ellenséges. Az igazat megvallva nincs rosszabb büntetés a rossz hajlamot megváltoztathatatlan! Az emberek pihennek a gondolat elegendő ahhoz, hogy látszatát vallásosság Én szentélyek és töltse ki ezeket a jelenlétről, hogy biztosítja az anyagi szükségletek " (6.3.2000).
a. S. Kapott közösség kezében
"Fiam, ha én, a Szent, te, minden, amit ajánljátok, de nem vitatkozni, melyik van a legszentebb kapni ... Bár egykor fogadd Szent Hús keresztül a kenyér megtörésében, nem olyan, mint ma. Hányszor Pál apostol, meg kellett változtatnia a szabályok miatt a folyamatos szentségtörés! Ő maga próbált meg mindent a tisztelet és imádás, tudatában nagyságának SS. Sacramento.
Ma az ember gyarló és rosszindulatú támadás a SS. Sacramento megszentségtelenítése ... Hány kénytelen szenvedni, mert lehetővé tette számomra, hogy én lopott keresztül közösség kezében! ...
Sátán pénzt a férfiak, és jól megvizsgálta szív dolgozni akaratát azzal a végső céllal megszüntetése a szerelem szentség. Meg kell kikapcsolni ezt a láncot a halál! Azt kapja a kezét az én derék miniszter közvetlenül a szájba minden kitüntetéssel, hogy van, és aztán csak add nekem szívesen a szívedben. Én akarok lenni köztetek, de ne felejtsük el, hogy nem az Ön számára. Én vagyok a megtestesült Isten és ember, aki istenné vált. De ... azt mondod: "... ez nem fontos, és én leszek több káromkodás ..." (27.11.1995).

b. Áhítat miatt
Jézus azt mondja:
"Először is szeretnék a szíve tiszta, és csak a csúnya bűn a szentsége Gyónás lehetséges. Kell lennie egy igazi bűnbánat minden bűnök és tényeket, amelyek: nem kíván újra meg újra a szívem újra, és végül úgy érzi, bocsánatot a irgalmam.
Aztán egy "bensőséges ima közli ezt a szerelmet, mielőtt kínál áldozat a gyógyulás a lelkek.
Kap térdelőTeljesen térdre!... Én mondom neked, hogy senki se kapjon az isteni felség állandó legalább a térdet hajt annak jeléül, hogy Én imádom őt, mint király és a Megváltó ... nem kapja meg a Pénzügyminisztérium a kezében! Azt mondtam: "Én vagyok a kenyér, amely a mennyből alászállott". Azt mondtam: "Az eredménye a természetes betakarítás ". Én vagyok a lelki kenyér és akarok lenni kapott anyám látható át a szent képek: kezével a hozzáállást mély imádság! Nincs angyal kapná a jogszabály a felállás, majd érezni fogja a legnagyobb az angyalok? Nem, az még fenséges imádság, amely az Ön által kínált éppen a hozzáállása az alázat és a megalázkodás lábánál szent oltár " (28.11.1995).

c. A Virgin a tiszteletlenség
Ss Mary azt mondja:
"Nagyon fontos, hogy megértsék a jelentését, hogy az Eucharisztia, úgy sok mai, sajnos, csak egy egyszerű darab kenyér" (23.6.1996).
"A szerelem a Szent Eucharisztiát, megvédeni bármilyen támadás" (23.8.1996).
"A lányom, lélek beteg, de az igazi gyógyszer az Eucharisztia ... Őszintén kívánom, hogy a szentséget a közösség fogja fejleszteni, mint korábban kérdezte fiam. Figyeljük meg, amit mondok, és sok katasztrófa eltávolításra kerülnek " (23.4.1997).
Angels: "Látod, Szegény tisztelettel Oltáriszentség vonzza a halálbüntetés az egész nemzetet valaha a mai napig. A férfiak meg kell változtatni, és fejlesszenek ki a jelenléte a mi Urunk Jézus a Szent Eucharisztia ... Lelkek nem bírja tovább ezt az utat a megsemmisítés! Túl sok communions a súlyos bűn! Nem számítanak bele azok szentségtörő! (23.4.1997)
"A lányom, az Eucharisztia az a nagy gyógyszer az ember. Erre én, felkészülni a nagy győzelem, jövök mint a Lady of the Divine Eucharisztia. Hogy mindenki tudja, hogy "A" lesz az utolsó nap, az egyensúly és a rengeteg beteg Communions hogy nagy fájdalom az ember !...» (8.12 1997).
"Belváros, alapjait imáitokat kell a Legszentebb Body of My Son. Fedezze fel újra a külső gesztusok a liturgiában, hogy mindenki felismeri Jézus, valóban jelen van az Eucharisztiában. " (23.1.1999).
"Ami az Eucharisztia, hogy imádott, szeretett és védett. Anyám áldásával jár azoknak, akik papok, biztosítva azt, hogy az én köpeny, élni szerelem nem fogyasztják az eucharisztikus Jézus szeretett " (25.3.1999).
"Gyermekeim, énvagy én szeretném, ha eljött Jézus, több tekintetben a megvalósítása, aki megy fogadni Önt. Szeretném vezetni az igazságot, és soha ebben a nemzedékben ember, szemben az Isten, kihívást keresztül fájt, és utasítsa el a Fiúnak az Oltáriszentség, él ... Az én fiatal, akkor ki lesz a hajnal Újjáépítési, megtanulják közelebb az egyszerű, de nagy figyelmet az Oltáriszentség. Gyere és fogadhatunk gyakrabban, mert világít a kis szívét, hogy a láng égeti az egész világ a szeretet! " (5.10.1999).
"Gyerekek, a világ nélkül nem lehet élni az Úr, és ezt az én Gecsemáné (a Mennyei növényi) különleges kiváltság, arra kérem az összes plébánia és közösség helyreállítása becsület, a szeretet és imádás az eucharisztikus Jézus, Love elhagyott. Az Eucharisztia kell találnia a központi " (23.10.1999).
"Manduria a csillag az én üzenetem az eucharisztikus jóvátétel, és az én-olaj, mint szükségét érzed, hogy kezdje újra egy új eucharisztikus Jézus Love Life. Folyók áldások töltött azokra lények, akik engedelmeskednek a hívó Édesanyám áttört ... Beszélni Édesanyám papok, mint buzgó vágy, hogy ahol fény felfelé "A menhelyek az eucharisztikus kártérítés" (18.1.2000).
"Én megújítani vágyamat, hogy Jézust közvetlenül a szájban, Szóval miatt átalakítása, javítása, semmissé tételének minden olyan kísérletet, hogy megdöntse a Church of Satan "
(23.6.2000).




Fontosságát, javítás

Pontosan 75 évvel a nagy csoda, hogy a világ ismerte a Fatima, a Szűzanya és az anya visszatér egy emlékeztető hívás átalakítás, bűnbánat jeleként kéri a javítás sok bűnöket.
"Megkérdezem a felajánlását, hogy az én Szeplőtelen Szívének, és a közösség a jóvátételi ... Akkor figyelj, hogy az én kérelmet akkor is, ha Oroszország kerül átalakításra, és van egy szilárd béke. Egyébként (Ezek után a borzalmas órák okozta náci-fasizmus) majd széttárta hibákat az egész világ támogatása más üldözés az egyház. A jó lesz vértanú, a Szentatya sokat fog szenvedni, a különböző nemzetek fogják semmisíteni. Végül, én Szeplőtelen Szívének győzni fog !...» (13.7.1917).
Mint egy szál vörös az üzenet ne zavarja meg semmi, a Október 23, 1992, Lady fehérbe öltözött, és egy rejtélyes fátyol felkavarta a szél azt ígéri, hogy egy lány egy dél-olasz tartományban. Távolság legalább 75 év Az emlékezetes esemény a Cova Iria, azonos aggódó pillantást, Lady. jelenik meg a Földközi-tengeren, hogy a fontos üzeneteket a javítás. A Szűz a rózsafüzért most a Virgin az Eucharisztia, Mary magát tenni a dicsőség az ég a test és a lélek örök ifjúság nyilvánít sürgős felhívást az emberiség.
Az üzenet Manduria a történelmi gyökerei, míg vonzó az aktuális és sürgős. Ez egy lenyűgöző emlékeztető a javítás. Keresztül havi üzenetek, Madonna már célzott rá a javítás nem csak egy egyszerű gyakorlat, hogy a vonatok az érdem jó, de a valódi munkát az üdvösség a nevelésben betöltött szerepére. Ahol a javítás alkalmazása, segít jogorvoslat Az elhalt szövetek regenerálódnak.
Meg kell egy gesztust a szeretet kezdeni a munkát, amit mások rosszul, a szeretet, hogy gyógyítsa a sebeket okozott a gyűlölet és az erőszak burjánzó, nagylelkűség és a támogatás fogadására a mások szenvedését!
Javítás valóban a legkiválóbb ajándék az teremtmény, aki akart találkozni a tiszta érzelmek megbízható elvek, mint a béke, a testvériség, egység! Ez a cselekmény arrogáns önzés ellen, a Sátán és a munkavállalók, akik a fegyvert az önelégültség a gonoszság.
Az idézett szavakat a napló azt olvassuk a felvételek, hogy Jézus és Mária jelentőséget tulajdonítanak a javítás:
Jézus «... Ígérem, hogy teszek én békét lakói között a világ, ha nagyszámú lelkek javító fognak felmerülni állapotban való teljes lemondást, hogy én is ... " (10.3.1999).
Mary «Gyerekeimet, készült a Javítás új idõ korszakban, amikor Fiam fog uralkodni, és jegyszedő egy időben az igazi békét! " (28.12.1995).
"A javítás rekonstruálni minden ember méltóságát" (29.12.1995).
"Drága gyermekeim, az előnyeit a Javítás mint egy csepp eső a világ megmentése ... Milyen szép vagy, ha elfogadják, mondván: Ámen " (27.10.1997).
"Az Örök Atya, keresztül a nagy Riparazionés kérjen Manduria, az én különleges intervenciós enyhítheti a büntetést a veszélyt a háború " (25.3.1999).
"Sok hamis fények vannak a világon ... Most, hogy kaptam meg a mosoly ... változás bátran minden rosszat a jó. Az én gyermekeim, szeretném, ha egyre inkább az eredmény az én Javítás utáni » (23.5.2000).
"Arra kérlek benneteket, lemondani, mert a családok kerülnek. Teszek Javítása az Opera Elkezdtem veled, de kitartó kínálatában magad, mert a Sátán nem fog lopni a jó szándék " (23.8.2000).
"Arra kérem komolyan megérteni, amit Jézus üzeneteket küld az emberiséget a javítási, befejezését, mit kezdett La Salette és Fatima"(23.11.2000).
"Abban az időben, hogy a tennivaló, Istennek kell az első helyet a mindennapi életben, a munka és a család. Te is emlegették, hogy JavításMert ez a legszebb virág, gyárt és teszi a diadal a szerelem " (23.3.2001).
"A szíve a nemzet vár arra, hogy megkapja az igazi szelleme jóvátétel, amely elkerülhetetlenül vezet a kultusz az Isten élő és aktív az Eucharisztiában" (23.5.2001).
"Ha azt mondom javítani, ami azt jelenti, hogy ez a módja annak, hogy kielégítse az Ön kereszt a szeretet, de a felületes, és hamarosan kapcsolatba lépsz tovább ... Javítás azon "sztárok", akik a bukott, hogy azok vezetett vissza a Isten a szeretet " (23.6.2001).
"Az én isteni Fiam elkészítette a világ egy különleges módon a megbékélés útján Javítása, hogy ezeken a látszat hogy a Szentlélek elvezeti Önt könnyebben " (23.7.2001).
"Ez egy nehéz időszakon, és tudod, hogy tudom, az én design keresztül átalakítása ... Bárcsak minden küldesz üzeneteket az élet Javítása " (23.10 2001).
"Drága gyermekeim, tettem Üzenet javítása, , hogy vigaszt és megoldást eredő problémák nem-imádság " (23.10.2002).
"A gyerekek szerették kínálni jár az Isten Javítás, Mert újra lesz háború " (23.3.2003).
"Én gyászolni azok számára, akik kérték, de süket maradt, és a növekvő én Üzenet javítás. A fiú volt, arrogáns, és beépült ezek indoklását arat a gyümölcsét éretlenség úgy, hogy soha nem tud dönteni " (23.2.2004).
"Ne javítás, nem javítás, hogy a javítások ... Nagyobb tudatosságra van a kegyelem és az alacsonyabb stressz az utazás a hit " (23.7.2004).
"Gratulálok, és örülök veled minden áldozatot, szenvedést és elfogadták üzeneteimet ... Vágy, hogy áldja meg az összes különleges áldást, és arra kérjük Önt, hogy továbbra is út javításiAmelyek már megkapták az ajándék Jézus .. Kijavított, imádkozni és dolgozni Szerelem " (23.5.2007).
"A gyerekek szeretteiknek, a veszély mozog ... Meg kell nagyobb hangsúlyt fektetni a My Post Javítás ... A világnak kell a "felkészülés" a gyakorlatnak az őszinte odaadás " (8.12.2007).
"Gyerekek, javítani, karbantartani, javítani az Ön országa ... Az Eucharisztia Virgin közbenjár érted "(3.1.2008).