A média nem hajlandó tudomásul venni, hogy a COVID politika miatt kevés a kereskedelmi légitársaságok pilótája, akár a szúrások okozta sérülések miatt, akár a szabályok miatt, amelyek megtiltják a repülést, ha visszautasítják az oltást.

(American Thinker) - Minden este hallok egy riportot a hálózati hírekben, amelyben bejelentik a törölt járatok számát. Ha ez egy lassú hírnap, a riporterek esetleg interjút készítenek néhány ingerült, rekedt utazóval.

Egy adott napon több ezer járatot törölnek. Sokkal több járat késik. A hírolvasók csak elolvassák a jelentést, anélkül, hogy érdemben rákérdeznének, miért van hirtelen nagy hiány pilótákból. Az időjárás az egyetlen kifogás, amit mindig felhoznak, és ez nem működik, amikor nincsenek viharok, amelyek lelassítják a dolgokat.

Mi folyik itt? Soha nem volt még pilótahiány. Lehet, hogy jelenleg több légi utasnak van szüksége járatokra, mint egy évvel ezelőtt, de nem többnek, mint a COVID előtt - és mégis itt vagyunk, és egy teljesen új problémával állunk szemben. A helyzet olyan súlyos, hogy az American Airlines a regionális légitársaságok pilótáinak dupla és tripla fizetést kínál július hónapban, ha vállalnak plusz járatokat.

Nem nehéz kitalálni, hogy mi történik - annak ellenére, hogy a pilótáinknak látszólag tilos bármit is mondaniuk erről; ritkán hallunk egy hangot is tőlük, legalábbis a mainstream hírcsatornákon. Még a Fox News-on is feltűnően kevés kérdést tettek fel az utóbbi időben. Senki sem kérdőjelezi meg ezt a fiaskót azon túl, hogy a Fox Business beszámol a sok pilóta nyugdíjazásáról. Úgy tűnik, ez csak így van.

Mindig is lesznek nyugdíjazások, és mindig is azt mondják, ahogy a fenti link is teszi, hogy "drága pilótának lenni". Hagyjatok már békén! Ez még soha nem volt probléma. Akkor most miért is gondolkodunk rajta? Milyen munkát kap az ember, ahol a továbbképzés nem kerül pénzbe?

 

 

Sok pilóta, aki megkapta az oltást, sérülésekkel küzd, és nem tudott átmenni az előírt 6 hónapos átfogó orvosi vizsgálaton. Egyikünk sem akar olyan pilótát, aki a repülés közben szívrohamot kap. Ha rákeresünk az interneten, olyan jelentéseket találunk, mint ez a múlt heti, amely nagyjából mindent elmond, de természetesen nem a mainstream forrásokból származik. Az ilyen jelentések tiltott gyümölcsnek számítanak a széles körben hallható riporterek számára.

Van a másik oldala is - ha a pilóták nem hajlandók megkapni a védőoltást, akkor a mandátumok miatt nem repülhetnek tovább. Tökéletes vihar van: Ha a pilóták beoltják magukat, sokan nem tudnak repülni az oltás okozta sérülés miatt - ez az állapot sokkal, de sokkal gyakoribb, mint azt kormányunk elhitetné. Kétségbeesetten próbálják ezt a tényt eltitkolni.

Ha nem vagy beoltva, te sem repülhetsz. Ha a hadseregben szolgálsz (sok pilóta a szolgálati évei után kereskedelmi pilótának áll), ugyanez a probléma, így a kereskedelmi pilótaságra áttérő, képzett katonai pilóták rutinszerű etetése is gyakorlatilag leáll.

Bőségesen vannak történetek katonai orvosokról, akik azért veszítik el az állásukat, mert nem igazolnak szívkárosodott repülőket. Azt is megjegyzem, hogy az utóbbi időben rendkívüli számú katonai repülőgép- és helikopterbaleset történt, amelyek egyikét sem követték nyomon, vagy nem adtak rá logikus magyarázatot.

Végül, emlékszem, hogy a Biden-kormányzat elején sokat beszéltek arról, hogy egyre több kisebbséginek kell igazolást szereznie, függetlenül attól, hogy vannak-e képzett jelöltek. Ez egy rövid ideig nagy hír volt. Nem tudom, hogy ez a törekvés folytatódott-e, de ha igen, akkor ez talán változtatna a helyzeten. Csak találgatni tudok. A légitársaságok attól félnek, hogy bajba kerülnek, mert túl sok nem kisebbségi állampolgárt igazolnak?

 

 

Még 2021 elején írtam egy csomó cikket a felügyeleti államunkról és a cenzúráról. Az archívumomat itt találja, ha bármelyikre kíváncsi. Azt állítottam, hogy ha engedünk a cenzúrának és a kényszernek, ami sajnos már rutinszerűvé vált, akkor hamarosan elveszítjük a szabad társadalmat és tönkretesszük a köztársaságunkat. Jelenleg elvesztettük a szabad társadalmat, és a köztársaságunk inog.

Ha továbbra is hagyjuk, hogy a kormány és a technológiai óriáscégek eltiporják a jogainkat, cenzúrázzák az igazságot, és megtiltják a fontos információk nyílt terjesztését, miközben értelmetlen orvosi beavatkozásokat kényszerítenek a népünkre, akkor mindent elveszítünk, amit szentnek tartunk.

Több olyan embernek kell lennie, aki elég bátor ahhoz, hogy valódi híreket közöljön a mainstream platformokon. Ez a történet csak egy a sok közül, amelyeknek szükségük van a figyelmünkre. A következmények, amint egyre több ember összekapcsolja a pontokat, remélhetőleg ahhoz vezetnek majd, hogy még jobban leleplezzük azt a beteges programot, amellyel az elmúlt évek során etettek minket. Csak így tudunk véget vetni neki.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-mainstream-media-tovabbra-sem-vesz-tudomast-a-tomeges-jarattorlesek-okarol-covid-oltasi-politika