2020. november 1., vasárnap: (Mindenszentek napja)
Jézus azt mondta: „Népem, ez egy dicsőséges nap, amikor megünnepeled a Mindenszentek Napját, amely magában foglalja mindazokat az embereket, akik a mennybe jutottak, a szentek mellett, akiket egyházam elismert. Keresztet láttál látomásodban, és minden léleknek, aki a mennybe jut, a saját keresztjét kell hordoznia irántam való szeretetből. A földi keresztre feszítésem érdemei szerint halálom megvásárolta lelkeit bűneitekből. Felhívom népemet, hogy hatalmam által legyenek szentek, mert ismerem gyengeségeiteket. Gyónásként jössz hozzám, és a pap felmentése által megbocsátom bűneidet. Felhívom mindnyájatokat, hogy ismerjenek meg, szeressenek és szolgáljanak engem ezen a világon. Miután továbbjutott ebben az életben, és megkapta a belépést a mennybe, csatlakozhat minden szenthez és angyalhoz, aki itt van velem. Örüljetek, mert az örökkévalóságig megosztani fogjátok az én dicsőségemben. ”

November 2, Halottak napja. John Learynak Jézus :-Népem, azok a lelkek akik a Tisztító tűzön átmennek , azoknak az első tesztjük sikeres volt, mert nem jutottak a pokolba. Számukra kevésbé fontos az idő , amit a tisztulásuk igénybe vesz , mert tudják, hogy egy napon Velem lesznek a Menyországban. Különböző szintek vannak a tisztító tűzben . A legalsó szinten a lelkek tisztulnak a bűneiktől a Pokol lángjai által . Ezek a lelkek meghatározott ideig vannak ezen a szinten. Amikor engedélyt kapnak hogy kijöjjenek a lángokból, nem azért kapják mert ti imádkoztok és misét ajánlatok fel értük. A lelkek akik jól élik meg földi életüket , soha nem kerülnek erre a szintre. Nagyon kevés lélek él a földön aki már földi életében elszenvedi a tisztulást. Ezek a különböző krónikus betegségekben szenvedő lelkek és a rákos betegek. Ők jogosultak az égbe jönni . A lelkek akik átélik a Nagy Megpróbáltatásokat , ( a nagy nyomorúságot) szintén a földön élik át a tisztulásukat. Ebbe a csoportba tartozik a legtöbb lelek akik nem mennek a pokolba, így tisztulnak meg földi vágyaiktól és rossz szokásaiktól. Egy utolsó megmenekülési lehetőséget adok a bűnös lelkeknek a pokoltól az Én Nagyfigyelmeztetésem által , ami elő nézetet ad a lelki állapotuk szerint kiérdemelt helyről , mert egy kis - ítéleten mennek át . Látni fogják, hogy tetteik szerint hova vezet az útjuk. Ha nem jobbításátok meg életeteket miután visszatértek a testetekbe, akkor elszenveditek azt, amit az ítéletkor kaptatok. Látni fogjatok az életetek összesítését és az Én ítéletemet fölötte ,ami igazságos lesz mindenféle kifogásoktól mentes. Imádkozzatok a tisztító tűzben szenvedő lelkekért és ajáljátok fel misét értük , főleg azokért akikért senki sem imádkozik. Imádkozzatok szinten az idős generációért családjaitokból főleg azokért akiknek nagy szükségük van rá . Népem Én tudom, hogy a demokraták milyen becstelenűl megmásították a szavazatokat a szavazógépeken 2016- ban. Az Angyalaim megsemmisítették a hamis szavazólapokat így az eredeti szavazatokkal Trump győzni tudott első alkalommal. Most a 2020- as választásokon a demokraták meg durvábbul beavatkoztak , felhasználva az információs programokat a szavazatok meghamisítására. Imádkozzatok tisztességes választásokért és Én megkérem ismét Angyalaimat hogy állítsák le a hamisításokat a szavazógépeken. Az Angyalaim törülni fogjak az összes hamis szavazatot , a halottak szavazatait, az illegális bevándorlók szavazatait, es főként a postán beküldött hamis szavazólapokat . Imádkozzatok egy életet védő jelöltért mint Trump hogy legyen újraválasztva elnökként. Csak a Legfelsőbb Bíróság tud beavatkozni és tisztességes választást ki követelni . Az ügyvédek át tudjak vizsgálni a postán érkező szavazatok hitelességet . Ha lesz elegendő ima, a ti elnökötök újra lesz választva . Bizzatok Bennem, hogy védeni fogom az életét a ti elnökötöknek.

2020. november 3, kedd: ( választási nap)
Jézus azt mondta: „Népem, ez az időgép egy kitalált történet, de a forgókerék a Figyelmeztetés számos látomásával kapcsolatos, amelyek az évek során voltak. Az életre vonatkozó áttekintés a Figyelmeztetésben mindenképpen visszamegy az időbe, hogy megmutassa mindazokat a jó és rossz dolgokat, amelyeket életében tett. Sok rossz dolgot bevallottak az emberek a gyónásban, de megbocsátatlan bűneid lesznek, amelyek vagy közelmúltbeliak, vagy valamilyen oknál fogva nem vallottak be. Ezekben a bűnökben fogod bűnösnek érezni magad, és vágyad lesz megvallani őket, amikor visszatérsz a testedbe. Meglátod, hogyan fogom értelmezni néhány cselekedeted bűnösnek, hogy nem vetted észre, hogy miként sértettek meg engem, és bűneket vallaniuk. Megkapja a mini ítéletét arról, hogy hol ítélkezne azon a napon. Ha pokolt lát,akkor javítanod kell az életeden annak érdekében, hogy megmenekülj. Ha a purgatóriumban van, akkor javíthatja szintjét azzal, hogy jobbá változtatja az életét. Ez az utazás az időben visszafelé nagyon leleplező lesz, és lehetőséget ad mindnyájuknak arra, hogy elmélkedjenek spirituális céljukon, amikor meghalnak. Ez a figyelmeztetés minden bűnös számára lehetőséget ad arra, hogy megreformálják életüket és megmeneküljenek a pokolból. Adj hálát nekem egy új élet nagy ajándékáért, ha úgy döntesz, hogy velem vagy.ha úgy dönt, hogy velem van. ”ha úgy dönt, hogy velem van. ”

Jézus azt mondta: „Népem, mondtam nektek, hogy Trump győzelme csak annyi imádságból származhat, hogy ez a szavazás elnököt illeti. Mindannyian keményen imádkoznak, de több emberre van szükségük imádkozni. Újabb erőszakot tapasztal az utcáin, mert a kommunista csőcselék az országa hatalomátvételéért küzd. Imádkozzatok folyamatosan azért, hogy országa szabad maradjon, és ne forduljon a szocializmus felé. Ez a szocializmus utáni vágy a kommunista hatalomátvétel első nyílt támadása. Figyelmeztetésem eljön, ha életed veszélybe kerül. Akkor a menhelyeim biztonságára hívlak. Bízz bennem, hogy megvédjem híveimet, függetlenül attól, hogy ki nyeri meg a választásodat. "

2020. november 4., szerda: (Borromeo Szent Károly)
Jézus azt mondta: „Népem, az evangéliumban arról a megosztottságról beszéltem, amelyet családjaitokba viszek, mert egyesek hisznek bennem, míg mások gyengék vagy nem fogadnak el. Azt is mondtam az embereknek, hogy meg kell számolniuk a Bennem való hit költségeit. Ha valóban hiszel Bennem, akkor nekem elsőnek kell lennem az életedben; a pénzed, a családod és még a saját életed felett is. Ne büszke magának arra, hogy rengeteg pénzt és vagyont gyűjtött össze. Bizonyos dolgokra van szükséged ahhoz, hogy élj, de bízz bennem, hogy segítsen megszerezni, amire szükséged van a túléléshez. Tudom, mire van szüksége, és gondoskodni fogok rólad, akárcsak az évek során. A jövőképben szereplő őrház egy újabb jel arra, hogy készen álljon bármilyen zavargásra vagy kísérletre, hogy megdöntse kormányát a kommunista tömegektől. Ez azt jelenti, hogy a Nemzeti Gárdáját készen kell állnia minden támadásra. Bízz bennem, hogy megvédjem híveimet,még akkor is, ha a menhelyeimhez kell hívnom.

Jézus azt mondta: „Népem, arra voltál kíváncsi, hogy elnöked hogyan veszített el több lendületes állapotot éppen akkor, amikor előtte volt. A demokraták számos hackerprogramot indítottak, amelyek több millió csaló szavazólapot adtak ezekhez az államokhoz. Ha megvizsgálja a szavazatok utolsó 2% -ának tényleges szavazólapját, főleg a távollevők szavazatait, akkor az ügyvédek másolatokat, illegálisokat és halottakat találnak ezen a szavazólapon. Az illegális szavazólapok tényleges kivizsgálása nélkül az elnök veszíthet. Imádkozzon, hogy az elnöke haladéktalanul kezdjen vizsgálatot ennek a csalásnak a feltárása érdekében. Ellenkező esetben megengedi, hogy a demokraták ellopják ezeket a választásokat. Ez mind része egy gonosz demokrata tervnek, amellyel Biden győzelmet arathat. Még mindig látni fogja, hogy a kommunista csőcselék megpróbálják átvenni kormányát.Nemzetőrségének és fegyveres hazafinak küzdenie kell a szabadságaiért. A gonoszok megpróbálnak polgárháborút indítani a csaló szavazás leplezésére. Készülj fel néhány komoly fegyverrel vívott harcra. Elnökének esetleg haditörvényt kell kiírnia. Ha az életed veszélyben van, akkor menedékeim biztonságához hívom hűségemet. A gonoszok több koronavírus-eset hamis tesztelését is elterjesztik, több leállítással. ”

2020. november 5, csütörtök:
Jézus azt mondta: „Fiam, ma valóban születésnapi ajándékod van, mert az orvosnál megtudtad, hogy duzzanata a köszvényből származik. Prednizon kezelést írt elő, és egyik napról a másikra a duzzanata csökkent. Tudom, hogy imádkoztál és szenvedtél azért, hogy elnököd megnyerje az újraválasztást. Korábban volt duzzanata, de ez elmúlt. Meg kell vizsgálnia az étrendjét, és meg kell akadályoznia a húgysav felhalmozódásának megakadályozását a lábában. Elnökének még mindig van esélye a győzelemre, ha a többi állam szavazatait korrigálják a kettős szavazás, az illegálisok, a halottak és az elköltözöttek csaló hiányzó szavazatai alapján. Imádkozzon tovább a rózsafüzért az ügyvédekért és az angyalaimért, hogy rendezzék a demokraták ezt a kirívó csalását. Figyeljen az esetleges zavargásokra is.

Imádságcsoport:
Jézus azt mondta: „Népem, keményen kell imádkoznia hitben, hogy az Ön elnöke még mindig nyerhet egy kétségbeesett óra alatt. Legalább három embert hallottál, akik üzeneteket kaptak arról, hogy Trump problémás választásokat nyer. Elnöke most is csalásnak nevezi ezeket a választásokat, és több államot is megtámad. Üzenetet küldtem önnek, hogy ez az ügy a Legfelsőbb Bíróság elé kerülhet. Bush elnök előző ciklusát megnyerte a Legfelsőbb Bíróságon. A demokraták még 2016-ban is megtámadták az újraszámlálást több államban. Mondtam neked a sok csalással kapcsolatos szavazatot. Őrizze meg azt a hitét, hogy az Ön elnöke továbbra is megtalálhatja a győzelem módját. Velem minden lehetséges. "

Jézus ezt mondta: „Az én népem, ha Bidenet meg tudja győzni Kína és Ukrajna pénzéből, képzelje el, hogyan tudna segíteni ellenségének Kínában. Önnek magasabb adókat kell fizetnie a Green New Deal-jáért. Sok más probléma elviszi országát egy kommunista állam felé, fegyverét elveszi és egyházait bezárja. Hamis vírustesztekkel is leállíthatja az országot. Imádkozz tovább, hogy Trump nyer. ”

Jézus azt mondta: „Népem, sok pletykát hallottál már arról, hogy az Antifa és a Black Lives Matter tömegek zavargásokat és tüzet okoznak országodban. Kísérletet fog látni kormánya megdöntésére Washington DC-ben. Ha a zavargások elég súlyosak lesznek, az elnök haditörvényt hirdethet, és választások nélkül irányíthatja országát. Imádkozz a hazádért, mert sötét káoszfelhők jönnek, amelyek az én figyelmeztetésemhez vezethetnek. Lehet, hogy még a menhelyeimre is ki kell hívnom az embereimet. ”

Jézus azt mondta: „Népem, a harag megosztottsága tükröződik az erőszakos viharok számában, amelyet népének ebben az évben el kellett szenvednie. Ezek a viharok és a tüzek a büntetés jelei, amelyeket sok abortusza miatt Amerikára visznek. Ez csak a büntetésed kezdete, amely polgárháborúban vagy EMP-támadásban jöhet létre. Mondtam neked, ha nem állítod le abortuszaidat, akkor neked is megállítom őket. Imádkozzon továbbra is, hogy állítsa le az abortuszokat, még mielőtt késő lenne.

Jézus azt mondta: „Népem, hallottál már pletykákat és láttál néhány képet arról, hogy nehézfegyvereket mozgatnak, hogy megvédjék határaidat a lehetséges külföldi csapatoktól. Nem csak potenciális polgárháború előtt állsz, hanem ellenséges országaid is megpróbálhatják kihasználni gyengeségedet. A menhelyeimre hívlak, ha életed veszélyben van.

Jézus azt mondta: „Népem, ez az EMP támadás olyan rakétákból származik, amelyek elpusztítják az áramforrásait. Járművei nem járnak, elektromos készülékei és lámpái nem fognak működni. Mielőtt ez megtörténne, hívni fogom hívőimet a menhelyeimre, hogy megvédjem őket. Angyalaim pajzsokat fognak rakni az összes bombától vagy üstököstől érkező menedékeimre. Bízzon az oltalmamban, miközben a menedékhelyeimnél fog élni a rövidített nyomorúságos idő alatt. Megszaporítom az ételeket, a vizet és az üzemanyagokat a túléléshez a menhelyeimnél. ”

Jézus azt mondta: „Népem, ne féljen a gonosztól, mert hatalmasabb vagyok, és tudod, hogy végül győztes leszek. Lehetetlent fogok tenni a híveim védelmében, sok csodával. Látni fogod, ahogy angyalaim kiterjesztik menekültjeimet, hogy minden hívemet megtartsák. Meg fog döbbenni, hogy angyalaim milyen gyorsan emelnek fel sok új épületet. Ahogy apostolaim csodáim miatt hittek, úgy híveim a végső időkben is jobban hisznek Bennem, amikor meglátjátok csodáimat. Büntetés-üstökömet hozom le a földre, amely minden gonoszt a pokolba küld. Megújítom a földet egy új Éden-kertké, és népemet sokáig gonoszság nélkül beviszem a béke korszakomba. Örülj hát népem, mert híveimnek jutalma lesz a békés korszakomban, később pedig a mennyben, mint szent. ”

2020. november 6., péntek: (első péntek)
Jézus azt mondta: „Népem, annyi ajándékot kaptál, mint egy olyan ország, ahol termékeny földek vannak a növények számára, és természeti erőforrások vannak az igényeidhez. Minden szentmisén szentáldozást is adtam neked, de minden földi és lelki ajándékom közepette elrontottad őket gonosz életmódodban. A számomra elkövetett legnagyobb bűncselekmények a sok abortuszod. Sok olyan ember van, aki nem hisz, vagy hisz Bennem. Vagy gyűlölnek, vagy figyelmen kívül hagynak. Még híveim is gyengék imáikban, misére és gyónásba jönnek, és nagyon kevesen köszönnek nekem minden ajándékomért. Sok bűne miatt büntetéseket hozok önre a sok visszaélés miatt. Látja, hogy kommunista csőcselék erőszakkal próbálják átvenni az országot. A természetes viharok és tűzvészek veszteségeket okoznak. Még mindig imádkoznia kell az elnökért, hogy megnyerje újraválasztását.Akár nyer, akár nem, több problémával kell szembenéznie egy forradalom, egy esetleges invázió és egy EMP-támadás miatt. Elhozom figyelmeztetésemet, hogy lehetőséget kínáljak a bűnösöknek, hogy javítsák lelki életüket és megmeneküljenek. Meghívom menhelyeimhez hűségemet, hogy biztonságban legyek a gonosztól, akiket a pokolba vetnek. Megújítom a földet, és híveimet a béke korszakomba, később pedig a mennybe viszem. "

Jézus ezt mondta: „Fiam, szeretném megköszönni, hogy imádkoztál a családod lelkéért, és bátorítottad unokáidat, hogy kereszteljék meg gyermekeiket a templomban. Tudom, hogy nehéz őket arra biztatni, hogy jöjjenek el a vasárnapi misére, de mégis mutasd meg nekik a jó példádat. Lelki lustaságot lát a fiatalabb generációban, mivel sok zavaró tényező van, és szeretetük Irántam gyenge. Imádkozz tovább a lelkükért, és mondd el nekik, hogy jön a figyelmeztetésem, amikor valóban sajnálni fogják velem szemben elkövetett bűneiket. Hat hét lesz a megtérés, és keményen kell dolgoznia, hogy igaz hívőkké váljon. Hívőknek kell lenniük, különben örökké szembesülhetnek a pokol lángjaival. Segíts nekik, hogy kereszteket szerezzenek a homlokukon, hogy a menedékedhez jöhessenek. Imádkozz tovább ezekért a lelkekért, mert nem akarsz senkit elveszíteni a pokolban.

2020. november 7., szombat: (Temetési szentmise Lillian Scarantino számára)
Lillian azt mondta: „ Hazajövök Jézushoz, és szeretném, ha minden gyermekem és unokám hűséges lenne Jézushoz a vasárnapi misére való eljövetel során. te, hogy eljöttél a temetésemre, mivel ez lesz az utolsó szia és búcsú. Nagyon szeretlek mindannyiótokat, és Jim és én figyelni fogunk rátok, ezért inkább tartsatok összhangban az Úrral. Mondja el imáit, és jöjjön el mindig misére. A dialízissel sokat szenvedtem, de a lelketekért feladtam. Köszönöm Máriának és minden segítőmnek az utolsó napjaimban. Köszönetet mondok Theresának és Fr. Whelen minden kedves szavukra. Az Úr megengedte, hogy elszenvedjem a földi purgatóriumomat, így Jézussal és Jimmel vagyok a mennyben. Köszönöm a szentmisét, és nagyon szeretlek mindannyiótokat. ”
Lillian örömmel töltötte el, hogy hosszú évekig ima csoportunkban volt.

Jézus azt mondta: „Népem, ez egy kis előfeltevést jelent Biden és Harris számára, hogy győzelmet valljanak, amikor egyes államoknak szoros szavazás és a választási törvény néhány megsértése miatt újraszámlálásokra lesz szükségük. Michiganben manipulált szoftverekkel kapcsolatos állítások érkeztek, és a közvélemény-kutatókat nem láthatták a szavazatok számlálása. Az embereimnek hinniük kell abban, hogy ezt a választást nem igazolták, amíg a szavazatok megfelelő vizsgálatát nem vitatták. Ezt az esetet továbbra is a Legfelsőbb Bíróságon lehetne meghatározni, amely felülírhatja a demokraták bármelyikének hajlandó állambíróit. Tehát ne higgye, hogy a választás eldőlt, amíg az összes tényt meg nem állapították. Bízzon demokratikus rendszerében az illegális szavazatok feltárása érdekében. ”

2020. november 8., vasárnap: (Ádám és Kain megkeresztelése) Jézus azt mondta: „Népem, áldott vagy, hogy ezt a két fiatal fiút a keresztelés hozta hitbe. A keresztszülők segítenek a szülőknek e gyermekek felnevelésében. Az evangéliumban az öt bölcs szüzet jól felkészítették extra olajukkal, így készen álltak az Országomba való bejutásra. Az öt oktalan szűz nem készült fel, és elzárták az Én Királyságomat. Minden bűnösnek sok lehetőséget adok arra, hogy kegyelmeim megmentsenek. Felhívlak titeket, hogy tartsátok be parancsolataimat, és jussatok szentségeimhez, hogy legyen kegyelmetek a mennybe jutni. Ha bűnbe esne, megbánhatja bűnét és megújíthatja kegyelmemet azáltal, hogy eljön a gyónásra. Azáltal, hogy megbánod bűneidet és szeretsz Engem a felebarátodért tett jó cselekedeteidben, a mennybe vezethetsz. Ez a szükséges felkészülés ahhoz, hogy bölcs szűz legyünk a mennyben.Ha lusta nem engedelmeskedik a parancsaimnak, és nem mutatja meg nekem a szeretetét, akkor olyan leszel, mint az oktalan szüzek, akiket bezártak a mennyből, és a pokolba eshetnek. "

2020. november 9., hétfő: (A Lateráni Szent János-bazilika felszentelése )
Jézus azt mondta: „Népem, a pápa templomának ezen a lakomáján láthatja, hogy én vagyok a római katolikus egyház sarokköve, amelyet Szent Szent Istvánnal állítottam fel. Péter, mint első pápa. Mondtam neked, hogy a pokol kapui nem győznek az Egyházamon, még akkor sem, ha a föld alatt kell menni a menhelyeimnél. Mindig veled leszek, és angyalaim megvédenek téged azoktól a gonoszoktól, akik csalásukkal és illegális szavazataikkal próbálják megszerezni az országodat. Higgy abban, hogy megtámadott választások lesznek, az összes csalárd szavazás miatt. Készülj fel egy kísérletre a forradalomra. Bízzon abban, hogy támogatom híveimet. ”

Jézus azt mondta: „Népem, két újabb fejlemény előtt állsz. Az egyik az, hogy Trump elnök illegális szavazás ügyét a Legfelsőbb Bíróság elé terjeszti. A másik fejlemény az, hogy a Pfizer azt állítja, hogy covid 19 vakcinával rendelkezik, 90% -os sikeraránnyal. A 19. covid bármely vakcinája, amelyet elfogadnak, követelést okozhat, hogy mindenkinek be kell vennie az oltást. Ez veszélyt jelenthet az életére, ha nem hajlandó beadni az oltást. Ne vegye be az oltást, még akkor sem, ha azzal fenyeget, hogy megöli. Ha megfenyegetnek téged, akkor menekültjeim biztonságába kell jutnod. Elnöke továbbra is megnyerheti megválasztását. A Legfelsőbb Bíróság dönt a választás tényeiről. Imádkozzatok folyamatosan azért, hogy elnöketek mégis nyerjen.

2020. november 10, kedd: (Nagy Szent Leó, pápa)
Jézus azt mondta: „Népem, mondtam, hogy több ember fog meghalni a vírus miatt, mint először. Vakcinákat javasolnak, de ne vegyék be őket, mert hazudnak a gyógyulási arányról. Az illegális szavazólapok nyomozását látja. Engedélyezem, hogy a bíróságok ítéljék meg ezeket az eseteket. Nagyon lehetséges, hogy forradalom következik be, és ezért láttok ennyi holttestet temetni tömegsírokban. Ez akár haditörvényt is eredményezhet. Ismételten, ha életetek veszélyben van, hívom hűségemet a menedékhelyeimhez. Bízz bennem abban, hogy megvédem híveimet a gonoszoktól. ”