2011. augusztus 15., hétfő

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

 Élvezzétek a dicsőséges életet, amely 1000 évre vár rátok

2011. augusztus 14. vasárnap, 14:25
Drága, szeretett leányom, te továbbra is megvéded Szavaimat, amikor erre valójában nincs is szükség.
Szavaim, híveim szívét, úgy fogják áthatni, mint egy kard, amikor üzeneteimen elmélkednek, amelyeket kaptál, a világ számára. Amikor Szavaimat olvassák, tudni fogják az igazságot, mert Isteni világosságom, olyan hatással lesz rájuk, amit csak nehezen tudnak majd figyelmen kívül hagyni. Sokan megkérdőjelezik, és folyamatosan megkérdőjelezik, ugyanúgy, mint Noé idejében. Figyelmeztetve voltak, de nem akarták meghallani. Kizárták Atyám hangját, amikor Ő üzeneteket küldött Noén és más prófétákon keresztül. Csak azok menekültek meg, akik ezeket meghallgatták és engedelmeskedtek. 
Hallgassátok meg most üzeneteimet. Gyermekeim, nyissátok meg szíveteket és engedjétek, hogy Szavam lelketekhez szóljon. Utasítsátok el a világi kedvteléseket. Csak az Én hangomra összpontosítsatok. Ezáltal megmentitek lelketeket.
Mindazok, akik nem akarnak hallani, mert hátat fordítanak, idővel, éhes szájjal fognak megjelenni, hogy miután megtörtént a Nagyfigyelmeztetés, felfalják Legszentebb Szavaimat.  Mert akkor készen álltok majd Vezetésem követésére, azért, hogy Én megfelelőképpen kormányozhassalak benneteket a Földi Új Paradicsomba, ahol ti, a családtagjaitok és a szeretteitek, élvezni fogjátok a Dicsőséges Életet, mely 1000 évre vár rátok. Nem lesz semmi betegség. Nem lesz élelmiszerhiány. Nem lesznek gondok. Csak szeretet lesz, annak legtisztább formájában. Egy dicsőséges lét, amely a ti jogos örökségetek.
Kérlek benneteket, hogy most rendületlenül imádkozzatok a tisztánlátásért, hogy Szent Szavamat elfogadjátok, amikor megmutatják nektek, gyermekeim. Tekintsetek erre úgy, mint egész életetek egyik legnagyobb ajándékára. Fogadjátok be testetekkel, elmétekkel és lelketekkel. Mert csak akkor fogtok igazi békére lelni.
Szerető Megváltótok,
Jézus Krisztus