2020. március 16., hétfő

Mijo Barada vasárnap, 2020. március 15.-én bátorító üzenetet kapott az Úr Jézus Krisztustól


Mijo Barada vasárnap, 2020. március 15.-én bátorító üzenetet kapott az Úr Jézustól. Arra kért minket, hogy továbbítsuk nektek és éljük meg az üzenetet.


Isten kegyelméből két fordítást is megoszthatunk: Az Úr Jézus üzenete azokhoz, akik őszintén imádják Istent. Töltsön el titeket a béke, szeretteim! Édesanyám palástjának oltalmában vagytok! Legyen veletek az én békém, szeretteim! Az én áldásom van rajtatok, az én békém van veletek! Ne engedjétek meg az ellenségnek, hogy megfosszon titeket a békétől és az áldástól, amit én adok nektek! Maradjatok meg az én békémben, tekintet nélkül arra, hogy a világban a helyzet súlyos vagy éppen könnyű. Az én áldásom rajtatok van, maradjatok meg az én békémben, és őrizzétek meg a békét, amelyet tőlem kaptok! Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok! Maradjatok meg az én békémben, akkor az én dicsőségem is megmarad a ti szíveitekben és a ti otthonaitokban! Ne aggódjatok amiatt, mit hoz a holnap, mert ti az én Szívemben és az én édesanyám szívében vagytok elrejtve! Ne aggódjatok a híresztelések miatt, sem a fájdalmas és megrázó hírek miatt! Ne aggódjatok semmi miatt! Emeljétek az ég felé tiszta kezeiteket, és dicsőítsetek engem! Áldjátok az én Nevemet, és áldás lesz az osztályrészetek itt, és az örökkévalóságban! Szeretlek titeket és megáldalak benneteket!
LEGYETEK BÉKÉBEN SZERETTEIM, MERT ÉDESANYÁM PALÁSTJA ALATT VAGYTOK. LEGYETEK BÉKÉBEN SZERETTEIM, MERT AZ ÉN ISTENEM ÁLDÁS FÖLÖTTETEK. LEGYETEK BÉKÉBEN ÉS NE ENGEDJÉTEK AZ ÉN ELLENSÉGEMNEK, HOGY ELLOPJA A BÉKÉT ÉS AZ ÁLDÁSOKAT, AMIKET ADOK NEKTEK. MARADJATOK MEG A BÉKÉMBEN, ATTÓL FÜGGETLENÜL, HOGY A VILÁGBAN MENNYIRE KÖNNYŰ VAGY NEHÉZ A HELYZET, AZ ÉN ÁLDÁSOM RAJTATOK LESZ. EZÉRT LEGYETEK BÉKÉBEN. ŐRIZZÉTEK A BÉKÉT, AMIT NEKTEK ADOK. IMÁDKOZZATOK, IMÁDKOZZATOK, IMÁDKOZZATOK ÉS MARADJATOK MEG AZ ÉN BÉKÉMBEN ÉS AZ ÉN DICSŐSÉGEM A SZÍVETEKBEN ÉS AZ OTTHONAITOKBAN FOG LAKOZNI. NE FÉLJETEK ATTÓL, AMIT A HOLNAP HOZ, MERT TI AZ ÉN SZÍVEMBEN ÉS ÉDESANYÁM SZÍVÉBEN VAGYTOK. NE FÉLJETEK A HÍRESZTELÉSEKTŐL, A FÁJDALMAS ÉS MEGRÁZÓ HÍREKTŐL, NE FÉLJETEK SEMMITŐL. EMELJETEK FELÉM TISZTA KEZEKET, DICSŐÍTSETEK, DICSŐÍTSETEK ENGEM ÉS AZ ÉN NEVEMBEN ÁLDJATOK ÉS ÁLDOTTAK LESZTEK ITT ÉS AZ ÉN ÖRÖKKÉVALÓSÁGOMBAN. SZERETLEK BENNETEKET ÉS MEGÁLDALAK BENNETEKET! MINDAZOKNAK, AKIK ŐSZINTÉN SZERETIK ISTENT