2021. szeptember 17., péntek

GLYNDA LOMAX üzenet 2021. SZEPTEMBER 16.

 

Jézus:"- Gyermekeim, hamarosan számos kihívásokkal kell szembenéznetek! Sok hiány érkezik a Földre megtévesztésekkel és üldöztetésekkel! Sokan azok közül, akik azt hiszik hogy a megtévesztés fölött állnak valójában önmagukat csapják be! Gyermekeim, legyetek óvatosak! Mindent Szent Szavamhoz mérjetek! Szavam igazolni fogja, hogy mi az igazság! Erősítsétek meg legszentebb hiteteket, és tudjátok meg, hogy veletek vagyok mindenben, amit tesztek! Veletek vagyok, bármin is mentek keresztül. Mindent előre láttam, mielőtt erre az időre hívtalak volna el benneteket. Mindegyikőtök egyedülállóan fel van szerelve arra, amivel most szembesülni fogtok. Minden nap úgy járjatok, hogy Engem dicsőítsetek.
Legyetek dicsőségem edényei a földön. Legyetek az igazságosság gyermekei, akiket nem lehet megingatni, függetlenül a körülményektől. A gonosz arra törekszik, hogy megnehezítse utatokat. Maradjatok megingathatatlanok hitetekben, és tartsatok ki mindvégig, mert a vég már nincs messze. Hamarosan itthon lesztek Velem, és jutalmatok egyre csak gyűlik.Ámen

Eltörlési düh: A pap átalakítja a Szűzanyát "Fehérneműs Máriává"

 

Az olaszországi Torinóhoz közeli Forno Alpi Graie-ban található Loretói Miatyánk és Szűzanya aranyruháját és koronáját egy feldühödött plébános eltörölte.

Most Krisztus és a Szűzanya fehérneműben és fedetlen fővel láthatóak. Sergio Messina atya "túl gazdagnak" bélyegezte az eredeti, egyszerű aranyhímzésekkel ellátott ruhákat - amelyeket általában a Szűzanya több száz ábrázolásán használnak világszerte -, és pénzt fektetett abba, hogy Krisztust és a Szűzanyát "szegényessé" tegye.

A LaStampa.it (szeptember 15.) szerint Messina a Szűzanyát "szegény" nőnek nevezte, pedig nem volt az. A kritikákat azonban a makacs pap meg sem hallotta.

https://gloria.tv/post/budkKDesxzRq4M3EhoF9jQGGR