2010. október 29., péntek

Vassula Ryden Budapestre és Szegedre érkezik!

Forrás: http://www.ichtys.hu/


TANÚSÁGTÉTELEK MAGYARORSZÁGRÓL
  


Vassula üzeneteinek hitelessége mellett nem csak külföldi, de hazai események is tanúskodnak. A jó gyümölcsök  oka nyilvánvaló: Jézus itt lejegyzett szavai nem holt betűk, személyesen szólítják meg a nyitott lelkű olvasót, nem egyszer drámai lelki átalakulást indítanak meg. Számos esetben bebizo­nyosodott, mennyire alkalmas ez a könyv evangelizációra, a nem hívők megtérésének elősegítésére. Akik ajándékba kapták és beleolvastak, rit­kán tették le úgy, hogy semmi hatást ne gyakorolt volna rájuk...



Jézus mondja:


"A gyümölcseikről fogjátok felismerni őket. Vajon szednek-e a tövisről szőlőt, vagy a bogáncsról fügét?

Minden jó fa jó gyümölcsöt terem, a rossz fa pedig rossz gyümölcsöt terem. A jó fa nem tud rossz gyümölcsöt teremni, sem rossz fa jó gyümölcsöt teremni. Minden fát amely nem terem jó gyümölcsöt, kivágnak és tűzre vetnek.
Tehát a gyümölcseikről fogjátok felismerni őket. Nem mindenki, aki azt mondja nekem: ‘Uram, Uram!’, megy be a mennyek országába, csak az aki megcselekszi Atyám akaratát, aki a menyben van."
    (Mt. 7,16-20)



IGAZ ÉLET ISTENBEN EVANGELIZÁCIÓ
(külső link)





BUDAPESTI IMATALÁLKOZÓ 1995
(szöveg - hang - videó)
NAGYVÁRADI IMATALÁLKOZÓ 2000
(szöveg - hang - videó)
Jézus és Mária sír
Imprimatur-Paskai László bíboros...
A Marana Tha
lapban megjelent cikekk

MAGYARORSZÁG a Keresztények Egységének történésében


Kedves Testvérek!
Néhány fontos tudnivaló Vassula látogatásával kapcsolatban:
1). Imádkozzunk és böjtöljünk buzgón, hogy minél többen eljöjjenek a 2 találkozóra és ott megújulhasson Istenkapcsolatuk.
2). A Sportkastély megközelítése:
        -  a szórólapon található információval ellentétben, a 284 E busz nem közlekedik szombaton
        -  a 184-es busz 12 percenként jár, vagyis 15.10, 15.22, 15.34, 15.46, 15.58…, a menetidő 30 perc Kőbánya-Kispest metróvégállomástól és a Vezér u.-nál érdemes leszállni (egyéb bkv információval kapcsolatban ajánljuk a http://bkv.hu/hu/busz_menetrend oldalt)
        -   ugyanakkor a Nyugati pu.-tól gyorsabb vonattal jönni, a következőképpen: a Pestszentimrei vasútállomásnál kell leszállni (akinek van bp-i bérlete, annak nem kell jegyet venni, amely teljes áron 365 ft).
        Indulás a Nyugatitól: 13:48, 14:43,
        Érkezés Pestszentimrére: 14:15, 15:10,
A vasútállomásról vagy gyalog lehet végigmenni a Nemes utcán, amelyik k keresztezi a Kisfaludy utcát vagy a 266-os busszal 2 megálló.
3). Több új IÉI könyv is meg fog jelenni, ill. Vassula által festett Jézus-képek is kaphatók lesznek mindkét helyszínen. Ezen kívül a találkozó költségeire (terembérlet, repülő stb.) is gyűjtünk.
4). Október 28-án v. 29-én még szeretnénk szórólapokat osztani a környéken. Aki ebben tud segíteni, az jelentkezzen a talalkozo@ichtys.hu címen.
5). A bp.-i találkozó helyszínére még várjuk a segítők jelentkezését. Nekik 13 órakor lesz a találkozó a Sportkastélyban. Szintén várjuk azok jelentkezését, akik le tudnak jönni Szegedre, hogy ott segítsenek. Jelentkezés a segítői űrlapon: http://ichtys.hu/urlapok/talalkozo.html
6). A Sportkastély melletti parkoló fizetős (múlt kedden 2,5 óráért kellett 450 Ft-t fizetni), de nem muszáj beállni, a közelben vannak más parkolóhelyek is. A segítők számára ingyen parkolást biztosít a Sportkastély, ehhez kérünk, hogy adjátok meg rendszámaitokat a talalkozo@ichtys.hu címre.
7). Itt lehet elérni az eddig kiment meghívókat, amelyeket lehet még rövid, személyes megszólítás keretében levélben elhelyezni:
  Rövidebb:  http://ichtys.hu/hirlevel/felekezeti.html
  Bővebb:  http://ichtys.hu/hirlevel/egyhazi.html
Ugyanakkor ha valakinek még van sok e-mail címe azt elküldheti hozzánk és mi a fenti meghívókat szabvány hírlevél formátumban tudjuk küldeni. Csak az a kérésünk, hogy aki küld e-mail -okat az most név nélkül, egymás alá oszlopba rendezve fölösleges karakterek nélkül küldje.
8). Az itt elérhető űrlap kitöltésében kérjük mindenki segítségét a résztvevők körülbelüli megállapítására:  http://ichtys.hu/urlapok/jelentkezes.html
9). Az aktuális információkat a továbbiakban az evangelizációs oldalunk fő lapjára fogjuk kiírni: http://ichtys.hu/  A találkozóval kapcsolatban a talalkozo@ichtys.hu címre várjuk a leveleket.
10). Sokféle kritikát is lehet olvasni, hallani de ezekre túl sok időt ne fordítsunk, hanem inkább imádkozzunk és mondjunk áldást Jézus Krisztus Nevében mindazokra akik támadnak és rágalmaznak.
11.) A Szegeden a Petőfi telepi Jézus Szíve templomban Vasárnap déli 12 órakor lesz szentmise Vassula részvételével mindazokkal együtt akik szeretnének részt venni.
SOKAN SEGÍTENEK A TALÁLKOZÓ SZERVEZÉSÉBEN, AMI MÁR ÖNMAGÁBAN IS EGY NAGYON MÉLY MEGTAPASZTALÁSA AZ EGYSÉGNEK. NAGYON KÖSZÖNJÜK, ISTEN ÁLDJA MEG ŐKET.
Szeretettel: a szervezők

2010.10.28.

2010. október 28. Csütörtök
Szentmisére mentem, megkérdeztem, ma meggyónhatok-e? Jézus: Drága gyermekem! Ahogyan többször is mondtam neked, elég hetente gyónnod, helyette tarts bűnbánatot és őrizd lelked tisztaságát. Nem azért mondom neked ezt, mert makulátlanul tiszta a lelked, hanem azért, hogy megtanuld az engedelmességet.
Tudom, hogy soha nem vagyok méltó arra, hogy Őt magamhoz vehessem. Megkérdeztem, miért engedi meg nekünk azt, hogy áldozhassunk. Jézus: Én a végtelen szeretetemmel és jóságommal, nem tudom nem megengedni számotokra, hogy ne áldozhassatok. Meghaltam értetek a kereszten, nagy szeretettel adom táplálékul nektek testemet és véremet, hogy elnyerhessétek az örök életet.
Megkértem a Szűzanyát, tanítson meg arra, hogyan szeressem az úr Jézust? Szűzanya: Drága gyermekem! Hogyan szeresd Szentfiamat? Ismered a főparancsot: Szeresd Uradat, Istenedet teljes szívedből, lelkedből és minden erődből. Gyermekem, Szentfiam maga a szeretet. Minden ember vágyik a szeretetre, így te is. Te megtaláltad szíved szerelmét, Jézust. Úgy tudod őt szeretni, gyermekem, hogy minden erőddel törekszel arra, hogy ne okozz neki fájdalmat a bűneiddel. Aki nem vétkezik, az mélyen rá tud hagyatkozni az Úrra és ezáltal mély szeretet-kapcsolat jön létre Isten és ember között. Hidd el, gyermekem, nincs ember itt a földön, aki gyengeségében ne tudna vétkezni. Minden elesésedet, gyarlóságodat Mennyei Atyám engedi meg. De Isten minden rosszból jót hoz ki. Így van ez veled is. Isten szent akarata, hogy mindannyian szentek legyetek. A Szeretet tud benneteket szentté formálni! Törekedjetek és gyakoroljátok elsőként az Isten iránti szeretetet és utána a felebaráti szeretetet. Ez legyen gyermekem az életed célja, mert ez visz téged az üdvösség felé! Ha mindenben hallgatsz rám, elvezetlek téged a végtelen szeretet Istenéhez, Mennyei Atyámhoz.
Megkértem Slavko atyát, mondja el, hogyan vált szentté? Slavko atya: Drága gyermekem! Örülök, hogy ezt megkérdezed tőlem. Medjugorjeban a Szűzanya lángra gyújtotta az én szívemet az ő Szeplőtelen Szíve iránt. Minden erőmmel arra törekedtem, hogy a Szűzanya által tökéletesen rá tudjak hagyatkozni az Úrjézusra. Minden embert, aki a keskeny úton akar haladni, sok szenvedés, kihívás, próbatétel vár, fel kell vennie a harcot gonosz ellen. Gyermekem, mélyen hagyatkozz a Szűzanyára, mert ő számodra a tökéletesség útja. Nem tudok betelni Égi Édesanyám csodálatával a Mennyországban, az ő lelke sugároz minden tökéletességet. Sokszor kérd tőlem, hogy tanítsalak meg, hogyan járj a Szűzanyával az úton! Azért tudlak megtanítani ere, mert egész földi életemben megtapasztaltam azt, hogyan kell őrá hagyatkozni.
Megkérdeztem Jézust, megengedi-e, hogy felolvassam Mária Julianna üzenetét a többiek előtt? Jézus: Drága gyermekem! Igen, megengedem neked, hiszen ezek az üzenetek is az én szavaim. Olvasd fel szépen nekik, mert ezáltal is megérintem az ő szívüket. Gyermekem, nagyon boldoggá teszel engem ezekkel a cselekedetekkel. Én bele látok a szívedbe és az értelmedbe, és tudom, hogy te is apostolom akarsz lenni. Mindig bízz bennem, mert én megadom neked az erőt és bátorságot, hogy hirdetni tudd az evangéliumot és a mi üzeneteinket. Nagyon szeretlek, drága kis apostolom! Légy mindig hűséges hozzám, és akkor sok olyan  lelki ajándékban fogsz részesülni, melyek létezéséről nem is tudsz.

http://engeszteles.bocsajozsef.hu/egi-kegyelmek-zapora/20101028