2010. október 29., péntek

2010.10.28.

2010. október 28. Csütörtök
Szentmisére mentem, megkérdeztem, ma meggyónhatok-e? Jézus: Drága gyermekem! Ahogyan többször is mondtam neked, elég hetente gyónnod, helyette tarts bűnbánatot és őrizd lelked tisztaságát. Nem azért mondom neked ezt, mert makulátlanul tiszta a lelked, hanem azért, hogy megtanuld az engedelmességet.
Tudom, hogy soha nem vagyok méltó arra, hogy Őt magamhoz vehessem. Megkérdeztem, miért engedi meg nekünk azt, hogy áldozhassunk. Jézus: Én a végtelen szeretetemmel és jóságommal, nem tudom nem megengedni számotokra, hogy ne áldozhassatok. Meghaltam értetek a kereszten, nagy szeretettel adom táplálékul nektek testemet és véremet, hogy elnyerhessétek az örök életet.
Megkértem a Szűzanyát, tanítson meg arra, hogyan szeressem az úr Jézust? Szűzanya: Drága gyermekem! Hogyan szeresd Szentfiamat? Ismered a főparancsot: Szeresd Uradat, Istenedet teljes szívedből, lelkedből és minden erődből. Gyermekem, Szentfiam maga a szeretet. Minden ember vágyik a szeretetre, így te is. Te megtaláltad szíved szerelmét, Jézust. Úgy tudod őt szeretni, gyermekem, hogy minden erőddel törekszel arra, hogy ne okozz neki fájdalmat a bűneiddel. Aki nem vétkezik, az mélyen rá tud hagyatkozni az Úrra és ezáltal mély szeretet-kapcsolat jön létre Isten és ember között. Hidd el, gyermekem, nincs ember itt a földön, aki gyengeségében ne tudna vétkezni. Minden elesésedet, gyarlóságodat Mennyei Atyám engedi meg. De Isten minden rosszból jót hoz ki. Így van ez veled is. Isten szent akarata, hogy mindannyian szentek legyetek. A Szeretet tud benneteket szentté formálni! Törekedjetek és gyakoroljátok elsőként az Isten iránti szeretetet és utána a felebaráti szeretetet. Ez legyen gyermekem az életed célja, mert ez visz téged az üdvösség felé! Ha mindenben hallgatsz rám, elvezetlek téged a végtelen szeretet Istenéhez, Mennyei Atyámhoz.
Megkértem Slavko atyát, mondja el, hogyan vált szentté? Slavko atya: Drága gyermekem! Örülök, hogy ezt megkérdezed tőlem. Medjugorjeban a Szűzanya lángra gyújtotta az én szívemet az ő Szeplőtelen Szíve iránt. Minden erőmmel arra törekedtem, hogy a Szűzanya által tökéletesen rá tudjak hagyatkozni az Úrjézusra. Minden embert, aki a keskeny úton akar haladni, sok szenvedés, kihívás, próbatétel vár, fel kell vennie a harcot gonosz ellen. Gyermekem, mélyen hagyatkozz a Szűzanyára, mert ő számodra a tökéletesség útja. Nem tudok betelni Égi Édesanyám csodálatával a Mennyországban, az ő lelke sugároz minden tökéletességet. Sokszor kérd tőlem, hogy tanítsalak meg, hogyan járj a Szűzanyával az úton! Azért tudlak megtanítani ere, mert egész földi életemben megtapasztaltam azt, hogyan kell őrá hagyatkozni.
Megkérdeztem Jézust, megengedi-e, hogy felolvassam Mária Julianna üzenetét a többiek előtt? Jézus: Drága gyermekem! Igen, megengedem neked, hiszen ezek az üzenetek is az én szavaim. Olvasd fel szépen nekik, mert ezáltal is megérintem az ő szívüket. Gyermekem, nagyon boldoggá teszel engem ezekkel a cselekedetekkel. Én bele látok a szívedbe és az értelmedbe, és tudom, hogy te is apostolom akarsz lenni. Mindig bízz bennem, mert én megadom neked az erőt és bátorságot, hogy hirdetni tudd az evangéliumot és a mi üzeneteinket. Nagyon szeretlek, drága kis apostolom! Légy mindig hűséges hozzám, és akkor sok olyan  lelki ajándékban fogsz részesülni, melyek létezéséről nem is tudsz.

http://engeszteles.bocsajozsef.hu/egi-kegyelmek-zapora/20101028

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése