2010. október 29., péntek

Vassula Ryden Budapestre és Szegedre érkezik!

Forrás: http://www.ichtys.hu/


TANÚSÁGTÉTELEK MAGYARORSZÁGRÓL
  


Vassula üzeneteinek hitelessége mellett nem csak külföldi, de hazai események is tanúskodnak. A jó gyümölcsök  oka nyilvánvaló: Jézus itt lejegyzett szavai nem holt betűk, személyesen szólítják meg a nyitott lelkű olvasót, nem egyszer drámai lelki átalakulást indítanak meg. Számos esetben bebizo­nyosodott, mennyire alkalmas ez a könyv evangelizációra, a nem hívők megtérésének elősegítésére. Akik ajándékba kapták és beleolvastak, rit­kán tették le úgy, hogy semmi hatást ne gyakorolt volna rájuk...



Jézus mondja:


"A gyümölcseikről fogjátok felismerni őket. Vajon szednek-e a tövisről szőlőt, vagy a bogáncsról fügét?

Minden jó fa jó gyümölcsöt terem, a rossz fa pedig rossz gyümölcsöt terem. A jó fa nem tud rossz gyümölcsöt teremni, sem rossz fa jó gyümölcsöt teremni. Minden fát amely nem terem jó gyümölcsöt, kivágnak és tűzre vetnek.
Tehát a gyümölcseikről fogjátok felismerni őket. Nem mindenki, aki azt mondja nekem: ‘Uram, Uram!’, megy be a mennyek országába, csak az aki megcselekszi Atyám akaratát, aki a menyben van."
    (Mt. 7,16-20)



IGAZ ÉLET ISTENBEN EVANGELIZÁCIÓ
(külső link)





BUDAPESTI IMATALÁLKOZÓ 1995
(szöveg - hang - videó)
NAGYVÁRADI IMATALÁLKOZÓ 2000
(szöveg - hang - videó)
Jézus és Mária sír
Imprimatur-Paskai László bíboros...
A Marana Tha
lapban megjelent cikekk

MAGYARORSZÁG a Keresztények Egységének történésében


Kedves Testvérek!
Néhány fontos tudnivaló Vassula látogatásával kapcsolatban:
1). Imádkozzunk és böjtöljünk buzgón, hogy minél többen eljöjjenek a 2 találkozóra és ott megújulhasson Istenkapcsolatuk.
2). A Sportkastély megközelítése:
        -  a szórólapon található információval ellentétben, a 284 E busz nem közlekedik szombaton
        -  a 184-es busz 12 percenként jár, vagyis 15.10, 15.22, 15.34, 15.46, 15.58…, a menetidő 30 perc Kőbánya-Kispest metróvégállomástól és a Vezér u.-nál érdemes leszállni (egyéb bkv információval kapcsolatban ajánljuk a http://bkv.hu/hu/busz_menetrend oldalt)
        -   ugyanakkor a Nyugati pu.-tól gyorsabb vonattal jönni, a következőképpen: a Pestszentimrei vasútállomásnál kell leszállni (akinek van bp-i bérlete, annak nem kell jegyet venni, amely teljes áron 365 ft).
        Indulás a Nyugatitól: 13:48, 14:43,
        Érkezés Pestszentimrére: 14:15, 15:10,
A vasútállomásról vagy gyalog lehet végigmenni a Nemes utcán, amelyik k keresztezi a Kisfaludy utcát vagy a 266-os busszal 2 megálló.
3). Több új IÉI könyv is meg fog jelenni, ill. Vassula által festett Jézus-képek is kaphatók lesznek mindkét helyszínen. Ezen kívül a találkozó költségeire (terembérlet, repülő stb.) is gyűjtünk.
4). Október 28-án v. 29-én még szeretnénk szórólapokat osztani a környéken. Aki ebben tud segíteni, az jelentkezzen a talalkozo@ichtys.hu címen.
5). A bp.-i találkozó helyszínére még várjuk a segítők jelentkezését. Nekik 13 órakor lesz a találkozó a Sportkastélyban. Szintén várjuk azok jelentkezését, akik le tudnak jönni Szegedre, hogy ott segítsenek. Jelentkezés a segítői űrlapon: http://ichtys.hu/urlapok/talalkozo.html
6). A Sportkastély melletti parkoló fizetős (múlt kedden 2,5 óráért kellett 450 Ft-t fizetni), de nem muszáj beállni, a közelben vannak más parkolóhelyek is. A segítők számára ingyen parkolást biztosít a Sportkastély, ehhez kérünk, hogy adjátok meg rendszámaitokat a talalkozo@ichtys.hu címre.
7). Itt lehet elérni az eddig kiment meghívókat, amelyeket lehet még rövid, személyes megszólítás keretében levélben elhelyezni:
  Rövidebb:  http://ichtys.hu/hirlevel/felekezeti.html
  Bővebb:  http://ichtys.hu/hirlevel/egyhazi.html
Ugyanakkor ha valakinek még van sok e-mail címe azt elküldheti hozzánk és mi a fenti meghívókat szabvány hírlevél formátumban tudjuk küldeni. Csak az a kérésünk, hogy aki küld e-mail -okat az most név nélkül, egymás alá oszlopba rendezve fölösleges karakterek nélkül küldje.
8). Az itt elérhető űrlap kitöltésében kérjük mindenki segítségét a résztvevők körülbelüli megállapítására:  http://ichtys.hu/urlapok/jelentkezes.html
9). Az aktuális információkat a továbbiakban az evangelizációs oldalunk fő lapjára fogjuk kiírni: http://ichtys.hu/  A találkozóval kapcsolatban a talalkozo@ichtys.hu címre várjuk a leveleket.
10). Sokféle kritikát is lehet olvasni, hallani de ezekre túl sok időt ne fordítsunk, hanem inkább imádkozzunk és mondjunk áldást Jézus Krisztus Nevében mindazokra akik támadnak és rágalmaznak.
11.) A Szegeden a Petőfi telepi Jézus Szíve templomban Vasárnap déli 12 órakor lesz szentmise Vassula részvételével mindazokkal együtt akik szeretnének részt venni.
SOKAN SEGÍTENEK A TALÁLKOZÓ SZERVEZÉSÉBEN, AMI MÁR ÖNMAGÁBAN IS EGY NAGYON MÉLY MEGTAPASZTALÁSA AZ EGYSÉGNEK. NAGYON KÖSZÖNJÜK, ISTEN ÁLDJA MEG ŐKET.
Szeretettel: a szervezők

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése