2014. július 27., vasárnap

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'


Amikor a bizalom megtörik, ez általában azért van, mert a bűnös megengedi, hogy a büszkeség parancsoljon gondolatainak



2014. július 26. szombat, 19:59
Drága szeretett leányom, Én Királyként jöttem, de most, ma, úgy hívlak benneteket, mint egy koldus, hiszen egy szemernyi büszkeség sincs Bennem, mivel az lehetetlen lenne.
Vágyakozással kiáltok Isten gyermekei után, hogy megkeményedett szívükben életre kelthessek egy pislákoló szeretetet– egy olyan szeretetet, mely Örök Atyámtól született, de ami szunnyad, és amelyről megfeledkeztek. Engem, Jézus Krisztust, szintén elfelejtettek, bár nincs olyan ember a világon, aki ne hallott volna Rólam. Ismernek Engem, de elfelejtették, hogy Ki Vagyok. Egyesek ismerik a Nevemet, de az nem jelent nekik semmit. Némelyek szeretnek Engem, de túl elfoglaltak ahhoz, hogy beszéljenek Velem, azon kívül, hogy itt-ott elismeréssel bólintanak Velem kapcsolatban. Mások hallottak Rólam, de Én csak egy ikon vagyok a szemükben, valami egy letűnt korszakból, egy próféta, aki talán hiteles volt – vagy mégsem? Ami a többi lelkeket illeti – akik nem jártasak a lelki dolgokban –, számukra nem Létezem. Én csak a képzelet szüleménye Vagyok, egy lény, aki az olyan buzgó hívők elméjében jött létre, akik szalmaszálba kapaszkodnak abban a reményben, hogy ez után a világ után létezni fog egy új világ. Engedjétek, hogy bizonyossá tegyem számotokra: Isten az Isten. Az emberiséget Örök Atyám teremtette, mert ez része volt az örök világegyetemre vonatkozó Tervének. Minden, ami Volt, ami Van, és ami Lesz, annak Parancsa és Akarata által van, Aki Van, és Aki Lesz. Mindenki meghajol Isten előtt – beleértve ellenségeit is – Atyám Teremtett világában.
Mivel az ember egyre jobban rabszolgájává válik mindannak, amit lát, megérint vagy fizikailag érzékel – így a lelkisége meddővé válik. Ha ti úgy gondoljátok, hogy minden ezzel a világgal kezdődik és végződik, ezzel azt mondjátok, hogy Én nem Létezem. Ti megtagadtok Engem, az Emberfiát, aki azért lett küldve, hogy megszabadítson benneteket az ördög megtévesztésétől. Én Atyám által Vagyok. Része voltam Nagyszerű Isteni Tervének. Mi mindnyájan Egy vagyunk, de nektek, szeretett gyermekeim, egy olyan sivatagban kell élnetek, amelyben nincs élet, sem pedig Istenségemről való ismeret. Királyságom tökéletes, és azt Atyám teremtette. Az emberiség tökéletes volt, amíg azt el nem pusztította az Atyám Szemében legnagyobb bűn: a gőg bűne. Óvakodjatok a gőg bűnétől, mert ez a bűn Lucifer önszeretetéből alakult ki. Lucifer, aki Atyám Angyali Karának legkimagaslóbb angyala volt, azt hitte, hogy – mivel szabad akarattal rendelkezik – mindent megtehet, amit csak akar, de nem tudta megérteni ezt: Neki nem csak a szabad akarat Ajándéka adatott meg, hanem Atyám bizalma is. Atyám teljes bizalommal volt minden Teremtménye iránt. De sajnos, ez nem talált viszonzásra.
Amikor a bizalom megtörik, ez általában azért van, mert a bűnös megengedi, hogy a gőg parancsoljon gondolatainak, értelmének és cselekedeteinek. Mihelyt a gőg gyökeret ver a lelketekben, ti azonnal létrehoztok egy távolságot magatok és Atyám között, Aki a semmiből, csupán egy marék agyagból teremtett benneteket. Ő megformált benneteket, és Ajándékokat adott nektek. A gőg a legnagyobb veszély az emberiség számára, mert arról győz meg benneteket, hogy több tudással rendelkeztek, mint maga az Isten. Ha ti ezt elhiszitek, akkor nem vagytok méltók arra, hogy az Ő Nevében beszéljetek, vagy, hogy egyáltalán megszólaljatok. És ha ezt mégis megteszitek, akkor egy olyan légkört fogtok magatok körül teremteni, amelyben minden bűnt úgy fognak elfogadni, mintha az valami jó dolog lenne. Amikor ez történik, akkor nemcsak másokat tévesztetek meg, hanem önmagatokat is becsapjátok.
Tanítótok,
Szeretett Jézusotok