2007. október 25., csütörtök

Medjugorjei üzenetek 2007. október

2007. október 2.
„Drága gyermekek! Arra hívlak benneteket, hogy nyitott szívvel és teljes bizalommal kísérjetek engem a missziómban, amit Isten rám bízott. Az út, amelyen Isten akaratából vezetlek benneteket, nehéz, de kitartó, és a végén mindannyian örvendezni fogunk Istenben. Ugyanakkor, gyermekeim, szüntelenül imádkozzatok a hit ajándékáért. A sötétségben, amely be akar borítani benneteket, egyedül a hit által lesz Isten Igéje a világosság. Ne féljetek, veletek vagyok. Köszönöm nektek.”
Mirjana hozzáfűzte a következőket: „A jelenés végén, a megnyílt Égen keresztül egy nagyon élénk, erős fényt láttam, s a Szent Szűz ezen a fényen keresztül lépett be a Mennybe”

2007. október 25.
„Drága gyermekek! Isten szeretetből küldött hozzátok, hogy az üdvösség útjára vezesselek benneteket. Sokan megnyitottátok szíveteket és elfogadtátok az üzeneteimet, azonban sokan eltévedtek ezen az úton és sohasem ismerték meg teljes szívükkel a szeretet Istenét. Ezért arra hívlak benneteket, hogy ti legyetek a szeretet és a világosság ott, ahol sötétség és bűn van. Veletek vagyok, és mindnyájatokat megáldalak. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.”