2020. május 3., vasárnap

Halál panel (VIDEÓ).Bill Gates megmondja, mire jó a védőoltás. Apja Eugenikus, célja a népesség erős csökkentése a földön.

https://szabadmagyarszo.com/2020/05/03/ferenc-papa-mindenkinek-meg-kell-kapnia-a-vakcinat/



Robert Kennedy Jr. írta: ( John F. Kennedy unokaöccse.)
 

id%25C3%25A9z%25C5%2591jel"A New York Times újságírója tegnap arról az „összeesküvés-elméletről” kérdezett engem, amely szerint a Bill Gates injektálható chipet fejleszt ki, mely az oltási nyilvántartások tárolására szolgálna.
 

De itt vannak akkor a tények:

800px-Robert_F._Kennedy_Jr._by_Gage_Skidmore
A Bill és Melinda Gates Alapítvány több, mint 21 millió dollárt fektetett be egy olyan mikrotű technológia tökéletesítéséhez, amely a bőr alá beadva egy infravörös fény által leolvasható adatokat (oltási előzményeket) tartalmazna, amit már egy „minimálisan adaptált okostelefon-technológia” is képes leolvasni.

A technológia lehetővé teszi az egészségügyi dolgozók számára, hogy átvizsgálják az amerikai állampolgárokat, hogy felmérjék korábbi oltástörténetüket.

A Bill és Melinda Gates Alapítvány által finanszírozott és 2019 decemberében közzétett tanulmány - amit az MIT, a Kínai Tudományos Akadémia Kémiai Intézetének és a Bellevue-ben lévő (WA) Gates által finanszírozott szellemi vállalkozások laboratóriuma tett közzé - , leírja, hogyan fognak „ infravörös-közeli kvantum pontokat ”beültetni a bőr alá vakcinával együtt a célból, hogy kódolják a„ decentralizált adatokat és bioszenzitív ”információkat.
 
A Gates-technológia tetoválásszerű mechanizmust használ a láthatatlan nanorészecskék bőr alá injektálására.
Gates kutatói most az implantátumot a COVID-19 vírus elleni vakcinával tesztelik.
Az MIT dokumentum címe:
„Biokompatibilis infravörös-közeli kvantumpontok mikrotűkkel bőr alá juttatása a vakcinák rögzítéséhez.”

Bill Gates 2011-ben kezdte meg a beültethető nyomkövető chipek biotechnológia finanszírozását a TransDerm Inc. támogatásával. A Gates jelenleg több beruházást hajt végre a különböző verziók fejlesztése érdekében, ideértve a Vaxxas Pty Ltd, a Micron Biomedical Inc., a Georgia Institute of Technology és a Vaxess Technologies Inc. támogatásait.

Arra sürgetem önöket, hogy vegyék fel a kapcsolatot Bill Gates-szel a közösségi médiában.

Finoman magyarázza meg neki, hogy az emberek felcímkézése és nyomon követése vonzó lehet a kormányzati visszaélésekhez egy totalitárius Kínában, ám ezek a tevékenységek ellentétesek az amerikai értékekkel és hagyományokkal." - írta Robert Kennedy Jr.

„A betiltott David Icke interjú” más szemmel.


A világtörténelem legnagyobb átverése?!
Aki nem látta a David Icke-val készült interjút az itt elolvashatja az összefoglalót! Hosszú, de megéri elolvasni! Mivel nincs pontos és biztos magyarázat a jelenlegi helyzetre ez is egy lehetséges verzió! Ébredj világ! Mi a különbség a koronavírus és a COVID-19 között?
A világtörténelem legnagyobb átverése?
Ha tudni akarjuk az igazságot, akkor meg kell értenünk pontosan, hogy mi a különbség a koronavírus és a COVID-19 között
Egy ember, aki magára haragította a háttérben meghúzódó láthatatlan erőket
(A betiltott David Icke interjú elemzése és összefoglalója)
Hogyan tudta egy egyszerű ember a tényekre alapozott véleményével megijeszteni és ellentámadásra késztetni a háttérben meghúzódó mozgatóerőket?
A történet azzal kezdődött, hogy David Icke elmondta őszintén a véleményét a koronavírusról, a világjárvány politikai és gazdasági hátteréről és összefüggésbe hozta az egész világon most épülő 5G szupergyors internet technológiát a COVID-19-el. Elmagyarázta, hogy miért akarnak minden egyes embert az egész világon beoltani COVID-19 ellen és hogyan kötődik ez az 5G internet technológiához. Mindezt logikus tényekre alapozva és bizonyítékokkal alátámasztva mondta el élő egyenes adásba az interneten, aminek a legnagyobb nézettsége volt a YouTube-on az élőben közvetített videók között.
De ki a csuda David Icke?
David Icke egy angol író és oknyomozó, aki 1990-óta a globalizáció kialakulását, a társadalmi hatásait és a politikai-gazdasági hátterét kutatja. Előzőleg politikai szóvivőként dolgozott így meg vannak a kapcsolatai és a tapasztalata, hogy megfelelő irányban kutakodjon. Több könyvet is írt ezzel kapcsolatban az évek során és számos előadást tartott a világ más országaiban. 30 év oknyomozó munkája során arra a következtetésre jutott, hogy a globalizáció nem más, mint egy országhatárokat nem ismerő, a világ összes politikai elitje felett álló központosított világrendszer létrehozása. Eleinte kinevették és azt gondolták róla, hogy őrült vagy túl élénk a fantáziája. Az emberek akkor kezdték komolyan venni, amikor a könyveiben leírt események évekkel később lépésről lépésre megtörténtek. Észrevették, hogy jó irányban gondolkodik és többé nem nevettek rajta, hanem elfogadták "összeesküvés-elmélet kutatóként".
Angliában felháborodást keltett a szólásszabadság elfojtása.
Brian Rose, amerikai bankár, aki pályát váltott és megalapította a londoni székhelyű "London Real" független hírközlő csatornát. A csatorna célja, hogy az emberek elmondják nyilvánosan a véleményüket különböző dolgokkal kapcsolatban. Ismert vendégeket hív meg és élő egyenes adásban a YouTube-on folynak a "podcast" beszélgetések, amiket később le lehet tölteni és a világon mindenki számára hozzáférhetővé válik.
Ebben a "podcast" beszélgető műsorban volt vendég David Icke, 2020, április 6-án. David teljesen más véleményen volt, mint amit a világ hírközlő csatornáin hangoztattak és tényekre, oknyomozói munkájára alapozva elmondta az összefüggéseket a COVID-19 és az 5G internet technológia között és boncolgatta a világjárvány politikai-gazdasági hátterét. Kijelentette, hogy a tények és a bizonyítékok azt mutatják, hogy a COVID-19 a világ legnagyobb átverése és a világjárványt eszközként használták fel, hogy le tudják zárni az egész világot és gazdasági világválságot tudjanak gerjeszteni politikai-gazdasági érdekekből. A beszélgetés során mindent részletesen elmagyarázott és tényekkel igazolt.
Annak ellenére, hogy a beszélgetés semmilyen szabályt nem sértett, a YouTube az egész videót fél órával később jogtalanul betiltotta. Brian Rose és "London Real" csapata ledöbbenve tapasztalta ezt, mert a csatorna 9 éves működése során soha nem történt ilyen incidens. YouTube nem figyelmeztette őket (annak ellenére, hogy kellett volna) és Brian-ék nem tudták felvenni a kapcsolatot YouTube-al, hogy magyarázatot kapjanak a jogtalan letiltással kapcsolatban. Mivel semmilyen szabályt nem sértettek a videóval, "London Real" visszatette a videót a YouTube-ra, ami néhány perccel később újra le lett tiltva. Brian-ék továbbra sem tudták felvenni a kapcsolatot YouTube-al, hogy magyarázatot kapjanak. Következő nap YouTube megváltoztatta a szabályokat és az új szabályok szerint, ha valaki olyan videót tölt fel, amiben összefüggésbe hozza a COVID-19-et az 5G internet technológiával és ellent mond a hivatalos híreknek a COVID-19 világjárvánnyal kapcsolatban azt azonnal letiltják, nyomozást indítanak és szankciókat vonhat maga után. Később YouTube azt nyilatkozta, hogy kényszerítették a videó letiltására és a szabályok megváltoztatására, de nem mondta, hogy kik voltak azok, akik kényszerítették. "London Real" elérhetővé tette a videót a saját privát honlapján a szólásszabadság joga alapján, de valami titokzatos erő a háttérből azonnal letiltotta a videót és képtelenné tette a lejátszását, majd ki lett tiltva Google-ról, FaceBook-ról és minden egyéb hírközlő portálról, ami létezik az interneten. Az emberek felháborodtak, hogy hogyan lehet ilyen fasiszta Gestapo módszerekkel elfojtani a szólásszabadság jogát. Még azok is fel voltak háborodva, akik nem értettek teljesen egyet David Icke-al, mondván, hogy egy szabad államban mindenkinek meg kell engedni, hogy elmondja a véleményét. Természetesen semmi nem történt, a háttérben meghúzódó erőt nem érdekelte, hogy emberi jogot sértett és hogy mit gondolnak az emberek erről. Az emberek semmit nem tudtak tenni ez ellen.
Következő napon a BBC Hírek címoldalán propagandát indítottak David Icke interjú ellen
"BBC News - Coronavirus: YouTube tightens rules after David Icke 5G interview"
(BBC Hírek, Koronavírus: YouTube szigorítja a szabályokat a David Icke 5G interjú után)
Mit mondott David Icke a két és fél órás interjú alatt?
Mivel ébresztette fel David Icke az alvó oroszlánt?
Miért félnek David Icke-tól?
Természetesen a BBC Hírek és egyéb állami kézben lévő médiák lejárató hadjáratot indítottak David Icke ellen, hülyeségnek és hamisnak tartottak mindent, amit mondott. És még azt is hozzá tették, hogy a videóban egyedül beszélt és nem volt vitapartnere, aki ellent tudott volna mondani.
"London Real" erre így reagált "Ez egy független hírközlő csatorna és mindig egy vendéget hívunk meg, hogy nyugodtan ki tudja fejteni a gondolatait".
David Icke így reagált "Nagyon szívesen kiállok vitázni nyilvánosan élő adásban bárki ellen, legyen az orvos, kutató, politikus".
Senki nem mer kiállni David Icke ellene vitatkozni nyilvánosan
Erre David Icke ezt mondta "Nem csoda, hogy senki nem mer kihívni egy vitára, mert a bizonyítékok és a tények mellettem szólnak, e helyett az a taktikát játsszák, hogy - ha nem tudod megnyerni a vitát, akkor ne vitázz, hanem zárd le".
Fontos megérteni a hivatalos megnevezéseket
Fontos megérteni a hivatalos megnevezéseket, mert félrevezethető lehet és összezavar sok embert. A koronavírus egy általános megnevezés. A koronavírusnak van több fajtája, amelyek már régebb óta ismernek. A hivatalos beszámolók szerint a SARS-CoV-2 vírus a koronavírus egy új fajtája, ami a COVID-19 megbetegedést okozza. A SARS-CoV-2 vírust szokták még COVID-19 vírusnak és koronavírus-19-nek nevezni.
Röviden: a SARS-Cov-2 vírus okozza a COVID-19 megbetegedést és a COVID-19 világjárványt. A SARS-CoV-2 vírus hétköznapi nevei: COVID-19 vírus vagy koronavírus-19.
A magyar oldalakon és YouTube videókban félreértelmezik David Icke-ot, így az emberek nem igazán értik a lényeget, ezért szükséges egy rövid magyarázat az interjú összefoglalója előtt
David Icke volt az első, aki kijelentette élő egyenes adásban, hogy a COVID-19 vírus nem létezik. Nem azt mondta, hogy a koronavírus nem létezik, azt mondta, hogy a COVID-19 vírus nem létezik. Elmondta más videókban is, hogy a koronavírus létezik és, hogy több fajtája is van. Ő maga is meg volt betegedve karácsony környékén, influenzaszerű tünetei voltak, lehet, hogy koronavírus miatt, de ezt senki nem tudja megmondani. A hivatalos beszámolókban a COVID-19 vírus a koronavírus egy új fajtája, amelyik életveszélyes és bizonyos esetekben szörnyű halált okozhat. Nem Ő találta ki, hogy nem létezik a COVID-19 vírus, hanem Dr. Andrew Kaufman-tól kapta az információt. Dr. Andrew Kaufman kutatást végzett, mert tudta, hogy a tesztel, amit világszerte használnak a COVID-19 tesztelésére, nem lehet meghatározni, hogy vírussal fertőzött-e valaki és, hogy milyen vírussal. Dr. Andrew Kaufman megvizsgálta laboratóriumban a hivatalosan COVID-19 vírusnak nevezett genetikai anyagot és megállapította egyértelműen, hogy az teljesen megegyezik az exosomes nevű anyaggal. Az exosomes a szervezet természetes immunreakciója során a sejtekben keletkező anyag, amit a sejtek fertőzések és egyéb betegségek során kiengednek magukból, hogy figyelmeztessék a környező sejteket a veszélyre. Az exosomes-t, amúgy nem régen fedezték fel és még most is kutatják a pontos szerepét a sejtek működésében. Dr. Andrew Kaufman gyakorlatilag megállapította, hogy a tesztel, amit világszerte használnak COVID-19 tesztelésére, az exosomes-t tesztelik, mert a COVID-19 nem más, mint exosomes.
David Icke azt, állítja, hogy ezzel a tesztel különféle betegségekben szenvedő embereket (influenza, megfázás, tüdőbetegség, rák, stb.) pozitívra tesztelnek COVID-19-el és így manipulálják a számokat, a fertőzöttek számát és az elhunytak számát. És ezt azért tudják megtenni, mert különböző betegségek során mindenki szervezetében a sejtek termelnek exosomes-t. És ezért van minden COVID-19-el pozitívra tesztelt betegnek teljesen eltérő tünete. David Icke nem mondta, hogy nincsen járvány, lehet, hogy van valamiféle influenza vagy koronavírus járvány, ami egyáltalán nem halálos. David Icke azt mondta, hogy ezzel a tesztel, mindenkit pozitívra tesztelnek, aki valamiféle egészségügyi problémával kórházba kerül, még a haldokló betegeket is, hogy megfélemlítsék az embereket és le tudják zárni az egész világot politikai-gazdasági okokból. A világ lezárására egészségügyi okokból nem lenne szükség.
(Amúgy, Dr. Andrew Kaufman-t sem szeretik a YouTube-on és nem engedik nyilvánosan nyilatkozni. YouTube letiltotta a videóját, amiben online konferenciabeszélgetés során, más orvosoknak elektronmikroszkópos képeket és egyéb bizonyítékokat mutat be az exosomes és a COVID-19 felfedezésével kapcsolatban.)
Röviden: koronavírus létezik, van neki több fajtája. A COVID-19 vírus nem létezik, mert az exosomes-t nevezték el COVID-19-nek és az exosomes-t tesztelik világszerte, hogy manipulálni tudják a fertőzöttek számát és az elhunytak számát. Lehet, hogy van valamiféle járvány, ami egyáltalán nem veszélyesebb, mint az influenzajárvány és nem lenne szükséges lezárni az egész világot.
Betiltott Davic Icke interjú rövid összefoglalója.
Mindenekelőtt néhány hivatalos adat.
Minden évben 290,000 - 650,000 ember hal meg az egész világon influenza vírustól
Az USA-ban minden évben kb. 40,000 ember hal meg influenza vírustól
2017-2018-as szezonban az USA-ban 45,000,000 ember volt influenza vírussal megfertőzve és 61,000 ember halt meg influenza vírustól
Ezeket a hivatalos adatokat az Egészségügyi Világszervezet adta ki, ugyanaz a szervezet, amely a koronavírussal kapcsolatos adatokat közli.
Amikor közölték, hogy 15,000 ember halt meg koronavírustól világszerte, lezárták az egész világot azzal az indokkal, hogy megmentsék az emberiséget. 2017-2018-as szezonba, amikor 650,000 ember halt meg világszerte influenzavírustól, nem zárták le a világot és nem nyomorították meg több mint 3 milliárd ember életét. Senki nem tudta, hogy hányan haltak meg influenzavírustól, senkit nem érdekelt és mindenki ment a maga dolga után, mintha semmi nem történt volna. Aki beteg volt az otthon maradt és teát ivott, majd amikor jobban volt ment a dolga után, mint azelőtt. Józan gondolkodású ember egyből látja, hogy valami nem stimmel ezzel a képpel. A világ lezárása nem egészségügyi döntés, hanem politikai-gazdasági döntés. Az egész egy nagy átverés.
COVID-19 vírus nem létezik
COVID-19 vírus nem létezik. Első hallásra lehet, hogy nevetségesnek tűnik, de mindjárt elmagyarázom, hogy miről van szó. Ezeket a dolgokat nem magam találtam ki, hanem nyomoztam az ügyben és többek között olyan orvosoktól és kutatóktól kaptam információt, akiket nem engednek nyilatkozni nyilvános TV csatornákon. A koronavírus létezik és mindig is létezett, de nem veszélyesebb, mint egy megfázás. Az influenzavírus veszélyesebb. Minden évben halnak meg emberek influenzavírustól, megfázástól, koronavírustól és egyéb vírusoktól. Ez mindig is így volt, az emberek együtt élnek és halnak vírusokkal és ez természetes része az életnek amióta ember az ember. Egészséges erős immunrendszerrel rendelkező embereknek ez nem probléma, azonban a beteg gyenge immunrendszerű emberek sajnos nehezen tudják túlélni a vírusfertőzéseket.
Készítettek egy tesztet, amivel manipulálni tudják a számokat és elhitették az emberekkel tömeghisztériát és félelmet keltve, hogy kitört egy világjárvány.
A szervezet természetes immunreakcióját tesztelik, ami akkor következik be, ha a szervezetet fertőzés éri vagy egyéb megbetegedés. Ez az immunreakció nap mint nap lezajlik mindenkiben, mert folyamatosan fertőződünk a környezetünkben és a szervezetünk így védekezik, hogy ne legyünk betegek. Ha például bekapunk egy vírust az nem tud minket megbetegíteni, mert az immunrendszerünk reagál és megvéd minket. Ahhoz, hogy megbetegedjünk, sok vírusnak kell jelen lenni a szervezetünkbe, amit az immunrendszerünk nem tud egyből leküzdeni és ilyenkor érezzük magunkat rosszul, belázasodunk és addig tart, amíg az immunrendszerünk nem kerekedik felül a betolakodókkal szemben. Tehát az immunreakció akkor is bekövetkezik, ha nem vagyunk betegek és akkor is, ha betegek vagyunk. Így az immunreakciót tesztelve olyan embereket is pozitívra tudnak tesztelni, akik nem betegek. Ahhoz hogy meg lehessen állapítani, hogy valaki tényleg fertőzött vagy nem, és hogy milyen vírussal fertőzött, a vírusok mennyiségét kell tesztelni. De ezzel a teszttel nem lehet a vírusok mennyiségét tesztelni.
Nézzük a részleteket és az igazi trükköt.
Nézzük, hogyan működik pontosan ez az immunreakció, amit tesztelnek. Amikor egy sejtet károsító hatás ér, a sejt exosomes nevű anyagot enged ki magából. Az exosomes szerepe az, hogy figyelmeztesse és riassza a környező sejteket a veszélyre. A károsító hatás, ami miatt egy sejt exosomes-t termel lehet: mérgezés, fertőzés, krónikus betegség, akut betegség, stressz, félelem, elektromágneses sugárzás, stb.
Dr. Andrew Kaufman, aki többek között fertőzésekkel és vírusokkal foglalkozik, megvizsgálta laboratóriumban a hivatalosan COVID-19 vírusnak nevezett genetikai anyagot. Majd mintát vett tüdőbeteg emberek tüdőfolyadékából és megvizsgálta a tüdőfolyadékban található exosomes genetikai összetételét. Eletronmikroszkópos vizsgálatok során megállapította, hogy a COVID-19 és az exosomes mindenféle szempontból azonosak. Ráadásul még ugyanahhoz a sejt receptorokhoz is kapcsolódnak. Dr. Andrew Kaufman egyértelműen meghatározta, hogy a COVID-19 és az exosomes egy és ugyanaz. Szóval, akik ezt az egész világjárvány hisztériát gerjesztették, vették a természetes immunreakció következtében termelődő anyagot az exosomes-t és új nevet adtak neki: COVID-19. Gyakorlatilag az exosomes-t tesztelik. Innentől kezdve annyi embert tesztelnek pozitívra, amennyit akarnak és így tudják manipulálni a számokat, mert a környezetünkben lévő káros hatások folyamatosan beindítják az immunreakciót bennünk, és az emberiség felének van valami fajta krónikus betegsége (szívbetegség, tüdőbetegség, rák, stb.), amik szintén okozzák az exosomes termelődését a szervezetünkben. A hírekben, a TV-ben mindig a tesztről beszéltek, az újabb jobb tesztről és hogy mindenkinek meg kell csináltatnia a tesztet.
Amikor a COVID-19 név ismerté vált a világon, akkor mondták azt, hogy a COVID-19 a koronavírus egy új fajtája, ami rendkívül veszélyes és halálos. Igen ám, de volt egy probléma, mégpedig az, hogy nem haltak meg az emberek. Persze nehéz meghalni valamitől, ami nem létezik. Ekkor kezdték pozitívra tesztelni a haldokló beteg embereket és a kórházi zárójelentésükbe azt írták, hogy a halál oka: COVID-19 fertőzés. Az olasz egészségügyi szervezet által kiadott hivatalos adat szerint, Olaszországban a COVID-19 fertőzésben elhunyt emberek 99%-a 1-2 vagy 3 típusú krónikus betegségben szenvedett. Ha ez tényleg olyan halálos és fertőző lenne, mint ahogy ezt a hírekből és a TV-ből tömik a fejünkbe, akkor a kínai lakosság felének ki kellett volna pusztulnia. Ezzel szemben kínaiak megállították a vírus terjedését, lecsökkentették a halálos áldozatok számát és kezdik újranyitni a gazdaságot. Milyen érdekes.
A világ lezárása és az 5G szupergyors internet hálózat világméretű építése.
Mire jó a világ lezárása? Mint, ahogy a könyveimben is leírtam a globalizáció egy határokat nem ismerő, a világ összes politikai elitje felett álló központosított világrendszer. A globalizált világrendszer nem más, mint technokrácia, amiben egy nagyon kicsi rendkívül vagyonos és befolyásos emberek csoportja, a technikát, tudósokat és mérnököket használva, kontrollálja a politikát, gazdaságot és az embereket. És ez az, amit most is láthatunk, az egész világot leállították egy gombnyomással. Ilyen soha nem történt a világtörténelem során. Ha megnézzük, a globalizáció egyenes arányban fejlődik és bővül az információs technológia fejlődésével. Ez azért van, mert a magas szintű információs technológia teszi lehetővé a központosítást és a kontrollt az egész világ felett.
A lezárás egyik célja, hogy világgazdasági válságot okozzanak. Ezen idő alatt átalakítják az egész világgazdaság szerkezetét, és amikor újraindítják a gazdaságot, látszólag minden folytatódik onnan ahol abbamaradt, azonban az egészet közelebb viszik egy lépéssel a technokrácia felé, anélkül, hogy bárki észrevenné ezt.
3.5 milliárd ember életét megnehezítették a lezárás alatt. Rengetegen csődbe mennek, sokan nem tudják fizetni a hiteleiket. A független kezdővállalkozók, független kis cégek, független közepes cégek nagy része nehezen tudja túlélni ezt a válságot. Vagy még jobban eladósodnak és még jobban fognak függeni a rendszertől, vagy végleg lehúzzák a rolót és a helyüket a nagy globalizált cégek fogják átvenni. Ez az egyik cél, a függetlenség felszámolása. Arról nem is beszélve, hogy a bankok világszerte mennyit fognak kaszálni az eladósodott és a tönkrement cégekből. És a bankok kiknek a kezében vannak?
Milyen érdekes, hogy a lezárás alatt, amikor mindent leállítottak, az 5G szupergyors internet telepítésére minden országban kiadták az engedélyeket és hatalmas sebességekkel építik a sugárzó tornyokat. Ez is csak véletlen? Azt a rengeteg tornyot és eszközt, ami egy világméretű építkezéshez kell, már jóval a lezárás előtt le kellett gyártani és az egészet elő kellett készíteni. Szóval ez az egész nem volt előre megszervezve és csak véletlenül alakult így?
Az 5G egy szupergyors internet, olyan gyors, amiről álmodni nem mertek az emberek. Annak ellenére, hogy nem tesztelték az 5G elektromágneses sugárzás hatását embereken, anélkül, hogy megbizonyosodtak volna róla, hogy okoz-e egészségi károsodást, kiadták az építési engedélyeket az egész világon. Szakemberek, akiket nem engednek beleszólni, aggódva szemlélik, mert szerintük nem egészséges az az elektromágneses sugár, amit a katonaság fegyverként tesztelt és akart használni.
Még egy megjegyzés, Angliában nagyon szigorúan veszik a lezárást, közel Gestapo szinten. Az emberek tiltakoznak az 5G tornyok építése ellen és felgyújtottak néhányat még a lezárás előtt. De most a szigorú lezárás miatt, mondván hogy halálos vírus veszély van, az emberek nem tudnak gyülekezni, tüntetni, demonstrálni, és így szabad az út az 5G-nek.
Elon Musk és az 5G-t sugárzó műholdjai.
Elon Musk az őrült rakétamérnök és tudós, akit Amerikában a Szilícium-völgyben, ahol a mesterséges intelligenciát fejlesztik nagy erőkkel, istenként tisztelnek és úgy kezelnek, mintha emberfeletti lenne. Elon Musk megkapta az engedélyt az 5G internetet sugárzó műholdak telepítésére a föld körül. 42,000 db műholdat akar föld körüli pályára helyezni és 5G internetet sugározni a földre. Az 5G internetes tornyokkal és a műholdakkal be akarják hálózni az egész földet.
Miért van szükség szupergyors internetre, amikor a mostani 4G technika bőven elég az embereknek? Az embereknek elég, de nem elég a mesterséges intelligenciának, mert a 4G internetre nem tudják rákötni. A mesterséges intelligenciának sokkal komolyabb teljesítményű internetre van szüksége. Azért akarják behálózni a földet 5G-vel, hogy rá tudják kapcsolni a mesterséges intelligenciát. Onnantól kezdve, hogy az egész világon használják a mesterséges intelligenciát, sokkal jobban tudnak mindent figyelni, kontrollálni és központosítani.
A kínai példa
Kínában ez már sokkal magasabb szinten van és ez nem tudományos fantasztikus képzelődés, ez a valóság. Kínában nincsen készpénz, nincsen bankkártya, mindenki a mobiltelefonjával fizet. Csak virtuális pénz van, az emberek pontokat kapnak aszerint, hogy ki mit dolgozik. Mindenki kap egy kódot a mobiltelefonjára és ezt szkennelik le fizetéskor. Mindenhol arcfelismerő kamerák vannak, utcákon, iskolákban, munkahelyeken, olyan szinten, hogy bárkit megtalálnak egy percen belül. Az embereket figyelik az arcfelismerő kamerákkal és értékelik őket a viselkedésük, mentalitásuk, személyiségük és a munkához való hozzáállásuk szerint. Szociális kreditet kapnak az értékelés szerint. Pozitív értékelés alapján pozitív kreditet, negatív értékelés alapján negatív kreditet. Ha valakinek nem megfelelő a szociális viselkedése és összegyűlik egy bizonyos számú negatív kreditje, akkor az következményekkel jár, például nem engedik felszállni a buszra, a vonatra, nem mehet be a boltba, stb.. Ez nem vicc ez létezik.
Kínában ez már kialakult korábban, mert a politikai rendszere lehetővé tette. Nyugati társadalmakban a demokrácia, a szólásszabadság belassítja ezt a folyamatot. Kínát modellként kell tekinteni, hogy milyen irányba fognak változni a nyugati társadalmak és az egész világ. Nem véletlen, hogy az egész hamis koronavírus járványt Kínában kezdték gerjeszteni. Ja és természetesen Kínában az 5G technológia is előrébb van.
Bill Gates be akarja oltani az egész világot a COVID-19 ellen.
Bill Gates be akar oltani több mint 7 milliárd embert a COVID-19 ellen. Gondoljunk csak bele, az ő cége fogja gyártani az oltóanyagot több mint 7 milliárd ember számára. Mekkora üzlet ez. Természetesen ezt majd minden évben meg kell ismételni, hogy nehogy kitörjön egy újabb világjárvány. Az oltást kötelezővé akarják tenni mindenki számára a világon. Mindenkit bele tudnak kényszeríteni, mert ha nem oltatod be magad és pozitívra tesztelnek COVID-19-el, és pedig mindenkit pozitívra tudnak tesztelni, akkor veszélyes vagy a társadalom számára és nem engednek majd felszállni a repülőre, a buszra, a vonatra, nem engednek dolgozni a munkahelyeden, és ha lesz még egy lezárás, akkor házi őrizetben kell maradnod mindaddig amíg, nem oltatod be magad. Bill Gates be akarja oltani a világot a semmi ellen. De mit akar beadni az embereknek, mit fog tartalmazni az oltóanyag? Ez jó kérdés.
5G internet - 60 GHZ sugárzás
Szakértők szerint, nem azok szerint, akik a TV-ben nyilatkoznak, hanem azok szerint, akik tesztelni akarják az 5G-t mielőtt használják világszerte, az 5G nem igazán egészséges. Az elektromágneses sugárzás immunreakciót vált ki a szervezetben, hasonlót mintha vírussal fertőződnénk. Lehet, hogy nem életveszélyes és nem okoz különösebb problémát, de az immunreakció következtében emberek szervezetében termelődik exosomes, és már az előzőekben elmondtam, hogy az exosomes-t átnevezték COVID-19-nek és ezt tesztelik. Ha sugároznak minket 60 GHZ-el minden nap 24 órában, akkor gyakorlatilag bármikor ki tudnak robbantani egy újabb COVID-19 világjárványt.
Végső gondolat
Nem mondom, hogy minden úgy fog történni, ahogy elmesélem, de mindenképpen résen kell lennünk és oda kell figyelni ezekre a dolgokra, mert a gyerekeinknek, unokáinknak és a jövő nemzedékének most rakjuk le az új technokrácia társadalmi alapjait.