2011. augusztus 20., szombat

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenetei

Kedves Testvéreim az Úr Jézus Krisztusban!

A 2011. augusztus 11-i üzenethez szeretném hozzáfűzni, hogy az idő mindig feltételekhez van szabva. Ha sokan imádkozunk, kaphatunk haladékot, enyhülhetnek, sőt el is maradhatnak a büntetések. Így kell érteni: "mér ebben az évben". A "meglátogatom népemet" nem biztos, hogy a nagy figyelmeztetést jelenti, mint ahogy ezt már egy-két lelki testvér értelmezte. Nem tudom. Ez vonatkozhat másra is. Például az elmúlt napok hőségrekordjait is büntetésként éltük meg sokan, mert nagyon megviselte a szervezetünket.

Egy biztos: Tartsunk bűnbánatot, és éljünk szüntelen készenlétben! Ez az Evangélium tanítása, és mindig a Szentírás a mérvadó. Ennek a fényében kell olvasni az üzeneteket, és csak azt szabad elfogadni, aminek a tartalma megegyezik a Szentírással.

Ami az üzenetek értelmezését illeti, leírok egy példát. Évekkel ezelőtt buszon utaztam vidékre. Több településen mentünk át. Minden falu közepén kimagaslott a templom tornya. Ekkor a Szentlélek ezt a próféciát juttatta eszembe: "Közétek helyezem hajlékomat, s nem vet meg titeket Lelkem. Közöttetek járok, a ti Istenetek leszek, ti pedig az Én népem lesztek." (Leviták könyve 26,11-12.)  Mindezt Kr. e. 538-ban írták le. A beteljesedés pedig ez: Jézus Krisztus az utolsó vacsorán megalapította az Oltáriszentséget, és itt maradt köztünk. Ő a mi Istenünk, mi pedig az Ő népe vagyunk. Ezt hirdetik a falvakban kimagasló templomtornyok. Hát nem döbbenetes? Így próbáljuk meg értelmezni a próféciákat! Krisztus előtt ezt senki sem tudta volna kitalálni. Ehhez a mindenható Isten végtelen szeretete és találékonysága kellett.

Hát ennyit az értelmezésről. Legyünk nagyon óvatosak! Mielőtt értelmeznénk a próféciákat, kérjük a Szentlelket!

Itt mellékelem az üzenetet. Kérem imáitokat, hogy legyen időm és erőm a többi üzenetet is bemásolni, mert ezeket kézzel írom a Szentségimádásokon. Mivel elég sok üzenetet kaptam, az Úr azt mondta, hogy adjam ki a X. kötetet. Köszönöm az imákat, mert kezdetben a IX. kötet után nem kaptam publikus üzeneteket, és úgy értelmeztem, hogy nem lesz több kötet. Az Úr is azt mondta, hogy már mindent tudtul adott. De én imádkoztam, hogy szóljon még, mert életem legnagyobb boldogsága a Vele való beszélgetés. Isten valóságos jelenlétének a megtapasztalása kimondhatatlanul örömteli élmény. Ezt élem meg minden szentáldozáskor is.

Imával, szeretettel: Mária Julianna

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenetei

2011. augusztus 4. Szentségimádáson Jézus: „Drága kislányom! Szívem szeretete soha nem látott örök boldogságot készített számodra. Készülj! Hamarosan kilépsz testedből, megállsz Színem Előtt, és örökre egybe forrsz Velem, Megváltó Isteneddel. Ez egy olyan szellemi egyesülés, amelyhez hasonlót nem ismerhettek a földön. Ez csak a mennyben létezik az üdvözült, megdicsőült lelkek, és köztem, Megváltótok és Istenetek között. Mint ahogy a gyermek arra vágyik, hogy átölelje és megcsókolja anyját, úgy az üdvözült lélek is arra vágyik, hogy kifejezze háláját és szeretetét Megváltója iránt, Akinek köszönheti örök boldogságát. Ezért Isten, Aki Mindenható, beteljesíti ezt a vágyat, amelyet Ő helyezett teremtményei szívébe. Ezért egyesül minden üdvözült lélek, lelkében az Istennel, ami a legnagyobb boldogság a mennyben, mind Isten, mind a teremtmény számára. Az Isten számára azért, mert úgy szerette az embert, hogy az életét áldozta érte a keresztfán. Az ember számára pedig azért, mert csak a mennyben lesz képes felfogni igazán, hogy milyen nagy árat fizetett Isten az ő megváltásáért, és milyen tökéletes és csodálatos helyet készített számára a mennyben. Kislányom, ha láthatnád a neked készített helyet, amit nemsokára elnyersz, mert tejesíted rád vonatkozó örök tervemet, belehalnál az örömbe, tested ugyanis nem bírná ki azt a legmagasabb fokú boldogságot. Azért most azt mondom neked: életed minden pillanatában úgy élj, mintha ez lenne az utolsó pillanat, ahogy halálod pillanatában szeretnéd, hogy éltél volna. Figyelj mindig sugallataimra, és tedd meg, amit kérek! Figyelmeztess, taníts, mert őrnek állítottalak testvéreid fölé. Rajtad kérem számon bűneiket. Ha figyelmezteted őket, elkerülöd a büntetést, de ha nem, úgy neked kell felelni bűneikről. Tudom, nehéz küldetés prófétának lenni. De megadom hozzá a kegyelmet. Erős, határozott, bölcs léleknek teremtettelek. Mindig megkapod Tőlem a tisztán látás kegyelmét, és a Szentlélek bölcsességét. De szükségem van a hangodra, az írásaidra, hogy mindig közvetítsd üzeneteimet mindazok felé, akiknek szántam. Folytasd továbbra is küldetésedet úgy, ahogy eddig is tetted. Erre áldalak meg az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

2011. augusztus 5. Szentségimádáson Jézus: „Drága kislányom! Nagy események előtt álltok. Hamarosan megtörténik a nagy figyelmeztetés. A történelem folyamán még soha nem volt ilyen, és nem is lesz, ami most következik. A Szentlélek kiárad minden egyes emberre külön-külön. Sok lesz a halott. Ezek azok a súlyos bűnben élő emberek, akik belehalnak a sokkba, a rémületbe, hogy mi vár rájuk egy egész örökkévalóságon át. Meglátják ugyanis a poklot, mint életük végállomását, ahol mindörökké fognak szenvedni. Imádkozzatok! Imádkozzatok! Imádkozzatok, a szegény bűnösökért! Imáitokkal még sok lelket mentetek meg. Ha még a nagy figyelmeztetés előtt megtérnek, nem lesz számukra olyan nehéz a lelkük meglátása. De ha nem, úgy nagyon meg lesznek rémülve.

Drága kislányom! Ajánlj fel magadért minden teljes búcsút, és minden Szentmisét, mert ezek lesznek halálod óráján a te erőforrásaid. Most azt kérem, hogy magadért is imádkozz! Nemsokára kiszólítalak a testedből, és egy soha nem látott boldog országba viszlek, a mennybe. Már most örülj nagyon, mert kegyelmemből életszentségben éltél, és élsz. Az idő közel. Élj szüntelen készenlétben! Kérd magadra a végső állhatatosság és a jó halál kegyelmét! Az idő rövid. A rejtekben már minden elő van készítve. Hamarosan ellenetek szegülnek, és rátok támadnak, és ti nem tanúsítotok ellenállást. Sok vértanúm lesz.

Az emberiség 2/3-a kipusztul. Utána egy új világ következik. Ez a szeretet és a béke korszaka lesz.  megmaradt sarj kihajt, és dús lombokat, ágakat hajt. Népemet újra fogják misszionálni. Akkor mindenki katolikus lesz. Engem fognak a középpontba állítani és imádni. Papjaim és híveim együtt fognak dicsőíteni és imádni Engem a legméltóságosabb Oltáriszentségben. Olyan lesz ez, mint az első keresztények korában. Az emberek egyszerűségben és szegénységben fognak élni, de nem lesz közöttük nélkülöző, mert segíteni fogják egymást. Készüljetek! Készítsétek a lelketeket! Járuljatok a bűnbánat szentségéhez! Aki áll, az vigyázzon, hogy el ne essen! Egyétek gyakran az Én Testemet, és igyátok az Én Véremet! Szent Testem és Vérem a ti védőpajzsotok, és erőforrásotok a sátán ellen. Így védelek meg benneteket a csalótól, a gonosztól. Kérjétek szüntelenül a tisztán látás kegyelmét, hogy ne tudjon félrevezetni benneteket a sátán! Csak Bennem bízzatok! Csak az Evangéliumban higgyetek! Aki Bennem bízik, meg nem szégyenül. Én olyan ékes szólást adok nektek, hogy üldözőitek nem tudnak ellenállni veletek szemben. Éljetek szüntelen készenlétben, mert nem tudjátok sem a napot, sem az órát! Tegyétek a jót, különösen hittestvéreitekkel! Erre áldalak meg titeket gyermekeim, Szívem túlcsorduló szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

2011. augusztus 8. Szentségimádáson Jézus: „Drága kislányom! Nagyon fáj szerető Szívemnek minden gőg, nagyképűség és farizeusság. Azt kérem ezért tőled, akit a Szívem szeret, és aki tiszta és igaz vagy Előttem, hogy engesztelj ezekért a lelkekért! Legfőképpen azokért, akik hiú dicsőség vágyban szenvednek. Elvakítja őket ellenfelem. Pedig Engem, a Megfeszítettet kellene követniük nagy alázatban és engedelmességben. Itt a földön csak a kereszthordozásra és az önmegtagadásra hívtam meg minden követőmet. Engem a szegénységben, a nélkülözésben, a megaláztatásokban és a szenvedések türelmes elviselésében követhetnek. Csak ezekben azonosulhatnak Velem, Megváltó Istenükkel.

Kislányom! Az idő rövid. Hamarosan lesújt a világra az Isteni igazságosság ostora. Akkor jaj lesz minden farizeusnak, képmutatónak! Istennek nem lehet hazudni. Én a szívek és a vesék vizsgálója vagyok. Megfizetek mindenkinek cselekedetei szerint. Én nem vagyok személyválogató. Nálam csak egy mérce létezik, és ez a szeretet. Szeretet Isten és a felebarát iránt. Az önszeretet álljon az utolsó helyen! Aki így él, annak nincs mitől félni a nagy figyelmeztetéskor. Imádkozzatok még többet a szegény bűnösökért! Erre áldalak meg benneteket Szívem túlcsorduló szeretetével az Atya a Fiú és a Szentlélek nevében.”

2011. augusztus 9. Szentségimádáson Jézus: „Édes Kislányom! Országomban Én, a mindenség Királya, az uralkodók Ura leszek a te imádott boldogságod, örömöd mindened és Istened mindörökké. Az idő hamar lejár. Látod, itt minden elmúlik. Sokszor pillanatok alatt jönnek a nagy változások. A ti életetek is ilyen. Egy pillanat, és nincs többé. A test feloszlik, elenyészik. Porrá lesz. De halhatatlan lelketek, az énetek, a tudatotok mindörökké élni fog. Ezért kedves gyermekeim, a lelketeket öltöztessétek, gondozzátok elsősorban, és csak utána a testeteket. Mert a lélek az, ami éltet, a test nem használ semmit. A test csupán megvalósítja azt, amit a lélek elhatározott. Ezért drága kicsinyeim ne a test szerint, hanem a lélek szerint éljetek! Fogadjatok be Engem a lelketekbe, hogy Én legyek annak az Ura, és Én irányítsam tetteiteket! Akkor boldogok lesztek mindörökké. Őrködjetek mindenkor lelketek tisztasága fölött! A szívetekbe ne engedjetek be tisztátalan bűnös gondolatokat, mert megfertőzitek a lelketeket! A gondolataitok legyenek mindig patyolat tiszták! Csak a szent, üdvös és erényes gondolatokat engedjétek be az elmétekbe és a szívetekbe! Akkor megélitek az evangéliumi életszentséget, és teljesítitek parancsomat: „Szentek legyetek, mert Én Szent vagyok!” Az életszentség titka pedig ez: megkönyörülni a rászorulón, segíteni a bajba jutottakon, és irgalmasnak lenni a szerencsétlenekhez. Ma nagyon sok ember nélkülözi a lelki táplálékot, és nincs, aki tanítaná őket. Gyermekeim! Osszátok ki a rászorulóknak az öt kenyeret és a két halat! Én megtöbbszörözöm azokat. Minél többet adtok, annál többet kaptok Tőlem, mert Én Mindenható vagyok. A Tőlem kapott talentumok pedig ezek: szeretet, figyelmesség, jóra való készség, segítségnyújtás. Ezek az öt árpakenyér és a két hal lelki értelemben. Ha megosztjátok másokkal, nemcsak azokat gazdagítjátok, akiknek adjátok, hanem ti magatok még inkább gazdagodtok.

Kicsinyeim! Az életetek rövid, és nem tudhatjátok, mikor ér véget. Használjatok ki minden alkalmat! Tegyétek a jót mindenkivel, különösen hittestvéreitekkel! Amit másnak adtok, mind magatokkal viszitek a számadásra. Amit megtartotok, mindet elveszítitek. Értitek? Ne legyetek fösvények, hanem adakozzatok! Karoljátok fel azokat, akiket elétek hozok! Különösen hittestvéreiteket, hogy jócselekedeteitek láttán dicsőítsék miattatok az Istent. Erre áldalak meg titeket kicsi gyermekeim az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

2011. augusztus 11. Szentségimádáson Jézus: „Drága kislányom! Az idő rövid. Beteljesülnek a próféciák. Még ebben az évben meglátogatom népemet. Megrostálok mindenkit kivétel nélkül. Készüljetek! Tartsatok bűnbánatot! Járuljatok a bűnbánat szentségéhez! Addig, amíg még időt adok rá. Ne halogassátok, mert később már túl késő lesz. Ébredjetek fel csipkerózsika álmotokból! Csak egy mennyország van, de azt ne a földön keressétek! Csak Én vagyok a tiétek, Aki meghaltam értetek a keresztfán, hogy megszerezzem számotokra az örök életet. Minden mulandó. Mindazt, amiért most harcoltok, itt kell hagynotok. Szeressetek viszont Engem! Adjátok át az életeteket Nekem! Akkor szentekké formállak benneteket, és Nektek adom az örök életet. Szakítsatok a bűnnel! Rázzátok le magatokról a sátán rabláncát! Én a szabadságra hívlak benneteket. Arra, hogy szabadok legyetek az életszentségre, a tiszta, igaz, önzetlen szeretetre, és a felhőtlen igazi boldogságra. Drága kicsinyeim! Véremen megváltott gyermekeim! Ne utasítsatok vissza, mert már nincs időtök tovább bukdácsolni! Ellenfelem már úgyis sok lelket szakított el Tőlem örökre. Vérkönnyeket sírok ezekért a lelkekért. Az irgalmasság ideje lezárul, és kezdetét veszi az igazságosság órája. Jaj lesz azoknak, akik figyelmen kívül hagyják felhívásomat. Vegyétek halálosan komolyan figyelmeztetésemet, mert örök élet azoknak, akik megfogadják, de örök halál azoknak, akik megvetik. Ma még kérek, de holnap már fenyítek. Ezek az utolsó felhívásaim. Megáldalak titeket kicsi gyermekeim az üdvösség áldásával az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

2011. augusztus 11. Szentségimádáson Jézus: „Drága kislányom! Az idő már nagyon-nagyon rövid. Készülj! Készítsd a lelkedet kitörő örömmel! A lelked és a gondolataid legyenek mindig patyolat tiszták! Igyekezz mindig csak Rám gondolni! Hagyd a földi dolgokat, úgyis mind elmúlnak, mint a köd, ha ráfúj a szél. Légy Velem mindig! Életed minden pillanatát csak Velem töltsd! Én örök vagyok. Csak Én vagyok a tiéd egyedül. Mindenki elhagyott. Én vágtam el a szálakat. Azért, hogy szerető szerelmes szívemen csüngj, csak Engem imádj és szeress lángolóan! Csak Én legyek számodra a minden! Én, a te Mindenható Megváltó Istened, Aki úgy szerettelek téged, hogy a keresztfán érted áldoztam Magam. Csak Én vagyok a tiéd, mert Én veled vagyok mindig. Én vagyok számodra az út, amelyen Hozzám érkezel. Én vagyok az igazság, amelyet ha megtartasz, elnyered az örök boldogságot. Én vagyok az élet, Aki örök életet szereztem neked, amikor Szent Testemet és Szent Véremet rendeltem számodra, lelked  megerősítésére, és védőpajzsul a sátán támadásai ellen. Te minden nap ezt a kenyeret eszed és ezt a bort iszod, amely az Én Testem és Vérem. Azért azt mondom neked, hogy már itt a földön örök életed van.”

2011. augusztus 12. Itthon a kegyelem órájában imádkoztam. Jézus: „Nyisd ki a Szentírást!” Ide nyílt ki: 2 Péter 3, 9-13: „Az Úr nem késik ígéretét teljesíteni…Mint a tolvaj, úgy jön el az Úr napja. Ezen a napon az egek nagy robajjal elmúlnak, az elemek a tűz hevétől felbomlanak, a föld, és ami rajta van, elenyészik…” Az Úr folytatta: „E kor embereinek szól ez a szentírási rész. A harmadik világháborúban tűz által pusztul el a világ. Szinte mindenki meghal. Alig marad ember a földön. De mindezek előtt nagy keresztényüldözés lesz.”

2011. augusztus 19. Ma délután. a templomban Jézus: „Minden nap a kegyelem órájában ajánld fel az irgalmasság rózsafüzért magadért a jó halál kegyelméért! Minden Szentmisét, amelyen részt veszel, ajánld fel magadért is ugyanerre a szándékra! Minden teljes búcsút, amit elnyersz, csak magadért ajánld fel a jó halál kegyelméért!
A kísértésekben és a szenvedésekben mindig ezt mondd: „Jézusom kérlek, szabadíts meg önmagamtól. Teljesen átadom magamat Neked. Soha ne az én akaratom legyen, hanem a Tiéd.”
Így megvigasztalódsz. Legyőzöd önmagadat, minden kísértést, és akaratom teljesül be rajtad.”

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Mi készteti a fiatalokat arra, hogy ennyire szégyelljenek Engem?

2011. augusztus 19. péntek, 23:00
Drága szeretett leányom, Szeretetem a fiatalok, különösen a tinédzserek és a fiatal felnőttek iránt, nagyon mély.  Hasonlóképpen, mint a szüleik, szeretetet, boldogságot, aggodalmat és néha haragot érzek, miközben látom őket felnőni. Ó, mennyire fáj a szívem, amikor hallom őket, ahogy azt mondják, nem hisznek Istenben, az Én Örök Atyámban. Ők, az Én kis gyermekeim, arra vannak nevelve (olyan befolyás alatt állnak), hogy Őt (Istent) megtagadják, azért, hogy látszólag beilleszkedjenek barátaik közé, hogy ne lógjanak ki közülük.
A tény az, hogy többé már nem könnyű a fiataloknak beismerniük szeretetüket Irántam, még akkor sem, ha elfogadják Létezésemet. Ez a beismerés, kínos helyzetbe hozhatja őket, amikor a Belém, Jézus Krisztusba vagy az Én Örök Atyámba vetett hitüket kigúnyolják, mert egy úgynevezett „magasabb rendű élőlényt” részesítenek előnyben. Mi készteti arra a fiatalokat, hogy ennyire szégyelljenek Engem? Miért érzik úgy, hogy egy olyan világba kell beilleszkedniük, amelyből hiányzik a lélek vagy nem törődik egyáltalán a lelki élettel?
A zene és a művészet nagy befolyással van ezekre a drága kis lelkekre, akiknek a Mennyország és a pokol valóságáról nem beszélnek.   Ők, mint minden más gyermekem, akik rendületlenül kerülik, hogy bárminemű említést tegyenek Rólam, tanításaimról, vagy az Én Örök Atyám létezéséről, alighanem szintén elvesznek a vadonban.
Szülők, felszólítalak benneteket, hogy beszéljetek gyermekeiteknek a földi létezésük igazságáról. Arról, hogy honnan jöttek, és hogy milyen sors vár rájuk ezután az élet után. A ti kötelességetek segíteni nekik, hogy megnyissák szívüket Szeretetemre.  Gyengéden vezessétek őket Hozzám, de használjatok fel minden lehetséges eszközt, hogy lelkük megmentésében segítsetek. Tegyétek ezt irántuk való szeretetekből. Talán az évek során elhanyagoltátok kötelességeiteket, de most itt az ideje, hogy helyrehozzátok.  Az Irgalmasság Rózsafüzérének az ő lelkükért való imádkozása által, segíthettek nekik. Jobb lenne, ha ők még ebben az életben, kitárt karokkal, önszántukból jönnének Hozzám.
A fiataloknak a következőt mondom: ha hisztek Bennem, akkor ne féljetek ezt nyíltan megvallani. Ne tagadjatok meg Engem, mert Én vagyok a ti mentőövetek, aki nélkül nincs élet. Amikor a többiek látják milyen erős a hitetek, akkor hajlandóbbak lesznek megnyitni szívüket Felém. Ez részetekről sok bátorságot követel, de a kegyelmek, amelyeket Tőlem fogtok kapni bátorságotokért, ellensúlyozni fogja félelmeiteket.  Amint elmondjátok az embereknek, hogy Én létezem, amint tiszteletet és szeretetet mutattok irántuk, és magatokhoz vonzzátok őket, akkor tisztelni fognak benneteket, amikor Rólam beszéltek. Lehet, hogy furcsának tűnik, hogy az egyik lélegzetvételkor Rólam, a másikban pedig világi dolgokról beszéltek, de amikor ezt teszitek, akkor hitetekben is megerősödtök. Nemcsak nagy szeretetet fogtok megtapasztalni Irántam szívetekben, ez barátaitok lelkét is meg fogja menteni.
Használjátok az internetet üzeneteim terjesztésére. Beszéljetek ezekről. Nem számít, ki gúnyol ki benneteket.  Mert ha ezt teszitek, akkor világszerte sok-sok fiatalnak lesz majd része az örök életben, a megtérések eredményeként.
Most induljatok, értékes, ifjú Hadseregem. Itt az ideje, hogy bátorságot vegyetek Üzeneteim terjesztéséhez, amelyek a világban ennek a generációnak adatnak, arra emlékeztetvén őket, hogy ki vagyok Én, hogy miért mentettelek meg mindannyiatokat a pokol mélységéből, és hogy miért nyújtom most ki kezemet, hogy még egyszer megmentselek benneteket.
Ez az az idő számomra, amikor kinyújtom kezemet, hogy kézen fogjalak benneteket.
Szeretlek benneteket.
A ti szeretett Megváltótok és barátotok
Jézus Krisztus