Mária üzenete: Csak kevesen maradnak hitben | Pedro Regis (Anguera, Brazília) 2022.09.01.

Kedves gyermekeim, az emberiség egy spirituális szakadék felé tart, és csak kevesen maradnak erősek a hitben. Istenben nincs féligazság. Hajlítsd meg térdeidet imára, mert csak így tudod elviselni az eljövendő megpróbáltatások terhét. Legyen őszinte magatartásában. A mennyország csak az igazaké. A világban vagy, de nem vagy a világból. Hallj meg. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.
Mária Üzenete: EGY NAGY CSATA IDEJE | Pedro Regis (Anguera, Brazília) 2022.09.03.

Drága gyermekeim, úgy szeretlek benneteket, ahogy vagytok, és arra kérlek benneteket, hogy mindenhol próbáljatok bizonyságot tenni Fiamról, Jézusról. Az emberiség elszakadt a Teremtőtől, és szegény gyermekeim vakokként járnak, hogy más vakokat vezessenek. Térj vissza Jézushoz, és fogadd el az igazság világosságát. Ne térjen el az imától. Amikor elszakad tőle, a Démon prédájává válsz. Az Úré vagy, és egyedül Őt kell követned, és csakis szolgálnod kell. Nagy lelki harcban élsz. Gyónás, Eucharisztia, Szent Rózsafüzér, a Szentírás és az Egyház igaz Tanítóhivatalához való hűség: ezek a fegyverek a nagy küzdelemhez. Egy nagy megpróbáltatásokkal teli jövő felé tartasz. Azokat, akik szeretik az igazságot, üldözik és bíróság elé állítják. Még mindig szörnyű dolgokat fogsz látni a Földön. Ne hátrálj meg. Bármi is történik, maradj Jézussal. Ne felejtsd el: Istenben nincs féligazság. Menj előre azon az úton, amelyet mutattam neked! Imádkozni fogok érted Jézusomhoz. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.
Mária üzenete: Kérlek, légy hűséges felhívásaimhoz | Pedro Regis 2022. szeptember 9.

Drága gyerekek, ne féljetek. Az én Jézusom veled van, még ha nem is látod Őt. Arra buzdítalak benneteket, hogy legyetek hűségesek Felhívásaimhoz, mert el akarlak vezetni benneteket a szentség felé. Rosszabb időben élsz, mint az özönvíz. Uram vár téged. Ne vonja el figyelmét az útról, amelyet mutattam neked. Az Egyház nagy hajóját elvezetik az iránytól, és messze szállítják a biztonságos menedéktől, de azok, akik hűek maradnak a múlt tanulságaihoz, megmenekülnek, és nem fognak elpusztulni. Felbátorodik! Legyetek imádkozó férfiak és nők. Ne halaszd holnapra, amit meg kell tenned. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.
Mária üzenete: NAGY SZENNYEZÉS | Pedro Regis 2022. szeptember 10.

Drága gyermekeim, Uram sokat vár tőletek. Ne állj egy helyben. Itt az ideje, hogy visszatérj. Ne halaszd holnapra, amit meg kell tenned. Isten siet. Kérlek benneteket, hogy először a menny dolgait keressétek. A világban vagy, de nem vagy a világból. Fájdalmas jövő felé tartasz, és csak az ér győzelmet, aki szereti az igazságot és annak fegyvereit. A Sátán füstje mindenhol elterjed, és a nagy szennyeződés sok pap és Istennek szentelt ember hibája lesz. Bármi is történik, maradj hű Jézus Egyházam igaz Tanítóhivatalához. Ne felejtsd el: a Szent Rózsafüzér és a Szentírás kezében; az igazság iránti szeretet a szívemben. Sok éven át keményen kell próbálkoznia, de ne veszítse el a szívét. Én vagyok az Édesanyád, és mindig melletted leszek. Félelem nélkül előre! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.
Mária üzenete: tetteivel szenvedést fog okozni | Pedro Regis 2022.09.15.

Drága gyermekeim, ti az Úréi vagytok, és egyedül Őt kell követnetek, és egyedül Őt kell szolgálnotok. Légy az Úr tulajdona szavaidban és tetteidben. Ne hagyd, hogy e világ dolgai elvonják a figyelmedet Jézusomról. Az emberiség belebetegedett a bűnbe, és meg kell gyógyulnia. Bánd meg a bűneidet. Gyere közelebb a gyóntatószékhez, mert csak így érheted el az Irgalmasságot. Aki Krisztussal [Antikrisztussal] szemben áll, az dolgozni fog, és szenvedést és halált okoz. Azok, akik szeretik az igazságot és megvédik azt, nehéz keresztet viselnek, de végül Isten győzelme eljön választottai számára. Fogadd el Felhívásaimat, és bátran tégy tanúságot Jézusom evangéliumáról. Félelem nélkül előre! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.
Mária Üzenete: EGY NAGY CSATA IDEJE | Pedro Regis (Anguera, Brazília) 2022.09.17.

Drága gyermekeim, nagy lelki harcban éltek. A démon azon dolgozik, hogy elvonja a figyelmedet az igazságtól, és a bűn sötétségébe vezessen. Vigyázz. Jézusom sokat vár tőled. Tedd meg a tőled telhető legjobbat a küldetésben, amelyet az Úr rád bízott, és minden jól fog végződni számodra. Jönnek majd napok, amikor a hit csak néhány szívben lesz jelen. Hallj meg. Harcolj az ellenség ellen. melletted leszek. Amikor érzed a kereszt súlyát, hívd Jézust, és Ő lesz a megmentőd és a segítséged. Jézusom igaz Egyházát üldözni fogják és kigúnyolják. Akik szeretik az igazságot, azokat elítélik és elítélik, de ne hátráljanak meg. A győzelem mindig az Én Jézusomé és az Ő választottjaié lesz. Félelem nélkül előre! Jézusomhoz fogok imádkozni érted. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.
Mária üzenete: A pusztítás tervének előmozdítása | Pedro Regis (Anguera, Brazília) 2022.09.20.

Drága gyermekeim, nyújtsátok a kezeteket, és elvezetlek titeket Őhozzá, aki a ti egyetlen utatok, igazságotok és életetek. Arra kérlek benneteket, hogy továbbra is imádkozzatok. Csak az ima erejével érhetsz el győzelmet. Ne hagyd, hogy e világ dolgai elvonják a figyelmedet az Igazságról. A Nagy Nyomorúságban élsz, de én mindig melletted leszek. Az emberiség lelkileg vak, és eljött a pillanat, hogy megnyíljatok az Úr Fénye előtt. Csak az igazság fényében követheted a szentség útját és érheted el a tökéletességet. Hallj meg. A báránynak álcázott farkasok mérgező tervet folytatnak az igaz Egyház elpusztítására. Ne hátrálj meg. Jézusom igaz Egyháza soha nem fog elpusztulni. Előre az igazságért! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.
„Az emberiség a szakadék felé tart” Mária üzenete. Pedro Regis (2022. szeptember 22.)

Drága gyermekeim, térjetek vissza az Úrhoz, aki szeret titeket, és név szerint ismer titeket. Ne felejtsd el: az Igazságos Bíró meg fogja kérni, hogy adj számot mindenről, amit ebben az életben teszel. Hajlítsd meg térdeidet imában. A mennyből jöttem, hogy segítsek neked, de nem élhetsz mozdulatlanul a bűnben. Az emberiség egy önpusztító szakadék felé tart, amelyet az emberek saját kezükkel készítettek elő. Szenvedek amiatt, ami veled történik. Légy hűséges Jézushoz. Őbenne van az igazi megszabadulásod és üdvösséged. Imádkozzatok sokat Jézusom Egyházáért. Nehéz idők lesznek az igazak számára. Még mindig szörnyű dolgokat fogsz látni Isten házában. Az igazság védelmezői isszák a szenvedés keserű poharát, de az Úr megmenti népét. Ne csüggedj. Előre az igazságban! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.
Mária üzenete: Minden fájdalom után eljön a nagy öröm | Pedro Regis (Anguera, Brazília) 2022.09.29

Kedves gyerekek, bátran! Ne hátrálj meg. Én vagyok az Édesanyád, és mindig veled leszek. Azért jöttem a mennyből, hogy őszinte megtérésre hívjalak benneteket. Ne légy bűnben. Ez a kegyelem ideje az életednek. Mindannyiótokat név szerint ismerlek, és Jézusomhoz fogok imádkozni értetek. Az emberiség a spirituális sötétség szakadéka felé tart. Gyere vissza Isten Fényéhez, és nagyszerű leszel a hitben. Nem akarlak kényszeríteni, mert szabadságod van. Tudd, hogy Uram szeret téged, és sokat vár tőled. Bízz teljes mértékben Isten erejében, és eljön a győzelem. Add ide a kezeidet, mert el akarlak vezetni Őhozzá, aki mindannyian vagytok. Szeretnélek boldognak látni már itt a Földön, majd Velem együtt a Mennyben. Ne félj. Megváltás jön az Úrtól az igazak számára. Szakadj el a világtól, és élj a Paradicsom felé fordulva, amelyre csak arra lettél teremtve. Ebben az életben minden elmúlik, de Isten kegyelme benned örökkévaló lesz. Előre! A sok fájdalom után nagy öröm fog eljönni benned. Ezen a ponton a kegyelem rendkívüli esőjét okozom rátok a Mennyből. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Legszentebb Háromság nevében. Köszönöm, hogy itt találkozhatok még egyszer. Áldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradj békében.