AZ IDŐK VÉGET VÉGEZNEK. A föld már nem fogja megadni azokat a gyümölcsöket, amiket eddig volt. Mária üzenete Valeria Copponi 2022. november 16.:

Jézus békéje legyen veletek mindig. Én, Édesanyád veled vagyok: egy pillanatra sem hagylak el. Gyermekeim, akik követnek, egyre kevesebben vannak, de én, Mária, az Egyház Anyja, egy pillanatra sem hagylak el. Mostanra meg fogod érteni, hogy az ördög megtámadja a leggyengébb gyermekeimet, de jól tudja, hogy számára is ez a végidő. Gyermekeim, kerüljetek egyre közelebb Jézushoz, a ti nélkülözhetetlen táplálékotokhoz. Nélküle nem éled túl. Közel vagyok hozzád, de a legtöbben, különösen a fiatalok, elfordulnak tőlem és Jézustól. Nem tudják, hogy az ördög örül, és abszolút gazdájuk lesz. Gyermekeim, tudjátok jól, hogy az idők véget érnek. A föld már nem adja meg az eddigi gyümölcsöket, hiányozni fog a kenyér és minden, amit szükségesnek tartasz. Akkor talán néhány engedetlen testvéred megtér. Jézus kész megbocsátani; közeledj ahhoz, aki továbbra is megadja neked az Ő isteni segítségét. Imádkozom érted és támogatlak; imáim ne szegényedjenek el Isten szemében. Segítsetek, gyermekeim. Nagyon számítok rátok és az imákra, amelyekkel közbenjártok minden gyermekemért, akik a gonosz befolyása alatt állnak. Bátorság, mert közel van üdvösséged. Jézus szeret téged, és továbbra is számít rád. Áldalak és támogatlak nehézségeidben.

Segíts visszahozni őket ... Szíveket akarok lángra lobbantani.

"A kék rózsák Szeplőtelen Máriája" nak nek Valeria Copponi 2022. november 30-án:

A kék rózsák Szeplőtelen Máriája [1]

Te a „kék rózsák szeplőtelenjének” hívsz, és szeretném Jézusért lángra lobbantani szíveteket ebben az időben, amit nekem szenteltek, és december 8-án ünnepeltek. Én vagyok az Édesanyád, és ezekben az időkben, mielőtt Jézus születésére emlékeznél, azt tanácsolom, hogy ajánld minden fiatalodat Neki. Ezek a fiatalok elvesztek, csak azt fogják meghódítani, amit a világ kínál nekik anyagilag: már nem tudják, mi az, ami alapvető az életük megmentéséhez. Kérlek, segíts visszahozni őket Jézushoz, Ő visszavezeti őket a helyes útra, hogy egy nap nem messze legyőzhessék az igazi boldogságot. Csak ha visszajönnek a Tabernákulum elé, ahol Jézus éjjel-nappal várja őket, hogy megáldja és visszahozza őket Hozzá, akkor mondhatják el, hogy legyőzték az igazi boldogságot. Köszönöm nektek, gyermekeim, ha sikerül visszahoznotok kisgyermekeiteket az igaz Atyához, aki örök életet kínál nekik igaz örömmel telve. Légy engedelmes ezekben az utolsó időkben, kövess Jézust és engem minden lépésnél, és abban az örömben lesz részed, hogy örökké élhetsz a paradicsomban, amely Jézus és Mária nevében vár rád. Továbbra is imádkozom minden gyermekemért, különösen azokért, akik a legtávolabb vannak az Örökkévaló Atyától. Szeretlek, és a karjaimban akarlak tartani, hogy szorosan szoríthassalak szomorú szívemhez. Imádkozz, kérlek, hogy minden fiatal visszatérhessen az Atyához.

Áldalak és megígérem, hogy továbbra is imádkozni fogok érted Jézushoz.

[* olasz: Immacolata delle rose blu, a Mária cím az állítólagos misztikus Anna Maria Ossi, a Corona del Cuore Immacolato di Maria SS egyesület alapítója írásaiban található. Gianfranco Verri atyával (1931-2020) együtt, aki Anna Maria számos írásának kiadását felügyelte. Lát https://operacuoreimmacolato.com/it/ A fordító megjegyzése.]