2014. augusztus 19., kedd

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – ‘The Warning’

A világ a nagy változások küszöbén áll

 

2014. augusztus 18. hétfő, 18:47
Drága szeretett leányom, amikor Isten gyermekei szemtanúi a világban lévő zűrzavarnak és az Igazságszolgáltatás nevében elkövetett szörnyű rémtetteknek, akkor tudnotok kell a következőket: A gonoszság gonoszságot szül. Amit ti mások ellen elkövettek, ugyanazt fogják ellenetek is elkövetni. Igazságosságom Bennem lakozik, és bár Irgalmasságom bőséges, a Büntetésemtől mégis félnetek kell, amikor majd lesújt a hálátlan és gonosz emberekre.
Én senkinek sem okozok kárt, mert az nem Tőlem származik. De amikor rosszat tesznek Isten gyermekeinek, és amikor a gonoszság terjed, Én ki fogom önteni Igazságszolgáltatásomat, és senkinek se legyen kétsége afelől, hogy ez az idő már elérkezett hozzátok. A gonoszság a bűnből ered. A lelkeknek, akik megadják magukat a bűnnek, mindig törekedniük kell arra, hogy a lehető leggyorsabban megváltsák magukat a Szememben. Ellenkező esetben a bűn elfekélyesedik; és ha kételkednétek a Sátán markolatában, amellyel azokat tartja fogva, akik tele vannak gyűlölettel és erőszakkal, akkor tudnotok kell, hogy rendkívül nehéz ezeket a lelkeket az ő uralma alól kiszabadítani.
Ha egyszer a Sátán megfertőz egy lelket, ő azt az embert folyamatosan kínozni fogja, amíg elméje, cselekedetei és tettei összhangba nem kerülnek a gonosszal. Végül a megfertőzött lélek megszállottá válik, és egyedül csak Én, Jézus Krisztus, tudom ezt a lelket az ördögűzés által megszabadítani. Egy lélek nagyon gyorsan megszállottá válhat, de évekbe telhet, amíg azt a kígyó markolatából ki lehet szabadítani. Amikor tehát Büntetésem érezhető lesz, az a gonoszság felszámolása miatt fog megtörténni, azon elkövetők megbüntetése miatt, akik ellopják mások életét. Meg fogom büntetni azokat, akik elveszik a test, valamint a lélek életét. Egy gonosztevő sem lesz láthatatlan, mert Szemeim mindent látóak.
Olyan sokan ismerik Szeretetemet. Nincs kétségetek afelől, hogy milyen nagy az Én Irgalmam. De a halandó ember nincs tisztában Isten Haragjával, mert erről nem sokat beszéltek nektek. Isten Haragja valóság. Ti azt hiszitek, hogy Ő megengedné a Sátánnak, hogy elpusztítsa gyermekeit, és közben hátradőlve nézné azt? Azt hiszitek, hogy nem büntetné meg azokat a lelkeket, akik megadják magukat a Sátán minden szeszélyének és vágyának? Még ha a jó lelkek elpusztulnak is, nekik mégis életük lesz. Még ha a gonosz lelkek életben maradhatnak, nekik nem lesz életük.
A világ a nagy változások küszöbén áll, és mindaz, amit Isten megjövendölt, be fog következni. Mindaz, amiről azt mondta, hogy meg fog történni, az meg fog történni. És bár Én prófétákat küldtem hozzátok, hogy figyelmeztessenek benneteket, de ti még most sem hallgattok rájuk. Ti sok magán-kinyilatkoztatást elutasítottatok, amelyek azért adattak a világnak, hogy felkészítsék az emberiséget.
Nektek imádkoznotok kell, hogy a világ pusztításának a mértéke csökkenjen, mert ha a jövőbe látnátok, Irgalomért könyörögve vetnétek magatokat a Lábaim elé. Azok, akiknek nem sikerült életben tartaniuk Isten Igéjét földi Egyházaimban, lelkek millióinak elvesztéséért lesznek felelősek, akik egyébként megmenekülhettek volna.
Szégyelljétek magatokat – akik sajátotoknak mondotok Engem – amíg egyfelől az Igazság egy részét hirdetitek, másfelől pedig átkoztok Engem. A fájdalom és a bánat, amelyet a bűnök miatt, meg az embernek a Teremtőjétől való elszakadása miatt kell elviselnem, a végéhez közeledik, mert az Én Időm itt van. Tudnotok kell, hogy a lelkekért folytatott utolsó csatában, amint a gonoszság fokozódik, Isten büntetése a tízszerese lesz annak, mint amit a gonosz emberek okoznak az ő testvéreiknek. Ne Szeretetemtől féljetek, hanem Ítéletemtől.

 

Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése