2024. március 1., péntek

Luz de Maria üzenetek Szent Mihály Arkangyaltól, Jézustól és Szűzanyától

VESZÉLY KÖZELEG AZ Univerzum MÉLYÉRŐL. Jézus üzenete. Luz de Maria de Bonilla 2024.02.05.

Szeretett gyermekeim, fogadjátok el Isteni Szeretetemet minden emberi teremtmény iránt.

SZERETETEM NEM SZŰNIK MEG, MEGMARAD A JELENLEGI ÁLLAPOTÁBAN, EGYRE JOBBAN ÉS JOBBAN NÖVEKSZIK MINDENKI JAVÁRA.

Szeretteim!

TI VAGYTOK AZ ÉN NAGY KINCSEM, EZÉRT FOLYAMATOSAN FELAJÁNLOM NEKTEK VÉGTELEN KEGYELMEMET.

Az egyik legnehezebb, leginstabilabb, túlzottan bűnös időszakot éltek át, ahol az állati ösztönöknek nagyobb súlya van az emberben, és kíméletlenül gyilkoljátok egymást.

A Nap agresszivitása a Földön veszélyes (1), a tüzek kiterjedtek lesznek, és gyermekeim elpusztulnak emiatt. A koronakidobódások olyan erősek, hogy nem fogják tudni megakadályozni a gyermekeimre gyakorolt hatásukat, megváltoztatva az egészségüket. A HATALMAS VILÁGEGYETEMBŐL VESZÉLY (2) KÖZELEDIK AZ EMBERISÉG SZÁMÁRA, AMI BIZONYTALANSÁG ÉS NAGY BÁNAT LESZ MINDENKI SZÁMÁRA. ÚGY FOGJÁK ÉREZNI, HOGY EL FOGNAK PUSZTULNI....

Több ország is bekapcsolódik a háborúba, és a forgatókönyv még kaotikusabbá válik. A III. világháború csúcspontján titkos, háborúra létrehozott, az emberiség számára ismeretlen technológiák kerülnek napvilágra.

Továbbra is szenvedni fogtok, mert a természet, a víz, a tűz, a szél részei a megtisztulásnak és az első gyümölcsei annak a spirituális változásnak, amelyhez mindenkinek el kell jutnia. Gyermekeim, a betegség már köztetek van: egy olyan betegség, amelyet azok hoztak létre, akik a tudományt gonoszságra használják, egy új betegség, és egy olyan, amely mutálódott.  Ti rendelkeztek az Én Házamból azzal, amivel visszaverhetitek ezeket a betegségeket; de gyermekeim, azok, akik szórakozásból teszik ki magukat, szenvedni fognak.

GYERMEKEIM, A MEGVESZÉLYEZŐ FÜLÖMÖLÉS KÖZELI PILLANATA ELÉRKEZETT, ne legyetek langyosak, gyermekeim szilárdak a hitben, tudjátok, hogy nem hagylak el benneteket.

"Semmiképpen se hagyjátok magatokat megtéveszteni. Előbb meg kell történnie a hitehagyásnak, és meg kell jelennie a vallás ellenfelének, a kárhozat eszközének." (2Thessz 2:3)

Szeretett gyermekeim!

MENNYIRE HÍVTALAK BENNETEKET A MEGTÉRÉSRE, ÉS A JELENLEGI TÁMADÁSOK, AZ EMBERI TETTEK ÉS CSELEKEDETEK ELLENÉRE SEM HISZTEK!

Gyermekeim!

(Mt 23,27-29).
AZT MONDJÁK, HOGY IMÁDKOZNAK HOZZÁM, ÉN PEDIG MEGFORDULOK, ÉS MEGVETNEK ENGEM, AHOGY MEGVETIK TESTVÉREIKET IS.

Imádkozzatok gyermekeim, járjatok közben Chiléért, a természet dühe fájdalmat okozott gyermekeimnek.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok Amerikáért, reszket, káosz közeleg.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok a háborúban álló országokért.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok a tüntetésekért (3), amelyek országról országra terjednek és pusztítást okoznak.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok magatokért, hogy növekedjetek szeretetben, irgalomban és könyörületben.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok és legyetek olyan teremtmények, akik naponta befogadnak Engem.

ERŐ VAGYOK AZOK SZÁMÁRA, AKIK SZÍVÜKBEN TARTANAK ENGEM, AHOL ENGEM TARTANAK, HOGY SZERETETEM TANÚI LEGYENEK.

 

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok és tegyetek jóvátételt.

Szeretett gyermekeim, írjátok papírra mindazt, amit említettem nektek, az elme nem őrzi meg ennyi éven át az irántatok érzett Szeretetemet, szükséges, hogy papírra vigyétek mindazt, amit említettem nektek.

Megáldalak benneteket, szeretett fiaim, megáldalak benneteket Szeretetemmel.

A ti Jézusotok

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA!
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT.

(1) A naptevékenységről olvassátok...
(2) Az aszteroidák veszélyéről olvassa el...
(3) A társadalmi konfliktusokról olvassa el...


LUZ DE MÁRIA MEGJEGYZÉSEI:

Testvérek:

Az emberiséget jelenleg érő oly sok fájdalmas támadással szemben, megosztok veletek néhányat a 2009 óta kapott Üzenetek közül, amelyek azzal foglalkoznak, ami ebben az időben történik.

Testvérek, a Föld nagy fenyegetést él át, ami az Űrből érkezik, ez már többször is feltárult előttünk:

A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS
25.09.2010
Szeretteim, készüljetek fel: a Nap kiönti haragját az ember ellen, a földet tűz borítja el, és a levegő többé nem lesz az ember barátja. A föld önmaga ellen fordul, a nap el lesz rejtve, és sötétség jön. Gyötrelmes napok lesznek, amelyekben a hit próbára lesz téve.

A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA
01.11.2016
Az űrben forgó elemek ereje megrövidítette a napokat, a Föld mozgása felgyorsul a törékenységgel szemben, amelybe az ember hozta a Földet. Az aszteroidák és meteoritok közeledése a Föld felé fokozódik.

A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA
05.2009
Szeretteim, ahogy ma az emberiség egy új betegséggel néz szembe, úgy fog szembe nézni más betegségekkel is, amelyek magából az emberből és hatalomvágyából erednek. Imádkoznotok kell, hogy fenntartsátok azt a falat, amely a jót szolgálja, és így mindannyian együtt erősítsük a teremtést, és így az emberiséget. Ne gondoljatok azokra, akik nem hisznek hívásaimban, álljatok szilárdan a harcban, de a szeretet harcában, mert a szeretet mindent legyőz, "az Isten és a felebarát szeretete".

A mi Urunk Jézus Krisztus és a Boldogságos Szűz Mária szüntelenül arra hívott, hogy imádkozzanak Chiléért, 215 alkalommal kértek imát.

A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA
27.12.2010
Imádkozzatok Chiléért, a halál elmúlik; imádkozzatok gyermekeimért.

Kinyilatkoztatták nekünk a polgárháborút:

A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA
10.05.2015
Az északi nagy nemzet, az Egyesült Államok, kommunista lesz anélkül, hogy kommunista lenne, megutálja Fiamat, és ezért magára vonja, népének káoszát. Polgárháború jön, nagy fájdalmat okozva az embereknek. Nincs messze, hogy ez az Egyesült Államokra is el fog jönni.

Testvéreim, ezek az elmélkedés, az ima és a cselekvés idejei.

Ámen.

AZ APOKALIPTIKUS IDŐSZAKOT MEGÉLED. Szent üzenete Mihály arkangyal. Luz de Maria de Bonilla. 2024.09.02

A Szentháromság szerettei:

AZÉRT KÜLDTEK, HOGY MEGÁLDJALAK BENNETEKET, HOGY BÉKÉT HOZZAK AZOKNAK, AKIKNEK NINCS BÉKÉJÜK, HOGY SZERETETET HOZZAK AZOKNAK, AKIK SZERETETRE VÁGYNAK, ÉS ÍGY FOGOK TENNI!

A hit nélkülözhetetlen (vö. Jn 14,1; vö. Mt 17,20) az emberi teremtményben, hogy megerősítse ezeket az utolsó időket, amelyekben az emberiség részeként AZ APOKALIPTIKUS IDŐSZAKOT ÉLNEK AZOK KEZÉBEN, AKIK KÍVÜL AKARJÁK TÁMOGATNI JÉZUS KRISZTUS KIRÁLYT ÉS URAT.

Eljött az idő, amikor Krisztus misztikus testeként (vö. I Kor 12,27) (1) szenvedni fognak, csiszolódni fognak, hogy aztán, mint a legdrágább kövek, ragyogjanak a mi Királyunk és Urunk Jézus Krisztus nevében és az utolsó idők Királynője és Anyja nevében (2).

A Szentháromság és a Végidők Királynőjének és Anyjának gyermekei:

MÁR AZ ÉHÍNSÉG IDEJÉNEK KEZDETÉN VAGYTOK, EZÉRT HÍVTALAK BENNETEKET, HOGY VETÉST VÉGEZZETEK.

Imádkozzatok gyerekek, imádkozzatok, imádkozzatok, Észak-Korea hirtelen fájdalmat terjeszt az emberiségre.

Ahogy az emberiség totyog, mindenféleképpen próbára tesznek benneteket, átmentek a Sarán. Akiknek csiszolniuk kell magukat, csiszolják magukat szabad akaratukból. Hányan olvassák vagy hallják ezt a felhívásomat anélkül, hogy észrevennék, úgy érzik, hogy ez a felhívás nem maguknak szól, úgy viselkednek, mint a farizeusok! Hányan hiszik büszkeségükben, hogy mindent tudnak, és a végén a szeretetben (vö. I Kor 13:13), nem pedig a bölcsességben lesznek próbára téve!A Szentháromság szerettei, a nap elsötétül, és a földi hideg kegyetlen lesz az emberiség számára; néhányan közületek nem fogják elviselni.

ABBAN AZ IDŐBEN MEGVILÁGOSODIK AZOKNAK A LELKE, AKIK SZERETET, BÉKE, REMÉNY ÉS SZERETET VOLTAK TESTVÉREIK IRÁNT.  Ezért növekednetek kell a szeretetben, a hitben és a szeretetben, hogy az isteni Nap megvilágítsa azoknak az életét, akik hajlandóak maradtak arra, hogy többet legyenek a Szentháromságból, Királynőnkből és Anyánkból, és kevesebbet a világiakból.

Az éjszakák hosszúak és gyötrelmesek lesznek azok számára, akik egyedül, Királyunk és Urunk nélkül a szívükben és Királynőnk és Anyánk iránti engedetlenségben jártak.

KRISZTUS MISZTIKUS TESTE SZÁMÁRA A SZENVEDÉS NÖVEKSZIK AZ ÚTJUKON ELÉJÜK ÁLLÍTOTT AKADÁLYOK ELŐTT, A MEGÚJULT LELKISÉG ELŐTT, AMELYET NEM LESZNEK KÉPESEK BŰNTUDAT NÉLKÜL KÖVETNI. EZ AZ ÜLDÖZÉS, A KERESZT, A BUKÁSOK, A MEGOSTOROZÁS ÚTJA; EZ A MISZTIKUS TEST FÁJDALMÁNAK ÚTJA.

A Szentháromság és Királynőnk és Anyánk gyermekei, a háború nincs messze, a háború az emberiség legnagyobb kínját szabadítja el.

DE NEM MINDEN NEM CSAK FÁJDALOM KRISZTUS MISZTIKAI TESTÉNEK: ott vár rátok a Mennyből leszállt Étel, a Szentlélek ajándékainak teljessége, Királynőnk és Anyánk feltétel nélküli szeretete; ott vár rátok az elégedettség, hogy a Szentháromság gyermekeiként beteljesedtetek, hogy hittetek és megtartottátok a hitet.

Imádkozzatok, Szentháromság gyermekei, imádkozzatok sürgősen, imádkozzatok kitartóan, imádkozzatok szívből.
Imádkozzatok Királynőnk és Anyánk gyermekei, imádkozzatok, hogy a sötétségben fény nélkül lássátok a jó gyümölcseiteket és a felebarátotok iránti szeretetet.
Imádkozzatok, imádkozzatok az időben és az időn kívül a lelki erőért mindannyiótokban.
Imádkozzatok, Szentháromság gyermekei, imádkozzatok Argentínáért (3), amely sokat szenved. Imádkozzatok Chiléért, imádkozzatok Japánért.

Az Atyai Trón védelmezőjeként megáldalak benneteket.

Szent Mihály arkangyal

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA!
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT

(1) A misztikus testről olvassuk...
(2) A végidők Királynőjének és Anyjának könyve, letölthető ...
(3) Argentínáról, olvasd...


LUZ DE MÁRIA TANÁCSAI:

Testvérek:

Isten, az Atya elküldte Fiát, Jézus Krisztust, hogy az emberiség iránti szeretet és az Irgalmasság legfőbb tetteként megváltjon minket a bűntől.

Ebben az időben, amikor az emberiség megveti a Szentháromságot és Szűzanyánkat, várjuk az emberiség megtisztulását, ahogyan azt nekünk bejelentették.  Csak az emberi teremtmény nem akarja megismerni, hogy mi lesz a megtisztulás.  Mi már a megtisztulásban élünk, és látjuk, hogy mi történik a világ különböző országaiban, de nem figyelünk oda.

Szent Mihály említette nekem, hogy ez a dolog, ami elkezdődött, nem fog megállni, hanem fokozódni fog, és hamarosan eljön a háború kísértete, az éhínséggel és az új betegségekkel együtt. Ezért Szent Mihály arra kért, hogy kezdeményezzek szívből jövő imát, vezekeljek a személyes bűneimért és az egész emberiség bűneiért, és mondjam azt:

Uram és Istenem, elismerem, hogy bűnös vagyok. Kérlek, bocsásd meg bűneimet és az emberiség bűneit. Nem érdemlem meg a Te Irgalmadat, de kérlek, nézz rám végtelen Irgalmaddal. és minden erőmmel küzdeni fogok, hogy kitartsak a Benned való hitben. Ámen.

A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA ÜZENETE LUZ DE MÁRIÁNAK
2024. FEBRUÁR 13.

Szeplőtelen Szívem szeretett gyermekei, fogadjátok el Anyai Áldásomat.

AZ EMBERISÉG KIRÁLYNŐJEKÉNT ÉS ANYJAKÉNT KÖTELESSÉGEM, HOGY FIGYELMETEKBEN TARTSALAK BENNETEKET ISTENI FIAM PARANCSAIRA.

Tudjátok, hogy a megtérés sürgős, és gyermekeim nem kívánnak megtérni. Az emberi érdeklődés a bűnösségben rejlik, amely folyamatosan ismeretlen és teljesen azon kívül eső tapasztalatok elé állítja őket, amit Isten igazi gyermeke tenne.

Isteni Fiam gyermekei:

Hamarosan elkezditek a nagyböjtöt; gondoljatok arra, hogy ha lesz még egy olyan időszak, mint a mostani, hogy az Isteni Szeretet ajtajai megnyíljanak, mint most, akkor nehéz lesz.

Gyermekeim, a nagyböjt ideje a bűnbánat ideje mindazért, amit nem Isten Törvényének parancsolatai, a szentségek, az Irgalmasság Művei és más jámbor célok szerint tettetek és cselekedtetek, amelyekre Isteni Fiam hívott meg benneteket.

KÜLÖNÖSEN EBBEN A NAGYBÖJTBEN LEGYETEK TEREMTMÉNYEK, AKIK SZÍVVEL-LÉLEKKEL AZ IMÁDSÁGNAK SZENTELIK MAGUKAT.

Új teremtményeknek kell lennetek, a jó teremtményeinek, tudatában kell lennetek rossz szokásaitoknak és testvéreitekkel szembeni hibáitoknak. Szabadítsátok meg magatokat az ördög csapdáitól (vö. Ef 6, 11-18), és akkor meglátjátok magatokat olyannak, amilyenek vagytok.

Különösen ebben a nagyböjtben kell tisztában lennetek azzal, hogy az Isten- és a felebaráti szeretet nem két, hanem egy törvény (Mt 22, 37-40), és aki ezt a törvényt megszegi, az súlyos bűnben van.

Imádkozzatok gyerekek, imádkozzatok azokért, akik haraggal a szívükben élnek, azokért, akik kioltják testvéreik életét, azokért, akik rágalmazzák testvéreiket, azokért, akik ártatlanokat ölnek. Ezeket a gyermekeimet az a veszély fenyegeti, hogy az emberi teremtményekben garázdálkodó démonok csapdába ejtik őket.
Imádkozzatok gyermekek, imádkozzatok a fiatalokért, hogy az ifjúság visszanyerje józan eszét, és a kőszív visszanyerje húsát. A gonosz ki akarja irtani az ifjúságot.
Imádkozzatok gyermekek, imádkozzatok a nemzetek vezetőiért; az atomfegyvereket birtokló büszkék használni fogják azokat, elpusztítva az emberiség egy részét.
Imádkozzatok gyermekek, imádkozzatok az Egyház Misztikus Testeként, és így folytassátok Isteni Fiam tanításait, hűségesek maradva az igaz Tanítóhivatal tanításaihoz.
Imádkozzatok és térjetek meg, Isteni Fiam gyermekei, imádkozzatok azokért, akik szenvedni fognak a természet erőszakos eseményei miatt.
Imádkozzatok azokért, akik támadásokat fognak okozni.
Imádkozzatok azokért, akik nem tisztelik Isteni Fiam, Jézus Krisztus születését, szenvedését, halálát és feltámadását.

Szeretett gyermekeim, ebben a nagyböjtben tartsátok meg az étkezési böjtöt, azok, akik képesek böjtölni; egyébként ajánljatok fel egy másik böjtöt. Legyetek jótékonyak a rászorulókkal. "Szeresd felebarátodat, mint önmagadat" (Gal 5,14).

Szeretett gyermekek, éljetek lelkileg felkészülten, mintha minden napotok az utolsó lenne. Készüljetek fel és tápláljátok hiteteket!

KEZDJÉTEK EZT A HAMVAZÓSZERDÁT TELJES HITTEL, AZ ISTENI SZERETETBEN ÉLVE, ÚJ TEREMTMÉNYEKKÉNT.A föld továbbra is reng, és a természet továbbra is pusztítást végez. Az emberi teremtmény nagy fájdalmat okoz.

Legyetek azok, akik imádkoznak és jóvátételt tesznek azokért, akik nem szeretik és fájdalmat okoznak Isteni Fiamnak.

KÜLÖNLEGES MÓDON ÁLDALAK MEG BENNETEKET, AHOGYAN EZT A KÜLÖNLEGES NAGYBÖJTÖT KEZDJÜK. SZERETETEM MINDANNYIÓTOK SZÁMÁRA OLTALOM.

Mária Anya

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA.
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT.


Testvérek és nővérek:

Édesanyánk e hatalmas üzenete előtt, amellyel a nagyböjt kezdődik, mondjuk ki: "Legyen meg a Te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is". Ámen.

NAGY BÜNTETÉS FOG AZ EMBERISÉGRE SZAKADNI Mária üzenete. Luz de Maria de Bonilla 2024.02.15

Szeplőtelen Szívem szeretett gyermekei, megáldalak benneteket.

MEGTÉRÉSRE HÍVLAK BENNETEKET, HOGY MÉG INKÁBB ISTENI FIAM LEGYETEK.
FORDULJATOK EL A VILÁGIAKTÓL ÉS A BŰNÖS DOLGOKTÓL.

Jól tudjátok, gyermekeim, hogy mindaz, amit kinyilatkoztattam az idők folyamán, hogy a kinyilatkoztatások apránként teljesedjenek be, és abban az időben, amikor az emberiség egyre távolabb kerül Isteni Fiamtól, hogy azok a kinyilatkoztatások meg fognak történni, ha az emberi teremtmény nem tér meg.

Ami az ember válaszának van alárendelve, az tisztításként fog az emberi teremtményre hullani, ha nem válaszol az Isteni Akaratra, és ami az ember válaszának van alárendelve az imában és a jóban, és az ember kezében van, és az ember teljesíti azt, az a prófécia minimalizálódik, vagy a Legszentebb Szentháromság megszünteti azt.

Ha ti, mint emberi teremtmények úgy reagáltok, hogy ebben az időben, amikor gyermekeimnek, minden gyermekemnek erősen imádkoznia kell, az Angyali Kórusok eljönnek hozzátok, hogy megvédjenek benneteket.

Arra hívlak benneteket, hogy imádkozzatok gyermekeim a papokért, hogy erősen hívjátok imára a nagyböjt ezen időszakában, hogy megtérésre hívjátok Isteni Fiam oly sok gyermekét, akik oly távol vannak Tőle, és állandóan sértegetik Őt.

Mindez a távolság az ördög alattomosságának köszönhető, és az ő légiói az emberi teremtményeken vannak, mivel folyamatosan arra csábítják őket, hogy elbukjanak és elforduljanak Isteni Fiamtól.

Gyermekeim, az ördög megmérgezi a szíveket: gyermekeim szívét, Isteni Fiam gyermekeinek szívét az útjukba állított csapdák által, hogy megkeseredjenek, és megvetik Isteni Fiamat, megvetik embertársaikat, és mindent, ami számukra Isteni.

Nem minden csapda a gonoszságtól származik, gyermekeim; vannak csapdák, amelyeket maguk az emberek állítanak, akik a tudományt gonoszságra használják, és arra használják, hogy elpusztítsák az emberiséget. Meg kell tanulnotok megkülönböztetni, gyermekeim, megkülönböztetni, mert minden pillanatban egyre több és több csapdát helyeznek arra, ami Isten Akarata, hogy Isteni Fiam gyermekei az Isteni Akarattal ellentétesen cselekedjenek és cselekedjenek.

Gyermekeim:

AMI JÖN, AZ TÚL ERŐS; MÉG CSAK NE IS KÉPZELJÉTEK EL, VAGY GONDOLJATOK RÁ, BÍZZÁTOK AZ ISTENI KEZEKRE, HANEM FOGLALKOZZATOK AZZAL, HOGY ÁTALAKÍTSÁTOK ÉLETETEKET, HOGY GYERMEKKÉ VÁLJATOK, HOGY SEGÍTSÉTEK TESTVÉREITEKET, HOGY ELHAGYJÁTOK AZ ÖNZÉST, A SZEMÉLYES DICSEKVÉST, ÉS HOGY A FELEBARÁTOTOKHOZ MENJETEK ANÉLKÜL, HOGY A FELEBARÁT KÉRNÉ.

Szeretett gyermekeim, fogadjátok el Isteni Fiamat, menjetek el az eucharisztikus ünneplésre, és fogadjátok el Isteni Fiamat, miután előtte elmentetek meggyónni bűneiteket.

Gyermekeim, az országok problémái napról napra nőnek, a háború megállíthatatlan, gyermekeim, ezért arra hívlak benneteket, hogy imádkozzatok minden olyan országért, amely jelenleg háborúban áll.

FELKÉRLEK TÉGED, hogy készülj fel MINDENRE, AMI RÁD JÖN, DE NE feledjétek, hogy NEM vagytok egyedül, GYERMEKEIM, mert szeretlek benneteket, mert Isteni Fiam gyermekei vagytok, mert Fiam tudja, hogy kinek mire van szüksége, mit kér.  Ismétlem nektek, gyermekeim, igen, gyermekeim, menjetek előre, hogy szentek legyetek, tűzzetek ki magatok elé elérhető célokat, mert minden megnyert csata egy értékes gyöngy, amelyet Isteni Fiam Koronájába helyeztek.

Legyetek szeretet, gyermekeim, legyetek szeretet, és minden más is megadatik nektek ezen felül, minden megtérésre irányuló erőfeszítést árnyaljon a szeretet, és minden könnyebbé válik számotokra.

NEGYVEN NAP A FELTÁMADÁS FELÉ VEZETŐ ÚTON, AZ ÚJ ÉLET FELÉ HALADVA, GYERMEKEIM, ÉS OTT ÖRÖMMEL VÁRUNK BENNETEKET, FIAM, ÉS ÖRÖMMEL VÁRUNK BENNETEKET EZ AZ ANYA, MERT TUDJUK, HOGY TI, GYERMEKEK, EL FOGJÁTOK ÉRNI A MEGTÉRÉST.

Szeretlek benneteket, gyermekeim, figyelmeztetlek benneteket, és jól tudjátok mindazt, ami történni fog, mert ismeritek a Próféciákat, de vannak gyermekeim között olyanok, akik a Próféciákból csak azt ismerik, ami a leginkább érdekli őket, és talán amit kihagytak, az a Nagy Büntetés (1), ami az emberiségre fog hullani, és amit kihagytak, az talán az, amivel ebben a pillanatban szembe kell nézniük.

Gyermekeim, gondoljatok arra, hogy fájdalmak között fogtok élni, mert ez a nemzedék nem az Isteni Akaratra válaszol, hanem hátat fordít Isteni Fiamnak, és a megtisztuláson keresztül fogtok visszatérni, hogy megkeressétek Isteni Fiamat, és végül képesek lesztek előre a Mennyből élni, és élvezni fogjátok az ebben az időben hozott áldozatot.

Imádkozzatok és ajánljátok fel, tegyetek jóvátételt, gyermekeim.

Szeretlek benneteket, és mivel szeretlek benneteket, kérlek benneteket, hogy ne kíváncsiságból keressétek a kinyilatkoztatásokat, hanem mindenekelőtt lelkileg készüljetek fel.

(Miután 106 testvér imádkozott, Szűzanyánk azt kéri tőlünk:)

Kérlek benneteket, hogy tegyétek fel szentségeiteket, rózsafüzéreiteket, lelki védelmetek fegyvereit. Mint Isteni Fiam Édesanyja, és mivel ebben a pillanatban megbíztam, hogy közvetítsem nektek az Igét, az Isteni Akaratot, megáldom szentségeiteket, hogy a lelki védelem fegyvereként használhassátok őket:

Megáldom szentségeiteket, hogy védelmet nyújtsanak a lélek ellensége ellen, hogy védelmet nyújtsanak az ördög és csatlósai ellen, hogy ezek a szentségek, amelyeket megáldok, arra bátorítsanak benneteket, hogy tovább haladjatok a jó útján, és mindannyiótokba beleoltják a szükséges szeretetet és a szükséges hajlandóságot, hogy készen álljatok az Örök Életért való küzdelemre.

Gyermekeim, különösen rózsafüzéreitek kapják meg azt az áldást, amelyre oly sok gyermekemnek van szüksége ebben az időben, és aki megcsókolja ezt a rózsafüzért, az érezze mindenkor ennek az Anyának az édességét és szeretetét, és hozzon békét azoknak, akik hordozzák, és azoknak, akik megcsókolják ezt a Szent Rózsafüzért.

Megáldalak benneteket, szeretett gyermekeim, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

És a Szentháromság békéje legyen bennetek, és Velem együtt hirdessétek:

"Istenem, teremts bennem tiszta szívet, újíts meg belülről állhatatos lélekkel. Ne vess el engem a Te orcád elől, ne vedd el tőlem Szentlelkedet". (Zsolt 50 (51),10-12).

Maradjatok meg Isteni Fiam békéjében.  Ámen

Mária anya

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANTATOTT

(1) A Nagy Bűnhődésről olvassuk...

LUZ DE MÁRIA TANÁCSA:

Testvérek!

Ezt az Igét kaptuk Szűzanyánktól, amelyet nem vártunk a mai napon.  Isten cselekszik, amikor gyermekei kiáltanak.  És mint az egész emberiségért kiáltó gyermekek, mi is eltelünk a Magasságbeli Szeretetével, amikor az emberiség részeként és személyes módon szükségünk volt rá.

Ámen.

ÚGY LÁTSZIK, HOGY AZ ÉG ÉG. Jézus Krisztus üzenete. Luz de Maria de Bonilla 2024.02.19.

Szeretett gyermekeim, fogadjátok áldásomat.

Szeretett gyermekeim:

FOLYTASSÁTOK A BELSŐ VÁLTOZÁST, A MEGTÉRÉS ÚTJÁN. BÍZZÁTOK MAGATOKAT RÁM ÉS LEGSZENTEBB ANYÁMRA, AKI MINDENKOR MEGVÉD BENNETEKET.

Legyetek a jó, az áldás teremtményei minden testvéretek és nővéretek számára, sugározzátok szeretetemet ebben az időben, amikor a szeretetlenség élősködőként él a szívekben.

Gyermekeim, fel kell készülnötök, hogy a sürgető pillanatokban, amelyeket az emberiség engedetlensége miatt kell majd átélnetek, távol tartsátok magatoktól az alattomosságot, a félelmeket, és hittel nézzetek szembe mindazzal, ami jön.  Legyetek segítségére embertársaitoknak, hogy ne essenek kétségbe, és ne cselekedjenek meggondolatlanul.

Úgy tűnik majd, hogy égni fog az ég, országról országra haladva, majd elsötétül, akkor ne mozduljatok, maradjatok ott, ahol vagytok, és ajánljátok fel magatokat Nekem, ismerjétek el hibáitokat, és imádkozzatok, imádkozzatok (vö. Mt 26,41; vö. Lk 21,36).

Szeretteim, Misztikus Testem szenvedni fog azért, mert "lélekben és igazságban" (Jn 4,23) szerettek Engem, nemcsak az üldöztetést fogjátok elszenvedni, hanem azt a fájdalmat is, hogy meg kell élnetek azt a megvetést, amelynek gyermekeim és más hitű gyermekeim, akik azért lépnek be Templomaimba, hogy meggyalázzanak Engem, kitesznek Engem.

GYÁSZOLOK GYERMEKEIM, GYÁSZOLOK ENNYI SÉRTÉS, A SZENT DOLGOK ENNYI MEGGYALÁZÁSA ELŐTT!

Szeretett gyermekeim!

A BÉKE SZERETETT ANGYALA (1), SZERETETT KÜLDÖTTEM, SEGÍTSÉGEDRE SIET. Házam e teremtménye azért jön hozzátok, hogy megmutassa nektek az igaz Szeretetet; az Én Szeretetemet, amelyből ivott és táplálta szellemét, hogy átadja azt az emberiségnek, amely azáltal, hogy nem ismeri fel Őt, gyűlölni fogja Őt, és azáltal, hogy felismeri, nem fogadja el Őt.


Nagy megpróbáltatásoknak fogják kitenni Őt, bántani és üldözni fogják az Antikrisztus parancsára. Szeretett Szent Mihály arkangyalom megvédi és megvédi Őt Pajzsával.  Béke Angyalom, az Én Küldöttem azért jön, hogy átadja magát mindenkinek, aki hallgatni akar rá, és megtalálja az utat vissza az Én Házamba.

Hírnökömet egy jól ismert Máriás Advokátusban hoztam előre, és még nem találták meg a kinyilatkoztatásokra való nyitottság hiánya miatt. Hívő asszonyok és hívő gyermekeim egy csoportja követi majd, akik előjeleket fognak látni; tisztelni és szeretni fogják őt. Szava az Én Házamból származik, jele az Én Szeretetem.

Kicsiny gyermekeim:

ÉRLELŐDJETEK MEG LELKILEG!

Egyházamban közeleg a hitehagyás. Az ördög tudja, hogy nincs sok ideje hátra, és azzal van elfoglalva, hogy bálványimádást, hazugságot és hamisságot mutasson be gyermekeimnek, hogy összezavarja őket, és így növelje lélekzsákmányát.

EZ A FELKÉSZÜLÉS IDEJE, A NAGYBÖJT FÁJDALMAI KÖZEPETTE. EZ A LELKI ERŐ IDEJE A HIT, A REMÉNY ÉS A SZERETET ÁLTAL.

Anélkül, hogy elfelejtenétek, hogy jó cselekedetekkel kell megtöltenetek a kezeteket, ne felejtsétek el elvégezni azokat a jó cselekedeteket, amelyeket Szentlelkem és az Engem szeretők hite világít meg. Arra hívlak benneteket, hogy legyetek szellemileg bölcsek és ismerjétek az Én Igémet (vö. Jn 5,39), mert nem pogány bölcsességet akarok, hanem olyat, amelynek középpontjában az Én Igém áll, amely van és lesz örökkön-örökké (vö. Mt 24,35).

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok azokért az országokért, amelyek földrengést fognak szenvedni, többek között: Argentína, Baja California, Costa Rica, Brazília, Anglia, Mexikó, Nicaragua.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok testvéreitekért és nővéreitekért, azokért, akiket ártatlanok lévén háborúba sodornak.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok azokért, akik elesnek a Balkánon és megdöbbentik az emberiséget.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok egymásért.

Nagyböjtben lévén, legyetek lelki éberségben:
Legyetek a testvér vállán...
A másik legyen a testvér keze...
A szeretet legyen a másiké...
A felebaráti szeretet legyen a másik....
Legyen más a szó, amely erőt ad....
Legyen más a kéz, amely felemeli az elesetteket....

Imádkozzatok időben és időn kívül.

A gonoszság nem áll meg, és gyermekeim megállnak az ostobaságban.  Fogadjátok szeretettel a megpróbáltatásokat és haladjatok tovább az úton, mielőtt az ördög megállítana benneteket.

Szeretteim, nem vagytok egyedül, ne féljetek, de féljetek a gonosztól.

Ti az Én szeretett gyermekeim vagytok, és Én szeretettel, Örökkévaló szeretettel tekintek rátok.

Megáldalak benneteket.

A ti Jézusotok

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA.
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT

(1) A béke angyalán olvassuk...


LUZ DE MÁRIA TANÁCSAI:

Testvérek:

Az emberi történelem során a Mennyország egy különleges teremtményt küldött, hogy felébressze gyermekeit a szellemi letargiából, amelyben mindig is emberi akarattal éltek.  Bár az ember engedetlen, a Mennyország mégis kiárasztja Irgalmát azzal a buzgósággal, hogy az emberiség nagyrészt megtérjen és elérje az Örök Üdvösséget.

Ez a pillanat, amelyben élünk, sem különbözik ettől. A Szentháromság elküldi a Szentlélekkel betöltött Teremtményt, hogy segítse ezt a nemzedéket; különösen a szellemi növekedésben és annak megértésében, hogy nem élhetünk Isten nélkül, hogy rácsodálkozhassunk az Isteni Mindenhatóságra.

A Küldött az Antikrisztus világméretű bemutatása után fog jönni, hogy ne tévesszék össze vele. Ezért fog eljönni a legkegyetlenebb pillanatokban, amelyeket az emberiség átél; küldetése, hogy a lehető legtöbb lelket megmentse és szembeszálljon az Antikrisztussal, hogy leleplezze őt.

A Boldogasszony Anyai Szeretettel teli Követ és a Mennyei Seregek az utolsó idők legerősebb lelki csatáját fogják megvívni, a mi Királynőnk és Anyánk parancsára, aki szétzúzza a Sátán fejét, és végül Mária Szeplőtelen Szíve fog győzedelmeskedni.


A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS
24.02.2013

Gyermekeim, ne féljetek, ne féljetek! Légióimat küldöm a Magasságból, hogy megvédjék Egyházamat, és velük együtt küldök egy Védelmezőt, aki harcolni fog a gonosz ellen és az Antikrisztus ellen, akit le fog győzni.

Ámen.

SZENT MIHÁLY ARKANGYAL ÜZENETE LUZ DE MÁRIÁNAK
2024. FEBRUÁR 29.

AZ ELSŐ TITOK KINYILATKOZTATÁSA

A Szentháromság szeretett gyermekei:

MEGOSZTOM VELETEK KIRÁLYNŐNK ÉS ANYÁNK ÁLDÁSÁT, HOGY LEGYEN BENNETEK AZ ERŐ, HOGY MEGVALLJÁTOK A HITET ANÉLKÜL, HOGY MEGTAGADNÁTOK KIRÁLYUNKAT ÉS URUNKAT, JÉZUS KRISZTUST A RÁTOK VÁRÓ ERŐS PILLANATOKBAN.

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, a háború előretörése ugyanakkor megnyitotta néhány emberi teremtmény szívét, akik a háborútól való félelmükben a Szentháromsághoz és Királynőnkhöz és Anyánkhoz igyekeznek imádkozni vigasztalásért. A háború nemcsak Hatalmak között zajlik, hanem ami még rosszabb, érzéketlen emberi teremtmények között.

Bátorítalak benneteket, hogy legyetek békés teremtmények (vö. Mt 5, 9), hogy mindig sikerüljön úgy cselekednetek és tevékenykednetek, ahogyan Királyunk és Urunk Jézus Krisztus tanította: a békés az alázatos és fordítva.  Arra hívlak benneteket, hogy a felebaráti szeretetre állandóan törekvő teremtmények legyetek (vö. I Jn 4, 7); éhesen vágyakozzatok a Szent Eucharisztia vételére, és legyetek Isten törvényének parancsolatainak megtartói.

Szeretteink:

AHOGY BELÉPÜNK A TISZTULÁSBA ÉS A TERMÉSZETI, TÁRSADALMI, VALLÁSI ÉS ERKÖLCSI ESEMÉNYEK EGYMÁSUTÁNJÁBA, JÓ, HA MINDANNYIAN FIGYELTEK ARRA, AMI TÖRTÉNIK, HOGY NE ÉRJEN BENNETEKET VÁRATLANUL.

Ez a nemzedék csatlakozott az ördög stratégiáihoz, hogy elképzelhetetlen módon nagymértékben megsértse a Szentháromságot és a mi Királynőnket és Anyánkat. Ennek ellenére a Végtelen és Isteni Irgalom mindenkor megvédi őket, hogy megszabadítsa őket a Sátán karmai közül.

Szeretteim!

AZÉRT JÖTTEM, HOGY FELFEDJEM AZ ELSŐ TITKOT, AMELYET KIRÁLYNŐNK ÉS ANYÁNK ADOTT LEÁNYÁNAK, MÁRIA FÉNYÉNEK:

Ő AZ, Aki azért jön, hogy utat nyisson az ANTIKRISZTUS IGAZSÁG KIRÁLYUNK ÉS URUNK, JÉZUS KRISZTUS népe ellen elkövetett szörnyű tettei előtt (vö. Mal 4,5-6; vö. Mt 17,10-11).

E nagyszerű Isteni Terv miatt a Béke Angyala egy angyal, akinek az a küldetése, hogy Királyunk és Urunk Jézus Krisztus küldöttje legyen, hogy egyesítse őket az Isteni Akarat beteljesítésére abban a legrosszabb pillanatban, amelyet az emberiség élni fog.

A Béke Angyala, az Isteni Ige hírnöke:

Megnyitja a szíveket...
Megtermékenyíti minden szív talaját az Isteni Szerelemmel.....
El fogja vetni a magot a szeretett Illés próféta számára, hogy learassa a magot néhány hűséges léleknek, helyreállítva a szeretetet a családokban, mielőtt a Királyunk és Urunk Jézus Krisztus eljövetele az Ő Második Eljövetelében bekövetkezik.

A Szentháromság gyermekei, íme a Béke Angyala eljövetelének jelentősége:

Lelkileg, szellemileg és fizikailag fog harcolni az Antikrisztus és démoni légióinak támadása ellen.....
Ő az, aki a hűséges Nép oldalán fog állni, és az Isteni Igével együtt áll majd a szájában.....

Ő az, aki az emberi teremtmények egy kis részét megtéríti a lelkük javára és üdvösségük érdekében...
Ő folytatja majd Küldetését Illés próféta oldalán, de a Föld egy másik részén...

Királynőnk és Anyánk gyermekei, a természet ereje lesz az, amely nagy éhínségekkel és mindenekelőtt nagy kiirtott és ismeretlen betegségekkel fog szembesíteni benneteket. Meg fogjátok tapasztalni a sötétséget és a sivárságot, hogy nem tudtok majd kommunikálni szeretteitekkel más kontinenseken, országokban, helyeken, ahogyan eddig megtehettétek; a földi csend jót fog tenni a jelenlegi nyüzsgéssel szemben. Aztán néhányan hinni fognak a kinyilatkoztatásokban és megbánják, hogy nem hittek.

Királynőnk és Anyánk gyermekei, az okozott fájdalom és a fájdalom, amit még okozni fogtok Királyunknak és Urunknak, Jézus Krisztusnak, az emberi teremtmény életének minden területén visszaeséshez fog vezetni, a nap elhomályosul és a hideg eláraszt benneteket. Csak azok, akik hitben állnak Isten akaratának beteljesülését várva, és csak azok, akik megtartják a hitet, fogják látni a fényt, amelyet a lelkükben hordoznak, és nem fognak sötétségben élni.

EBBEN A BÖJTBEN, AMELY KÜLÖNBÖZIK A TÖBBITŐL, KIRÁLYUNKKAL ÉS URUNKKAL, JÉZUS KRISZTUSSAL OSZTOZTOK SZENT SZENVEDÉSÉNEK FÁJDALMAIBAN.

Őrizzétek meg a hitet, mint azt a nagy kincset, ami, és hogy csak azok, akik szeretik és tisztelik Királyunkat és Urunkat, Jézus Krisztust, a végsőkig meg fognak állni, az Én Mennyei Légióim kíséretében.

Királynőnk és Anyánk soha nem fog elhagyni benneteket, hűséges marad gyermekeihez, megmentve azokat, akik meg akarnak menteni.

Megvédelek és segítek neked.

Szent Mihály arkangyal

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, LEGTISZTÁBB, FOGANTATÁS NÉLKÜLI BŰN.
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, FOGANTATÁS NÉLKÜLI BŰN.

(*) Kinyilatkoztatások és próféciák Isten küldöttjéről, olvassátok...


LUZ DE MÁRIA MEGJEGYZÉSEI:

Testvérek:

Szent Mihály arkangyal, szeretett védelmezőnk, isteni parancsra megnyitotta a nekem adott öt titok közül az első titkot.  Hálát adva a Szentháromságnak, Királynőnknek és Anyánknak, valamint Szent Mihály arkangyalnak, ma előrehaladunk az események alakulásának ismeretében.

2013. január 5-én reggel az Isteni Akarat által a Boldogságos Szűz Mária öt kinyilatkoztatást tett ismertté számomra a közeljövőben bekövetkező eseményekről. Nekem hallgatnom kell, amíg nem mondják el, mert maga a Mennyország fogja ezeket közölni.

Szent Mihály arkangyal a mai napon kinyilatkoztatja nekünk a nekem adott titkok közül az elsőt: "a mi szeretett Békeangyalunk eljövetelét, mint Illés próféta előfutárát", így tisztázva a képet.A Béke Angyala Illés próféta előfutára, és ez nem meglepő, mert már elmondták, hogy a Béke Angyala a Mennybe került, és a Szentlélektől megkapta az ajándékokat és erényeket, hogy megtisztítsa az utat a vallástalanságtól, a tudás hiányától, az emberi ostobaságtól, a hitetlenségtől, és ezért Szent Mihály azt mondja, hogy a Béke Angyalára bízott feladat nagyon erős, mert az emberiség olyan időszakban van, amikor az Isteni Akarat által már meghirdetett dolgok meg fognak történni.

Szeretném megosztani veletek testvéreim, hogy a Béke Angyalát valóban várni fogják, és amikor eljön az a pillanat, az emberi teremtmény azt fogja kívánni, bárcsak korábban hitt volna.


Megosztok veletek néhány üzenetet, amit kaptam:


A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA
05.11.2011

Énók és Illés eljönnek, hogy gyermekeim üldözése közepette, a Mennyben nagy jelek és az egész Földön nagy felfordulás közepette hirdessék Isten Országát. Ne várjatok, az események egymást fogják követni.


A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS
16.02.2022

Az emberi teremtmény minden nyomot el akar törölni rólam. Nem fog sikerülni neki, ez olyan lenne, mintha levegő nélkül tudna élni. Ez a fájdalom és a remény ideje lesz, mivel elküldöm szeretett Szent Mihály arkangyalomat, aki őrzi szeretett Békeangyalomat, hogy támogasson benneteket Szavammal, hogy felszólítson benneteket, hogy folytassátok az ellenállást Anyám közelgő érkezése miatt, aki harcolni fog a gonosz ellen.
Népem, emlékezzetek hűséges Illésemre (1 Királyok 19:10).


A MI URUNK JÉZUS KRISZTUS
29.06.2022

Az Én Békeangyalom nem Illés vagy Énokh, Ő nem arkangyal, Ő az Én Szeretet Tükröm, hogy minden rászoruló emberi teremtményt betöltsön Szeretetemmel. Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése