2015. január 23., péntek

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – ‘The Warning’

Isten mindenütt jelen van – Ő mindenhol ott van

2015. január 22. csütörtök, 20:20
Drága szeretett leányom, a hitehagyás magával ragadta a világot, és kiterjeszti karjait minden olyan vallásra, amelyek elismernek Engem, Jézus Krisztust, valamint azokra, amelyek elismerik szeretett Atyámat.
Azok, akik a hitehagyást terjesztik, nem nyilvánvaló módon teszik, és a csalók gondosan fogják nevelni a lelkeket, hogy elfogadjanak egy hamis tant. Ez a Keresztények kétharmadát a hitehagyásba fogja vezetni, s ettől ők nem lesznek okosabbak. Isten minden Törvényét el fogják ferdíteni, és azt úgy fogják előterjeszteni, mint amelyek megfelelnek ennek a modern világnak. Ellenségeim olyan meggyőzőek, figyelmesek és annyira alázatos megjelenésűek lesznek, hogy még a legmegrendíthetetlenebb és leghűségesebb követőimet is meg fogják győzni arról, hogy ezek a változások Isten Szemében elfogadhatóak.
Ha egyszer egy Keresztény eltér az Igazságtól, a hazugságok elfogadásának a bűnével vétkezik. Nem sokkal ezután el fogja fogadni a hamis tanokat, és aztán nagyon gyorsan el fogja hagyni a Hitet. Amikor az idő megérik rá, a kárhozat embere arról fogja meggyőzni a Keresztényeket, akik Isten Igaz Igéjét elutasítják, hogy csatlakozzanak az új egy-világvalláshoz. És így fogják Egyházamat Keresztre feszíteni. De Isten Világossága ki fog áradni a Keresztényekre és a Zsidókra, és Énok meg Illés ihletésére hirdetni fogják az ajkukkal Isten Igéjét. Ez lesz az a két vallás, amelyet ellenségeim célba vesznek, és üldözni fognak, és mely vallásokat keményen kijátszanak, még mielőtt a nyilvános helyeken megtiltanák nekik vallásuk gyakorlását. Végül el fogják kobozni egyházaikat és templomaikat. De a Szentlélek Tüzétől elborítva, ezek a vallások továbbra is terjeszteni fogják Isten Igéjét. Bátorságra és erőre fognak találni, hogy továbbra is hűségesek maradhassanak Istenhez.
Az Igazsághoz hű papok továbbra is be fogják mutatni a Nevemben végzett napi Áldozatot, és olyan módon fogják azt tenni, ahogyan annak lennie kell. Követvén őket, minden nemzetben lesz maradék, akik válaszolni fognak a Szentlélek Tüzére. Isten hatalmát soha nem szabad alábecsülni. Ő győzelemre fogja vezetni az Övéit menetelésük során. Ő minden tüskebokrot el fog tüntetni, amelyek útjukat akadályozzák. Be fogja borítani őket Mennyei Udvarának Védelmével, és bölcsességgel és Igazsággal fogja eltölteni a lelküket.
Isten mindenütt jelen van – Ő mindenhol ott van, és mindent lát. A Sátán hatalma félelmetes, de ő nincs mindenhol jelen. Ő a befolyását csak azon lelkek által tudja terjeszteni, akiket sikerül neki és csapatának becsapnia. Isten Hatalmát a világ mindenegyes részén egy pillanat alatt meg lehet sokszorozni. Minden cselekedet – jó, rossz vagy közömbös – az ember szabad akarata által jön létre, amely vagy a Szentlélek, vagy pedig a gonosz lélek ösztönzésére történik.
Isten Hatalma diadalmaskodni fog, és az Úr Nagy Napján ellenségei tehetetlenek lesznek, és Atyám Keze által a mélységbe lesznek dobva. A legnagyobb büntetés Isten azon szolgáira fog lesújtani, akik hamisságokat hirdetnek. Mivel ők meg voltak áldva az Igazsággal, de mert elutasították azt, hogy szándékosan eltávolítsák Isten Igéjétől a lelkeket, az ő bűnük lesz a legsúlyosabb az összes bűn közül, és éppen ezért ők nem fogják meglátni Isten Arcát soha.  
Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése