2015. január 22., csütörtök

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – ‘The Warning’



A bölcsesség magával hozza az Igazság meglátásának a képességét


2015. január 21. szerda, 20:24
Drága szeretett leányom, a bölcsesség egy Ajándék, mely a Szentlélek Ereje által adatik az embernek. Mert minden gazdagság, hatalom és a Földön összegyűjtött drágakő, amelyre az ember szert tehet, semmit sem ér, ha nem rendelkezik a bölcsesség Ajándékával.
A bölcsesség magával hozza az Igazság meglátásának a képességét, amelyet Isten a próféták által adott az emberi nemnek. Sajnos a bölcsesség egy ritka dolog a mai világban. Mivel nem tudtok ellenállni azoknak a dolgoknak, amelyeket ember teremt az embernek, nem vagytok képesek meglátni azt, ami azon csábító, megnyugtató gőzök rétegeiben van elrejtve, mely elborítja a világot, mivel az ember mindarra az örömre, cselekedetre, szóra és szellemi stimulációra törekszik, ami nem Istentől származik.
Az ember mezítelenül születik a világra, sebezhető és másokra van utalva, hogy táplálják és ruházzák őt. Ő testtel és lélekkel születik erre a világra, és semmit sem fog magával vinni, amikor elhagyja ezt a világot, beleértve ruhadarabjait is, amelyekbe öltözik. Az ember embertől tanul, de neki Isten Igéjéből is tanulnia kell. Minden újabb ismeret nagy jutalmat jelent számára, de ha azt nem bölcsen használja fel, szörnyű szenvedést okozhat másoknak. Ha a tudást okosan használják fel, akkor azzal Isten azon Terve is beteljesülne, hogy segíteni és táplálni tudja gyermekeit.
Az emberi nemet az Igazságot illetően becsapják. Ez a nagy megtévesztés elnyeli a tudást, és az ember lelke kiszárad. A bűnt nemcsak hogy elfogadják, de még erénynek is tartják. Jelenleg az erényt helytelenítik és hamarosan a Nevem puszta említése a nyilvánosság előtt, bűncselekménynek fog számítani.
Az ördög befolyása elcsavarja az emberi elmét, és mindent a visszájára fordít. Az ördög Isten ellentéte, és ezért, ha Isten azt mondja, hogy egy dolog jó, akkor ő, a gonosz arról fog benneteket meggyőzni, hogy az rossz. Ami helyes, azt rossznak fogják tekinteni, és egy gonosz tettet vagy szót, helyesnek fognak mondani. Minden bűnt, mely Isten Szemében elítélendő, meg fognak indokolni, és ez magába fogja foglalni a gonoszság minden formáját.
Az eljövendő új világegyházban a bűnről soha többé nem fognak említést tenni, és azok cselekedetei, akik meg szeretnék tartani Isten Igéjét, törvényellenesnek fog számítani. És így a bölcsesség, mely Isten Ajándéka, hiányozni fog a társadalmatokból, mivel az emberi nem magához ölel olyan cselekedeteket, amelyeket Isten elítél.
Ha a világ azt mondja nektek, hogy Isten Igéjét figyelmen kívül kell hagyni, és ragaszkodik ahhoz, hogy részt vegyetek olyan cselekedetekben, amelyek halálos bűnnek számítanak, akkor Én nem tudlak benneteket megmenteni. Az embert arra ösztönzik, hogy megtapsoljon minden olyan ravasz törvényt, mely tagadja Isten Igéjét, s közben ellenségeim rendkívül aktívak a történelem menetének megváltoztatásában.  
Minden jó dolog, mely a Keresztény hitből származik, hamarosan el fog tűnni, amíg el nem érkezik az a nap, amikor üldözni fognak benneteket, amiért a Szentségekhez járultok. De minden gonosz tettért, amelyet azok követnek el, akik Engem megvetnek, Isten az Övéire fogja árasztani Szentlelkét, hogy ellensúlyozza ezt a gonoszságot. Ha Ő ezt nem tenné meg, csak kevés remény lenne arra, hogy megmentse gyermekeit a sötétség markolatából. A Sátán a világ minden részében kinyilvánította befolyását. Azok, akiket ő elcsábít, az ő készséges ügynökei, és örülnek, amikor Isten népének minden ellenállását megtörik, hogy térdre kényszerítsék a világot.
De Isten az irántatok való Szeretete miatt biztosítani fogja azt, hogy a Szentlélek Ereje által az embernek adott Bölcsesség fegyverzetté váljon, amelyet az Ő hűséges szolgái arra fognak használni, hogy az embereket távolra elvezessék a Sátán füstjétől.
Isten Világossága fényesen fog ragyogni népe körében, és az Ő Védelme alatt az emberek meg fogják tartani Igéjét, és másokat is a Bölcsesség lelkületére fognak vezetni. A lelkek, akik valóban ismernek Engem, vonzódni fognak az Isten által adott bölcsesség Ajándékához, mert az úgy fog ragyogni, akár a Nap, és vigasztalást fog hozni Isten minden emberének, akiket le fognak nézni, amikor nyilvánosan megvallják az Isten iránti Szeretetüket.
A gonosz nem fogja, és nem is tudja legyőzni a bölcsesség Ajándékát, amelyet Isten hamarosan örökségül fog adni mindazoknak, akik szeretik Őt. Aztán már semmi sem fog Isten Útjába állni, ahogyan Ő halad előre, hogy minden nemzetet Szerető és Védelmező Karjaiba gyűjtsön.
Minden vallás, minden lélek, és minden nemzet meg fogja kapni a bölcsesség Ajándékát. De ezt csak azok kaphatják meg, akik valóban szeretik Istent, mert egyedül csak az Iránta való szeretetük által lesznek képesek imádkozni azokért, akik nem akarják, hogy Istenhez bármilyen közük is legyen.
Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése