A Biden-kormányzat két tagja, Rachel Levine transznemű egészségügyi miniszterhelyettes és Sam Brinton, az Energiaügyi Minisztérium "nem bináris" tisztviselője csütörtökön a francia nagykövet otthonában tartott partin nagy feltűnést keltett.

Brinton, aki transzvesztitának öltözik, és az interneten dicsekedett kiskutya-szerepjáték fétisével, kék ruhát és magas sarkú cipőt viselt. Levine, akit Biden Pennsylvania egészségügyi miniszteréből egészségügyi "admirálissá" emelt a COVID-zárlatok rendkívül ellentmondásos kezelése ellenére, egyenruhát viselt szoknyával és magassarkúval.

"4. hét a munkában: Pezsgő és ünneplés a francia nagykövettel a rezidenciáján a Bastille-nap alkalmából" - írta Brinton az Instagramon. "(De az a csodálatos lehetőség is, hogy kapcsolatba léphettem az egyik másik, egyetlen másik transznemű kormánytisztviselővel, Levine admirálissal - nem fogok hazudni, nagyszerű érzés volt együtt érezni egy olyan transznemű társammal, aki szembenéz a gyűlölettel."

Brinton fiókja azóta privát lett, de mások képernyőfotókat készítettek a fotóról.

 

Levine-t, aki biológiai férfi, de házassága és gyermeknevelése után nemet változtatott, az USA Today az év egyik "Év nője" címét kapta meg az év elején. A pennsylvaniai egészségügyi minisztérium vezetőjeként a COVID-járvány kezdetén Levine egyike volt annak a maroknyi kék állambeli tisztviselőnek, aki utasította az idősotthonokat, hogy fogadják a kórházakból elbocsátott fertőzött betegeket.

 

 

A katasztrofális döntést több tízezer halálesetért okolták New Yorkban, New Jerseyben, Michiganben, Illinois-ban és Pennsylvaniában. Ugyanakkor Levine 95 éves édesanyját kiköltöztették egy idősek otthonából, távol a fertőzött lakók közeléből.

Brinton az Energiaügyi Minisztérium kiégett fűtőelemekért felelős helyettes államtitkára. Munkakörébe tartozik "a kettős rendeltetésű hordók közvetlen ártalmatlanításának megvalósíthatóságának értékelése; a nagy égésszámú, nagyméretű, hosszú távú, száraz tárolóhordókkal kapcsolatos kutatások végrehajtása; és a kiégett nukleáris üzemanyag konszolidált, szövetségi átmeneti tárolására vonatkozó, hozzájáruláson alapuló helyszínválasztási eljárás kidolgozása", a DOE szerint.

Brinton, aki nukleáris mérnöki tanulmányokat folytatott az MIT-n, és férje, Kevin, kutyáknak öltöznek egy bizarr szexuális fétis részeként, amelyet a résztvevők "kölyökjátékként" ismernek. Brinton előadásokat tartott a perverz szexuális gyakorlatokról, többek között olyan felnőttekről, akik szeretnek pelenkát viselni és babának tettetni magukat, valamint a kölyökjátékot, megalázást és lealacsonyítást magában foglaló fétisekről.

A Philippe Etienne francia nagykövet otthonában rendezett partin a Bastille-napot ünnepelték, azt az 1789-es dátumot, amikor a franciák a francia forradalom egyik legdrámaibb eseménye során megrohamozták a Bastille-t.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/biden-transz-egeszsegugyi-tisztviseloje-nem-binaris-kolyokkutya-fetisiszta-doe-dolgozoja-a-nagykoveti-bulin-lepett-fel