Ma, 19 óra körül Jézus megérkezett, amit mondott. Ő fehérben van, és a Szentháromság a Szűzanyával van vele. Megáld engem + Az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen

„Ma nagyon fontos üzenetem van az emberiség számára, mert a világ sötétségbe megy, és az emberiség elfelejtette, mi a jó, és az éjszakába jár.

A világ belemegy a harmadik világháborúba . Oroszország hamarosan bemegy más NATO-nemzetekbe, azt állítva, hogy ezek a nemzetek provokálják.

Korábban már mondtam nektek, hogy az emberiség gyorsan hadviselésbe kezd, mert az emberiség elfelejtette kinyitni a szívét és imádkozni.

A NATO-t figyelmeztették, hogy készüljön fel, mert Oroszország ugyanúgy megtámadja, mint Ukrajnát .

Először Oroszország támadja meg Európát, Kína pedig meg fogja támadni a szabad nemzeteket, Észak -Korea pedig Dél-Koreát és Japánt .

Oroszország és Kína egyaránt nukleáris fegyverekkel támadja meg Amerikát , először egy haditengerészeti hajó megtámadásával a Kína és Tajvan közötti szorosban.

Gyermekeim, ne feledjétek, hogy ezt már régóta mondtam nektek, ezért arra kérem gyermekeimet, hogy nagyon keményen imádkozzanak, mert a világ sok szomorúságba fog kerülni.

A Nagy Figyelmeztetés követi, elhozza a sötétség három napját , amikor az elit és a megvilágosodott személyek közül sokan a feneketlen gödörbe kerülnek, és sok lélek kerül a sötét birodalomba.

De ne feledjétek édes gyermekeim, hogy a Közel-Kelet ki fogja hozni a Spanyolországot és Franciaországot megtámadó háborút . Ne feledje, hogy mindezt olyan régóta elmondtam neked.

Ott egy aszteroida várja, hogy bánatát a világra hozza. Hamarosan, nagyon hamarosan, mivel sok ország szenvedni fog, és sok nagy város el fog pusztulni.

Imádkozzatok Nagy-Britanniáért , mert annyi időt töltenek a Királyi Házzal , de az igazi kérdés, amit meg kell vizsgálni, az, hogy az ország hogyan bánik a szegényekkel és azokkal a dolgokkal, amelyek Isten gyermekeinek életét irányítják.

Franciaország , Franciaország, olyan büszke lettél. Gondoljunk csak arra, milyenek voltak Franciaország népei a múltban. Itt az ideje, hogy felvegyétek Szent Anyám gyöngyeit , és imádkozzatok a Szent Uralkodóért, hogy jöjjön el, hogy visszahozzon benneteket ahhoz a hithez, ami egykor volt.

Imádkozzatok édes gyermekeim, mert nagyon szomorú napok jönnek

Nemsokára olyan esemény következik, amely sokkolja a világot. Kérlek, imádkozzatok drága gyermekeim.”

A mi Urunk megáldott engem + és a Szentháromság és a Szent Szűzanya és Szent Mihály megáldott +