2021. december 18., szombat

Amikor a hatalom átveszi az egyházakat: kanadai templom bezárása

A fegyveres erőket a lakosok ellen fordították. Vajon bűnözőket jöttek elkapni ezek a lények, akik rendőröknek nevezik magukat? Vajon a rendre vigyáznak akkor amikor bemennek egy istentiszteletre és megfenyegetik a résztvevőket? Bezárják a templomot és lezárják az utakat...
Így vagy úgy, súlyos árat fognak fizetni azok, akik részt vettek/vesznek ebben. Eljön az idő mindenkinek amikor el kell számolnia a tetteivel, amikor beérik a tetteik gyümölcse. Vajon mit fognak ők mondani, ezek a lények, akiknek az volna a feladatuk, hogy ezeket az embereket védjék, és ehelyett ellenük fordultak? Talán azt mondják majd, azzal mentegetőznek, hogy "Parancsra tettem...".
Ha részese vagy ennek a terrornak akkor állj meg most. Azt a bűnt amit már elkövettél, már magaddal fogod cipelni. De nem kell, hogy súlyosbítsd a helyzeted további bűnök elkövetésével. Mentsd meg a lelked amíg megteheted. Ha beleveted magad a pöcegödörbe onnan már nagyon nehéz lesz kivergődnöd! És már vannak olyanok akik a pöcegödör alján vergődnek! Úgyhogy állj meg most, amíg még képes vagy rá és megteheted!

Az egyházat 35 000 $-ra büntették, a papot Hildebrandt-t 10 000 $-ra, a segéd papot Pastor Peter Wall-t 3 000 $-ra. Ezek nagyságrendileg 11 millió, 3 millió és 1 millió forint büntetést jelentenek.

Lásd, Mark Passio: parancskövetők: https://www.bitchute.com/video/EUPoaKFepl0H/
Csak mint egy évszázaddal ezelött a spanyolnátha idején:
Lásd, Hamis Járványok 4.0: COVID-19, spanyolnátha újratöltve (1918-1920)
https://www.bitchute.com/video/wkxat2AyEMKm/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése