2011. július 29., péntek

Genetikai népirtás: Az emberiségre leselkedő veszély

Pandora szelencéjét felnyitották. Az emberiség történelmének eddigi legveszélyesebb genetikai kísérletsorozatára derült fény, amelynek keretében a „tudósok” ember-állat hibridek és egyéb génkeresztezéssel létrehozott klónok előállításával sodorják veszélybe az életet földünkön.
Az elit által pénzelt tudományok és kutatás-fejlesztő programok munkatársai kényük kedvük szerint kísérletezgetnek a genetikai kódokkal, fittyet hányva a fajok keresztezéséből eredő egyértelmű veszélyekre és ezzel nyíltan kockáztatják a föld biológiai egyensúlyát.
Legutóbb egy angliai titkos laboratórium programja került napvilágra, ahol saját bevallásuk szerint a kutatók már három éve folytatnak ilyen szörny-hibridek létrehozásával kapcsolatos kísérleteket. A mezőgazdasági, gyógyszerészeti és orvosi kutatások monopolizálásán keresztül a biotechnológiának hatalmában áll a világra szabadítani ezeket a Frankenstein fajokat, hiszen az élet genetikailag módosított formái komoly haszonnal kecsegtetnek számukra.
A DNS kód egyes részeinek kicserélésével létrehozott génkeresztezett klónok tulajdonképpen keresztezett hibrid fajok, melyektől azt remélik, hogy szerveik alkalmasak lesznek szervátültetésre is beteg emberek számára, ezenkívül mesterséges fehérjékhez juthatnak általuk. Másik reményük, hogy a mesterséges megtermékenyítés és emberi klónozás területén is fel tudják használni felfedezéseiket, hiszen a meddőség, terméketlenség egyre több embert érint.
Azt azonban nem fogják fel, hogy pont ezek az ember által létrehozott „teremtmények” jelentik a legnagyobb veszélyt az emberiség számára, hiszen bizonyítottan steril utódokat és a rákmegbetegedések megnövekedett kockázatát eredményezik. Ezek a klónok, beleértve a világ első klónozott birkáját, Dolly-t is, nem sokáig képesek életben maradni és rövid életük során számos egészségügyi problémával küzdenek. Arról nem is beszélve, hogy minden életben maradt klónra több száz elvetélt vagy halva született embrió esik. Ennek ellenére a tudósok azt akarják velünk elhitetni, hogy ezek a lények az emberiség javát szolgálják.
Ezek közül a kísérletek közül az emberi gének, a tudósok által „hasznosnak” vélt állatok génjeivel való keresztezés a legveszélyesebb, hiszen ily módon olyan betegségek is átterjedhetnek az emberre, melyek eddig csak az állatok számára voltak végzetesek. Az egymással nem rokon fajok keresztezése (emlős és medúza például) előre nem látható következményekkel és irányíthatatlan mutációkkal járhatnak. Arról nem is beszélve, hogy számos korábban egyformának tartott gén, egészen másként viselkedik egy idegen DNS láncba ültetve. A tudósok azt is szeretik figyelmen kívül hagyni, hogy bizonyos gének nem egy, hanem több tulajdonságért is felelősek, még inkább kiszámíthatatlanná és mindenképpen veszélyessé téve az eredményt.
Az eddig csupán regényekben (mint a globalista H. G. Wells Dr. Moreau szigete című művében) felbukkanó  groteszk kísérletek mára rémálomszerű valósággá váltak. A tudósok emberi füllel rendelkező egereket állítanak elő, emberinek minősített szerveket nyernek tehenekből, disznókból és más gazdaállatokból, stratégiai fontosságú fehérjéket állítanak elő és egyéb általunk sci-fi kategóriába tartozó alkalmazási területeket vázolnak fel, megalapozva a biotechnológia ijesztő és sokunk számára nemkívánatos jövőjét. A pók-kecske kitenyésztése például szöges ellentétben áll a természet törvényeivel, és azért hozták létre, hogy a pókselyemből egy, az acélnál is erősebb fehérjét állítsanak elő, amit például golyóálló mellények és egyéb katonai eszközök gyártásához használnának fel.
A modernkor Frankenstein professzorai földünkre szabadították a genetikailag módosított fajokat, melyek elnyomják és kipusztítják a természetes egyedeket. A GMO növények megfertőzik és tönkreteszik a természetes maggal bevetett földeket, óriási károkat okozva a hagyományos gazdálkodást folytató vállakozásoknak. A genetikailag módosított növényekről bebizonyosodott, hogy a rákon és más egyértelmű betegségeken kívül sok esetben terméketlenséget is okoznak, ami csak a harmadik generációban jön elő.
A globalista elit istennek képzeli magát és azt gondolja, hogy az életet olcsó másolatokkal helyettesítheti, melyek valójában a föld igazi flórájának és faunájának létét veszélyeztetik. Nem is olyan régen a világ legtöbb ismert tudósa úgy gondolta, hogy a DNS kód 96%-ára semmi szükség és nem képviselnek genetikai értéket. Arroganciájuk mostanra odáig fajult, hogy a transzhumanizmushoz vezető utat akarják elénk tárni, hogy az embert (illetve bizonyos embereket), az élet meghosszabbításával isteni magasságba emeljék.
Mondjunk nemet, amíg nem késő.


Forrás: Infowars.com


Klónhibridek háborúja...

A tudósok szerint nagyobb hangsújt kell fektetni az embrionális őssejt kutatások fejlesztésére, amely alkalmazható számos gyógyíthatatlan betegség kezelésére. Az Egyesült Királyságban három labor is dolgozik, - a King College London, Newcastle Egyetem és a Warwick Egyetem - a 2008-as Emberi Megtermékenyítési Embriológiai törvény meghozatala óta, az emberi és állati gének keveréséből előállítható "hibridek" létrehozásán. Különböző hibridekről beszélhetünk, köztük egy állat tojásának megtermékenyítése emberi spermával; "cybrids-ről", amelyben az emberi sejtmagot beültetik egy állati sejtbe, és "kimérákat" hoznak létre, amelyben az emberi sejtek keverednek állati embriók sejtjeivel. Több mint 150 ember-állat hibridet hoztak létre a brit laboratóriumokban. Ez egy rémálom, a "Planet of the Apes" forgatókönyve, amelynek "munkája" az ember-állat alkotásokkal túl messzire megy!

Lord Alton, a brit parlamenthez is kérdést intézett: "A tudósok minden szakaszban ezt az indoklást használják: csak ez teszi lehetővé számunkra, hogy meg találják az emberiség minden ismert betegségének gyógymódját, ami érzelmi zsarolás." Mellesleg etikátlan is! Josephine Quintavalle, a reprodukciós etika csoport részéről, megdöbbenésének adott hangot, mert ahogy mi sem, úgy ők sem tudtak semmit a kísérletekről. A hét elején, a csoportot vezető tudósok figyelmeztetettek "A majmok bolygója" kísérletekre, és kérték új szabályok megalkotását, amelyek megakadályoznák, hogy a laboratóriumi állatok emberi tulajdonságokat kapjanak, például az intravénásan emberi őssejtek beültetését főemlősök agyába. A jelentés szerzője, Robin Lovell-Badge, a Medical Research Council "s National Institute for Medical Research professzora véleménye szerint, a tudósok nem érintettek az emberi-állati hibrid embriókkal kapcsolatban, mert ezeket a törvény szerint meg kell semmisíteni 14 napon belül. Ettől rögtön meg is nyugodhatunk, bár ha egy gorilla támad ránk, már nem fogunk csodálkozni, ha övén ott fityeg a vipera, a gázspray, és kezében tonfával ront nekünk, mert egy szikra szem kétség sincs, hogy a "gyógyászati célú" kutatásokat a hadsereg finanszírozza legnagyobb mértékben. Mindezek mellett a professzornak és tudósainak meggyőződése, hogy "erkölcsi kötelessége" ez a "kutatás"!
A genetikai kutatások kinyitották Pandora szelencéjét! A Monsantó növénygenetikai fenyegetése mellett megjelentek az ellenőrizhetetlen ember-állat, vagy "állatember" fejlesztések is, ami ha olyan "jól" sikerül, mint a leállíthatatlan GMO növények terjedése, akkor a Föld "Dr. Moreau szigetévé" válhat. Ismételten csak annyit tudok mondani, hogy megnyugtató, hogy egészségünk, és az emberi faj védelme érdekében, GMO növényekkel, ember-állat hibridekkel, kényszer-sterilizálással, a judeodemokrácia védelmében kirobbantott háborúkkal, a kóros elhízást megakadályozandó, éhínséggel, mesterséges járványokkal, földrengésekkel, szökőárakkal, árvízekkel, aszályokkal, napkitörések generálásával, vegyi és biológiai mérgek alkalmazásával és életterünk elvételével harcolnak "jeles nagyjaink" (ellenük)!
A történelem folyamán korábban csak két, mesterségesen létrehozott transzgenetikusan DNS-torzított faj terhelte a légkört felesleges szén-dioxid terhelésével (gondolom nem kell a fajokat nevesíteni), de hamarosan nem marad genetikailag egészséges egyed a bolygón!
A "Terminátor technológia", más néven GURT (genetikai felhasználás korlátozás technologiája), még megkisérli a lehetetlent, átmentve az eredeti növényi génállományokat, csak félő, hogy pár év múlva a génbankokból kikerülő magok nem ismernek rá a bolygóra. Sajnos a magasabb rendű létformák esetében ez még csak lefagyasztással valósítható meg, de a jelenlegi háborúk ún. "ember" állománya a Csillagok Háborúja "alapmű", "Klónok háborúja" részét juttatja az eszünkbe!
Dolly-báránynak fogalma sem lehetett arról, hogy születésével kezdetét vette az állati tulajdonságokkal felturbózott, elektronikus segédegységgel felszerelt, szaporodásképtelen droid-klónok háborúja!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése