2022. szeptember 28., szerda

Gisella Cardia által kapott üzenetek

Mária üzenete: A Földet tűz fogja megtisztítani | Gisella Cardia (Trevignano Romano) 2022.09.03

Drága gyermekeim, köszönöm, hogy szívetekben válaszoltatok hívásomra. Gyermekeim, kicsinyeim, a hitetek megmozgat, mert ismerem a nehézségeiteket, amikor imádkoztok és kéritek Fiamat, Jézust, Ő gondviselést hoz, és ti itt térden állva imádkoztok rózsafüzérrel a kezetekben. Gyermekeim, ez a föld meg lesz tisztítva tűzzel, de megáldott vízzel is, amely a Mária-helyekről árad a lélek és a test gyógyítására. Gyerekek, imádkozzatok Oroszországért, és imádkozzatok azért, hogy ne használjanak atomenergiát. Imádkozz egy olyan egyházért, amely zavartan működik. Ma van köztetek egy személy, aki közelebb szeretne kerülni a papsághoz, tudnotok kell, hogy Jézusnak szent papokra van szüksége. Jézus megáldja az itt jelen lévő új házastársakat. Ma sok kegyelem ér majd téged. Gyerekek, ne tévesszenek el utakat, igazságot és életet. Most megáldalak a Szentháromság nevében, ámen.
Mária üzenete: ISTEN HAragja NAGY LESZ KÜLÖNÖSEN A ... | Gisella Cardia (Trevignano Romano) 2022. szeptember 6.:

Gyermekeim, köszönöm, hogy szívetekben válaszoltatok hívásomra, hol vannak a többi gyermekeim? Imádkozzatok és böjtöljetek, a világ számos bűnbe van burkolva, kezdve az abortusztól, a gőgtől, a gőgtől, a test iránti tiszteletlenségtől, a Szentlélek templomától, a féktelen vágytól, háborútól, konfliktustól és materializmustól. Az uralkodókat elragadja a gonosz, a papok már nem tisztelik Fiamat, Jézust, téged elragadnak e világ dolgai, és nem törődsz a lelkeddel. Megérintem a földet, hogy figyelmeztesselek, Isten haragja nagy lesz, különösen Olaszországban és Rómában, Péter székhelyén. Gyermekeim, itt vagyok, és kinyújtom a karjaimat ezeknek a gyerekeknek a megtérésére és megtérésére, akiknek megbocsátást nyernének, ha visszatérnének Istenhez. Szeretett gyermekeim, most áldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében, ámen.
Mária üzenete: Eljött a harci idő Gisella Cardia (Trevignano Romano) 2022. szeptember 12 -én

A lányom, köszönöm, hogy imádkozottál. Jelenleg a [már] harcidők jöttek; Adta az emberiség életét Isten nélkül, hagyta, hogy az Isten belépjen Isten helyébe az egyházban, és őt nem imádta. Gyermekeim, egyesítsenek a hit valódi tanában, anélkül, hogy elveszítenék a szellemüket; Nyisd ki a szíved a Szentlélek számára, légy stabil és légy harcosok. Ez marginalizálódást és üldöztetést okoz, de ne félj: a fiam beavatkozni fog. Minden nap közel vagyok hozzád, és megtartlak téged a csapástól. Most anyai áldásommal hagylak neked: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.
Jézus üzenete: MINDEN KÉSZ | Gisella Cardia (Trevignano Romano, Olaszország) 2022.09.13

Gyermekeim és testvéreim, köszönöm, hogy itt vagytok, és letérdeltek Keresztemnél. Gyermekeim, megérintem ezt az áldott hegyet és ezt a földet, hogy sok kegyelem legyen. Testvéreim, minden nap rátok nézek, és milyen boldog vagyok, hogy sokan közületek kerülitek a bűnt, és amikor a Fény felé fordultok. Hallgasd meg, mit mond az Én és Legszentebb Édesanyád, ne félj a rád váró fájdalomtól, mert amikor itt a Mennybe jössz, tiszta örömet fogsz tudni élvezni, minden készen van. Most megáldalak benneteket: az Atya nevében, az Én nevemben és a Szentlélek nevében. Veletek leszek az imán keresztül, emeljétek fel rózsafüzéreiteket, és jöjjetek közelebb a kereszt lábához, és megáldom őket. Kedves Jézusod
Mária üzenete: Ezek a próbaidőszakok | Gisella Cardia (Trevignano Romano) 2022.09.17

Szeretett gyermekeim, köszönöm, hogy szívetekben válaszoltatok hívásomra. Gyermekeim, szörnyű idők várnak rátok, de harcolnia kell, és továbbra is a fény harcosainak kell maradnia, ne féljetek, a félelem tönkreteszi a hitet, de a szeretet és a bizalom megerősíti. Drága gyermekeim, küzdjetek Isten Szeretetéért, és győzni fogtok az Ő szeretetében. Arra kérlek benneteket, gyerekek, ne engedjetek az ördög ravasz trükkjének; ezek a próbaidőszakok. Imádkozz Angliáért, ahol a bukása elkezdődött. Most anyai áldásommal hagylak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.
„A természet lázad, a föld erősen remeg.” Mária üzenete. Gisella Cardia – Trevignano Romano (2022.09.20.)

Drága gyermekeim, köszönöm, hogy szívetekben válaszoltatok hívásomra. Gyermekeim, mennyire szeretném, ha a hit, a szeretet és a remény győzedelmeskedne minden családban; akkor minden jobb lenne, mint hagyni a hazug démont, aki konkolyt, kétségeket és veszekedéseket hoz. Gyerekek, nézzetek körül, a természet lázad, a vulkánok kitörnek, a föld nagyon megremeg. Gyermekeim, Fiam már nem ismeri fel magát a Péterre épített Egyházban. Érzem fájdalmaidat, és arra kérlek, hagyd őket ezen az áldott helyen, én pedig közbelépek. Gyermekeim, most elhagylak benneteket anyai áldásommal: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.
Mária üzenete: A víz megszállja a városokat | Gisella Cardia (Trevignano Romano) 2022.09.24.

Drága áldott gyermekeim, köszönöm, hogy szívetekben válaszoltatok hívásomra. Gyermekeim, ne féljetek, ismerem a szíveteket, és tudom, hogy félelembe merülnek minden miatt, ami körülvesz benneteket. Drága gyermekeim, ha erős a hitetek, béke lesz a szívetekben; különben eluralkodik rajtad a félelem és a szorongás. Imádkozzunk a papokért, a Sátán házának bűze a Szent Egyházba is eljut. Péter. A háború kegyelem nélkül halad előre, a vizek megszállják a városokat, és a vulkánok éreztetik erejüket. Gyermekeim, imádkozzatok együtt, legyetek szilárdan egyesültek, kérjétek Jézust, hogy cselekedjen a szívetekben. Most megáldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.
Mária üzenete: Fel kell készülni | Gisella Cardia (Trevignano Romano, Olaszország) 2022.09.27.

Édes kicsinyeim, köszönöm, hogy szívetekben válaszoltatok hívásomra, és köszönöm, hogy térdeteket imára hajtottuk. Gyermekeim, mennyi könnyem van azokért, akik nem értik, hisznek, gúnyolódnak és nem térnek meg. Én, mint anya, meg akarom menteni minden gyermekemet. Az én Jézusom sok kegyelmet küld nektek, de gyakran jobban vonzanak titeket e világ dolgai, amelyek a kárhozatra vezetnek, és nem veszed észre, milyen szép dolgokat kapsz nap mint nap; sajnos önt büszkeség és gőg kíséri. Gyermekeim, tanítsátok gyermekeiteket a Szent Rózsafüzért mondani. Gyermekeim, arra kérlek benneteket, hogy járjatok a világ utcáin és hirdessétek az evangéliumot, mondjátok el mindenkinek, hogy Jézus hamarosan visszajön, és fel kell készülnie. Most megáldalak a Legszentebb Háromság nevében. Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése