"A háború közel van, és ki fog törni anélkül, hogy észrevennéd" Mária üzenete. Gisella Cardia (Trevignano Romano, Olaszország). 2023. szeptember 3.

Drága gyermekeim, köszönöm, hogy meghallgattátok szívetekben Hívásomat. Gyermekeim, legyetek igazak [vagy: éljetek helyesen] és álljatok ki a hitben, mert csak így juttok be a [mennyei] dicsőségbe. Gyermekeim, ne vesztegessétek az időt; Anyai szeretettel vagyok itt, hogy sürgős megtérést kérjek. Gyermekeim, óvakodjatok a báránybőrbe bújt farkasoktól, imádkozzatok az Egyházért és a megszentelt személyekért, hogy ne vezessék gyermekeimet abba a zűrzavarba, amely jelenleg uralkodik. Gyerekek, a háború közel van, és ki fog törni anélkül, hogy észrevennéd; az üldözés folytatódni fog. Gyermekek, a szabadságotok a mérlegen lóg, és hamarosan elveszik tőletek azok, akik istenségnek tartják magukat a Földön, és nem veszik észre, hogy csak egy Isten van. Ne félj, mindig erővel és bátorsággal állj ki a hit igaz tanában, én azért vagyok itt, hogy megvédjelek. Gyermekeim, gyónjátok meg és tápláljátok magatokat az Eucharisztiával, [ami] az egyetlen üdvösségetek. Most elhagylak benneteket [az én] anyai szeretetemmel, és megáldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

NAGYOBB ERŐVEL JÖN A DÜH A VILÁGRA. Mária üzenete. Gisella Cardia (Trevignano Romano) 2023. szeptember 23.:

Drága és édes gyermekeim, köszönöm, hogy itt vagytok az imában, és hogy térdeteket hajtogattatok. Gyerekek, imádkozzatok sokat az Egyházért, mert sok templom hamarosan bezár. Gyermekeim, készítsétek otthon a Szentírást, [különösen] az evangéliumot és az áldott gyertyákat, mert szükségetek lesz rájuk. Gyermekeim, vezeklés, vezeklés, vezeklés. El kell mondanod a papoknak, hogy az ő bűneik sokkal többet nyomnak, mint a laikusok bűnei; ezért kérje meg a papokat, hogy járják az igaz hittan útját. Istent, Atyámat nagyon elszomorítják azok a bűnök, amelyeket szeretett fiaim követnek el, és ezért Szent Haragja nagyobb erővel száll majd [a világra]. Gyermekeim, legyetek igazak [vagy: éljetek helyesen] és szent köpenyem oltalmaz titeket. Most anyai áldásommal hagylak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Jézus üzenete: A VILÁG A PUSZTÁS FELÉ IRÁNYUL. Gisella Cardia (Trevignano Romano) 2023. szeptember 26.

Leányom, nincs semmi rejtett, ami ne derülne ki, és semmi olyan titok, ami ne derülne ki. Imádkozz, mondd el a Szent Rózsafüzért a kárhozatra menő lelkekért. Az ember makacs és tönkreteszi a világot a Sátán parancsa által. Le akarják pusztítani a kereszténységet, vérzik a Szívem, mert állandóan sértegetnek, a hatalmon lévőknek már nincs Isten fénye. Sok pap nem érzi többé szolgálata kötelességét, békén hagynak Engem a tabernákulumban, Egyházamat menedékké redukálták, ahol [kénye szerint] lehet vétkezni, a tisztátalanság mérték nélkül nő. Imádkozzatok a papokért, hogy buzgóságuk és méltóságuk visszatérjen. Rómát a bűn sárjába rángatták, imádkozzatok, hogy az ellenség ne érjen el a Szent Kapuhoz. Kérem papjaimat: Ne gyalázzák meg Testemet [szentáldozással. a kézen?], a Szentlélekre hallgass, és ne a világ szellemére, a Szent Rózsafüzért családokban kell terjeszteni, mert az lesz az üdvösség a Végidőben. Veled vagyok mindig, a világ végezetéig. Kedves Jézusod.

Mária üzenete. OKTÓBERTŐL az események intenzívebbek lesznek, és előrehaladnak. Gisella Cardia (Trevignano Romano, Olaszország), 2023. szeptember 30.

Gyermekeim, köszönöm, hogy szívetekben válaszoltatok hívásomra. Gyermekeim, imádkozzatok a Figyelmeztetésért, amely hamarosan eljön hozzátok. Szíved megtérését szorongatom, szeretnék még valamit [még valamit?] mondani, de tudom, hogy még nem állsz készen. Olyan régóta kértelek benneteket, hogy készüljetek fel ezekre a pillanatokra, és mégis gyakran úgy éltek, mintha semmi sem történne. Gyermekeim, nézitek a földrengéseket, amelyek nem szűnnek meg, ellenkezőleg, erősödni fognak, nézitek a vizeket, amelyek megtörnek a szárazföld belsejében, kataklizmákat okozva, és mégsem változtok. Én vagyok az édesanyád, és azt akarom, hogy biztonságban és szentségben legyél a Paradicsomban. Még egyszer kérdezem: Térj meg! Szeresd Fiamat, aki meghalt érted. Gyerekek, október hónaptól Az események egyre intenzívebbek és gyorsan haladnak előre. Egy erős jel megdöbbenti a világot, de te imádkozol. Most megáldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.