AZ EMBERISÉG AZ ÖNPUSZTÍTÁSBA TART. Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. szeptember 2., Mária, a béke királynőjének üzenete

Drága gyermekeim, az én Jézusom a ti mindenetek. Bízzatok Őbenne, aki a ti abszolút jóságotok és név szerint ismer benneteket. Az emberiség az önpusztítás szakadéka felé tart, amelyet az emberek saját kezükkel készítettek elő. Tartsatok bűnbánatot és forduljatok Hozzá, aki a ti Egyetlen Igaz Megmentőtök. Védjétek Jézust és az Ő evangéliumát. Az igazak hallgatása megerősíti Isten ellenségeit. Ne éljetek az Úr kegyelme nélkül. Amit meg kell tenned, ne halaszd holnapra. A kétségek és a bizonytalanság jövője felé tartasz. Szeressétek és védjétek az igazságot. Bármi történjék is, maradjatok hűségesek az Én Jézusom Egyháza igaz Tanítóhivatalának tanításaihoz. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

"Azon dolgoznak, hogy elpusztítsák azt, ami szent" Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023.09.05., Mária, a béke királynőjének üzenete

Drága gyermekek, ne féljetek. Győzelmetek az Úrban van. Bízzatok benne, aki szeret benneteket és tárt karokkal vár benneteket! Hajoljatok térdre imádságban. Csak az ima ereje által győzhetitek le a gonoszt. A nagy lelki harc idejében éltek. Ne feledjétek: a ti védelmi fegyveretek az igazság. A hit árulói azon dolgoznak, hogy elpusztítsák a Szentet, de a győzelmet a bátor reverendás katonák fogják megnyerni, akik szeretik és védik az igazságot. Én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek azért, ami értetek történik. Adjátok nekem a kezeteket, és én elvezetlek benneteket Fiamhoz, Jézushoz. Ismerem szükségeiteket és szenvedéseiteket, de mindig emlékezzetek arra, hogy én vagyok az Édesanyátok, és mindig veletek leszek! Nincs győzelem a kereszt nélkül. Menjetek előre félelem nélkül! Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

NE FÉLJEN! Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. szeptember 7. Mária, a béke királynőjének üzenete

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek azért, ami rátok vár. Ne forduljatok el Jézusom igazságától. A kétségek és a bizonytalanság jövője felé tartotok, de ne engedjétek, hogy a hit lángja kialudjon bennetek. Az én Uram siet. Ne tegyétek keresztbe a karotokat. Forduljatok el minden gonosztól, és szolgáljátok hűségesen az Urat. Ebben az életben, és nem egy másikban kell tanúságot tennetek hitetekről. Amikor gyengének érzitek magatokat, keressetek erőt az imában és az Eucharisztiában. Ne féljetek. Aki az Úrral van, az soha nem fogja megtapasztalni a vereség súlyát. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjthesselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 09/09/2023

Drága gyermekek, legyetek tele reménnyel. A holnap jobb lesz az igazak számára. Forduljatok el a világtól és szolgáljátok az Urat örömmel. Ne érezzétek magatokat egyedül. Szeretlek benneteket és mindig közel leszek hozzátok. Rosszabb időket éltek, mint az özönvíz idején, és eljött az idő, hogy visszatérjetek. Ne kulcsoljátok össze a karotokat! Az én Jézusom sokat vár tőletek. Mondjátok el mindenkinek, hogy Isten siet, és hogy ez a kegyelem ideje. Nagy szellemi zűrzavaros jövő elé néztek Isten házában. Ennél nagyobb fájdalom még soha nem volt. Sokan el fogják veszíteni az igaz hitüket, és úgy fognak járni, mint a vakok, akik más vakokat vezetnek. Ne engedjétek, hogy az ördög megtévesszen benneteket. Védelmi fegyveretek az igazság. Bármi történjék is, maradjatok hűségesek az Én Jézusom Egyházának igaz tanítóhivatalához. Legyetek bátrak! Imádkozni fogok értetek az én Jézusomhoz. Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

MÁRIA ÜZENETE "EZ AZ ÚJJÁSZÜLETÉSBE VEZETI AZ EMBERISÉGET" PEDRO REGIS Anguera Brazil 2023. szeptember 12.:

Drága gyermekek, ne hátráljatok meg. Szeressétek és védjétek az igazságot. Az igazak hallgatása megerősíti Isten ellenségeit. Az én Jézusom várja őszinte és bátor tanúságtételeteket. Forduljatok Hozzá, aki a ti Egyetlen Igaz Megváltótok. Az emberiség az önpusztítás szakadéka felé tart, amelyet az emberek saját kezükkel készítettek elő. Az igazság iránti szeretet hiánya a szellemi szakadékba fogja vezetni az emberiséget. Keressétek az Urat. Ő tárt karokkal vár titeket. Hajoljatok térdre imádságban. Ha távol maradsz, az ördög célpontjává válsz. Menjetek előre az általam mutatott úton! Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete, továbbítva: 14/09/2023

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Fájdalmas Édesanyátok, és szenvedek azért, ami rátok vár. Sok buzgó hitű férfi és nő fog félelemből visszavonulni. Legyetek bátrak! Ti, akik az Úréi vagytok, ne féljetek semmitől, mert az Úr soha nem hagy el benneteket. Azok, akik az imádságon kívül élnek, sírni és gyászolni fognak. Napok jönnek majd, amikor a hit kevés szívben lesz jelen, és sokan úgy fognak járni, mint a vakok, akik más vakokat vezetnek. Imádkozzatok! Keressétek Jézust az Ő Igéje és az Eucharisztia által. Győzelmetek az Úrban van! Ne forduljatok el tőle. Bármi történjék is, ne feledjétek: az én Jézusom igazsága az evangéliumban és Egyházának tanításában van. Mondjátok el mindenkinek, hogy az igazságot csak a Katolikus Egyház őrzi meg, amelyet Fiam, Jézusom azért alapított, hogy az üdvösség evangéliumát minden néphez eljuttassa. Előre! Istenben nincs féligazság. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

OSZTÁLYHARC LESZ. Ti, akik hallgattok Engem: Vigyázzatok! Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. szeptember 16., Mária, a Béke Királynőjének üzenete.

Drága gyermekeim, arra kérlek benneteket, hogy legyetek az imádság férfiai és asszonyai. A megosztottság jövője felé tartotok Isten házában. Az ellenségek azért fognak cselekedni, hogy kioltsák az igazság ragyogását. Íme, Jézusom igazsága lesz a ti nagy védelmi fegyveretek ezekben a nehéz időkben. A reverendás bátor katonák meg fogják védeni Jézusom igaz Egyházát. Ti, akik engem hallgattok: legyetek figyelmesek! Én mellettetek leszek. Imádkozzatok! Csak az ima ereje által győzhetitek le a gonoszt. Amikor érzitek a kereszt súlyát, kiáltsatok Jézushoz. Keressétek őt az Eucharisztiában, mert csak így maradhattok szilárdak a hitben. Ne hátráljatok meg. Szeressétek és védjétek az igazságot. Amikor minden elveszettnek tűnik, Isten győzelme eljön az igazaknak. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

AZ ELLENSÉGEK SZENVEDÉST ÉS FÁJDALMAT HOZNAK. Mária üzenete. Pedro Regis 2023.09.19

Drága gyermekeim, az igazi felszabadulásotok és üdvösségetek Fiamban, Jézusban van. Szeressétek és védjétek az igazságot. Üldözni fognak benneteket Jézus és az Ő igaz Egyházának védelméért. Az ellenségek összefognak, és szenvedést és fájdalmat hoznak szegény gyermekeimre. Ne hátráljatok meg. Az én Jézusom veletek van, még ha nem is láthatjátok őt. Bízzatok Őbenne, aki látja a rejtetteket és név szerint ismer titeket. Legyetek szelídek és alázatos szívűek, és győzni fogtok. Ebben az életben, és nem egy másikban kell tanúságot tennetek hitetekről. Fogadjátok el az én Jézusom evangéliumát, és legyetek hűségesek Egyháza igaz tanítóhivatalához. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

NAGY LELKI ZAVAR. Mária üzenete. Pedro Regis 2023.09.21

Drága gyermekek, vegyetek bátorságot! Az én Jézusomnak mindannyiótokra szüksége van. Adjatok bele mindent a küldetésbe, amelyet az Úr rátok bízott, és nagylelkű jutalmat fogtok kapni. Krisztus a ti reményetek. Ha elfordultok tőle, az ellenség célpontjává váltok. Az emberiség beteg, és csak Fiam, Jézus irgalmas szeretetében találhat megváltást. Ne csüggedjetek. Az általam itt elindított projektek Istentől származnak, és semmilyen emberi erő nem tudja elpusztítani őket. Fogadjátok el felhívásaimat, mert csak így tudtok hozzájárulni Szeplőtelen Szívem végleges diadalához. Nagy lelki zűrzavarral teli jövő felé tartotok. Sokan, akiket az igazság védelmére választottak, félelemből visszavonulnak. Legyetek az imádság férfiai és asszonyai. Csak az őszinte ima ereje által fogjátok meglátni az Úr Győzelmét életetekben. Előre! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

ELJÖTT A VISSZATÉRÉS IDŐJE. Mária üzenete. Pedro Regis 2023.09.23

Drága gyermekek, legyetek tele az Úr szeretetével, és mindenütt tegyetek bizonyságot arról, hogy a világban vagytok, de nem vagytok a világból. Ne éljetek távol az Úr kegyelmétől. Forduljatok meg, mert ha távol maradtok az igazság útjától, az örök kárhozat veszélye fenyeget. A nagy nyomorúság idejét élitek, és eljött az idő, hogy őszintén és bátran visszatérjetek Fiamhoz, Jézushoz. Napok jönnek majd, amikor az emberek úgy fognak járni, mint a vakok, akik más vakokat vezetnek, mert az igazság kevés szívben lesz jelen. Az Egyház megosztott lesz, és kevés pásztor marad hűséges Jézushoz. Bármi történjék is, ne forduljatok el Jézusom Egyházától. Tartsatok bűnbánatot és járuljatok a gyóntatószékhez. Az Én Jézusom tárt karokkal vár titeket. Menjetek előre félelem nélkül! Az Úr győzelme eljön az igazaknak. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

AZ IMA ERŐT AD NEKED. Mária üzenete. Pedro Regis 2023.09.26

Drága gyermekeim, ez a megfelelő idő arra, hogy visszatérjetek az Üdvösség és a Béke Istenéhez. A nagy szellemi sötétség jövője felé tartotok, és sok lélek fog elfordulni Istentől az igazság hiányában. Keressétek az Urat, és Ő gondoskodni fog rólatok. Szeret benneteket és tárt karokkal vár benneteket. Imádkozzatok! Az ima erőt ad nektek, hogy elviseljétek a már úton lévő megpróbáltatások súlyát. Legyetek hűségesek Jézusom evangéliumához, és ne engedjétek, hogy a hamis tanok mocsara beszennyezzen benneteket. Istenben nincs féligazság. Tartsatok bűnbánatot és forduljatok Jézushoz a gyónás szentségén keresztül. Csak a gyónás által nyerhettek kegyelmet. Menjetek előre az általam mutatott úton! Ezt az üzenetet adom nektek ma a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A Béke Királynőjének üzenete a jelenések 36. évfordulóján, Az önpusztítás útjai.  Pedro Regis 2023.09.29.

Drága gyermekeim, én vagyok a ti Édesanyátok és szeretlek benneteket. Arra kérlek benneteket, hogy legyetek Fiam, Jézuséi, és igyekezzetek mindenütt tanúságot tenni hitetekről. Az én Jézusom sokat vár tőletek. Ne térjetek le arról az útról, amelyet ő mutatott nektek az evangéliumában. Az emberiség az önpusztítás ösvényeit járja, amelyeket az emberek saját kezükkel készítettek. Forduljatok meg gyorsan. Amit meg kell tennetek, ne halasszátok holnapra. Legyetek szelídek és alázatos szívűek, mert csak így tudtok hozzájárulni az Úr győzelméhez az életetekben. Hallgassatok rám! Adjátok nekem a kezeteket, és én elvezetlek benneteket ahhoz, aki az egyetlen Igaz Megváltótok. Bátorság! Ebben a pillanatban kegyelmek rendkívüli záporát zúdítom rátok a Mennyből. Menjetek előre! Mindig veletek leszek. Fogadjátok el hívásaimat, és nagyok lesztek a hitben. Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjtselek benneteket. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.

A JÖVŐ NAGY NYOMORRAL TELJES. Pedro Regis (Anguera, Brazília), 2023. szeptember 30., Mária, a béke királynőjének üzenete

Drága gyermekek, vigyázzatok lelki életetekre. Az Úrhoz tartoztok, és csak őt kell követnetek és szolgálnotok. Mondjátok el mindenkinek, hogy Isten siet, és hogy eljött a nagy visszatérés ideje. Ne kulcsoljátok össze a karotokat. Nyissátok meg szíveteket az Úr hívására, és adjatok bele mindent a küldetésbe, amelyet rátok bízott. Azért jöttem a mennyből, hogy elvigyelek benneteket a mennybe. Hallgassatok rám! Nagy nyomorúsággal teli jövő felé tartotok, és csak azok lesznek képesek elviselni a kereszt súlyát, akik imádkoznak. Keressetek erőt az imában és az Eucharisztiában. Becsüljétek meg a kegyelem pillanatait, amelyeket az Úr ad nektek. Ne dobjátok el Isten kincseit. Ebben az életben minden elmúlik, de Isten kegyelme bennetek örökkévaló lesz. Menjetek előre bátran és örömmel! Ezt az üzenetet adom ma nektek a Szentháromság nevében. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy ismét összegyűjthesselek benneteket itt. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Legyetek békében.