2014. január 9., csütörtök

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Amikor a nagy megpróbáltatások idején ezt az új Litániát imádkozzátok, akkor Én rövid pihenőt adok majd nektek (& 6. Litánia)

2014. január 8. szerda, 21:15
Drága szeretett leányom, ismertté kell tenni mindenki számára, hogy amikor a sötétség idején megvéditek Isten Szavát, szükségetek lesz minden Tőlem kapott Kegyelemre ahhoz, hogy kitartóak maradhassatok. Amikor hívtok Engem, hogy különleges Kegyelmeimmel árasszam el a lelketeket, akkor könnyebbnek fogjátok találni, hogy kövessetek Engem.
Most örökségül hagyom rátok, minden bátor és hűséges lélekre, ezeket a különleges kegyelmeket. Amikor a nagy megpróbáltatások idején ezt az új Litániát imádkozzátok, akkor Én rövid pihenőt adok majd nektek.
6. Litánia: A Kegyelmek Ajándéka
Ó, drága Jézus, szeretett Üdvözítőm,
Tölts el engem Szereteteddel.
Tölts el engem a Te Erőddel.
Tölts el engem Bölcsességeddel.
Tölts el engem Kitartásoddal.
Tölts el engem a Te Alázatoddal.
Tölts el engem Bátorságoddal.
Tölts el engem a Te Szenvedélyeddel.
Ámen.
Azoknak a lelkeknek mondom, akik az üldöztetés idején ezt az imát mondják: tudjátok meg, hogy Én ezeket a Kegyelmeket rátok fogom árasztani. Ti nyugodtabbak, erősebbek és sokkal bátrabbak lesztek, miközben nehéz Keresztemet az Új Ég és az Új Föld kapuihoz hordozzátok. A legfontosabb: ti nem fogtok engedni a megfélemlítésnek, amellyel valószínűleg, hogy szembe kell néznetek az Én Nevemben.
Ti állhatatosan és méltóságteljesen fogtok menetelni, miközben továbbra is támogatni fogjátok Isten Igéjét. Mert mindnyájan, akik választok erre a Hívásra és elmondjátok ezt a különleges Litániát, olyan örömet fogtok érezni a szívetekben, amilyet még soha nem éreztetek. Ti ugyanakkor magabiztosnak is fogjátok érezni magatokat, abban a tudatban, hogy megáldott benneteket a Szentlélek Ereje, és az Igazság mindig uralkodni fog a szívetekben.
Szeretlek benneteket, és most megáldalak mindnyájatokat: az Atya, a Fiú és a Szentlélek Nevében.
Jézusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése