Aki csak a püspökök vagy papok közül visszaél az egyházi tekintéllyel és a szodómiát propagálja, az ipso facto Isten átkát vonja magára és az egyházból való kiátkozást a hamis evangélium, tehát a nem bibliai egyházi tanítás hirdetése miatt (vö. Gal 1,8).

„Gyalázatossá tették a földet lakói, mert megszegték a törvényeket, megmásították a rendelkezéseket, megszegték az örök szövetséget. Ezért átok emészti a földet, megbűnhődnek lakói. Ezért elfogynak a föld lakói, csak kevés ember marad meg.” (Ézs 24,5-6)

 

Ezt a videót megnézheted itt is: https://entering.wistia.com/medias/vo849boada
https://rumble.com/v1unh0e-isten-trvnye.html
https://ugetube.com/watch/Q6QvXQdMWPFvv6q
https://cos.tv/videos/play/40367312044332032
https://www.bitchute.com/video/n2cJVd8CgO1G/
https://gloria.tv/post/2prDLEuG4zTa1npyz2doSFzUR

Letöltés videó: 224.9 MB, 1280×720 / 68 MB, 768×432

 

 

Tudjuk, hogy Isten fenyegető ígéretei a múltban nem teljesedtek be, ha a nép megtért. Ha azonban a jelenlegi egyház elutasítja a megtérést, Jézus szava érvényes rá: „De azt mondom nektek: Ha meg nem tértek, éppen úgy elvesztek mindnyájan.” (Lk 13,3)

Az elvetettre azonban nemcsak pusztulás vár, hanem az örök kárhozat is: „…éjjel-nappal, örökkön-örökké gyötrődni fog.” (Jel 20,10)

Különbség viszont, hogy az, akinek hajlama van a szodómiára és küzd ezzel a tisztátalan szenvedéllyel, nem esik bűnbe, vagy hogy magát Istennel egy szintre emeli, eltörli Isten törvényét, a bűnt már nem nevezi bűnnek és új normaként rákényszeríti azt másokra. Az ilyen cselekedet már sátáni. Az Isten és az Ő törvényei, valamint az objektív erkölcsi normák elleni nyílt lázadás ez.

Az ilyen álláspont miatt elsősorban a püspökökre és papokra hullik Isten átka, akik jóváhagyják a szodómiát és ezzel az antimegtérést hirdetik. Elrettentő példát jelent az ún. szinodális folyamat, amelyet különösen a németországi püspökök szorgalmaznak. Ferenc hamis pápa hallgatólagos beleegyezését adta rá, amivel – Isten Igéjével szembemenve – fortélyos módon szorgalmazza az elferdültség legalizálását. Isten Igéje azonban a megtéríthetetlenséggel párosuló szodómiára az örök tűzben szevedés büntetését helyezi kilátásba: „Szodoma és Gomorra, meg a szomszédos városok, amelyek paráználkodtak és természetellenes kívánságokat követtek, az örök tűz büntetésével szintén intő példaként állnak előttünk.” (Júd 7)

„Ugyanúgy a férfiak is, abbahagyva az asszonnyal való természetes életet, egymás iránt gerjedtek vágyra, férfi férfival űzött ocsmányságot. De el is vették eltévelyedésük megszolgált bérét.” (Róm 1,27)

„A szodomaiak és gomorraiak városát is (Isten) elhamvasztotta és végpusztulással büntette, intő például azok számára, akik a jövőben gonoszat tesznek.” (2Pt 2,6)

Isten az Ószövetségben, hogy gátat vessen ezen erkölcsi fertőzés terjedésének, a halálbüntetést rendelte el: „Ha valaki férfival hál együtt, úgy, ahogy asszonnyal szoktak együtt hálni, ez utálatosság, amelyben mindketten részesek, ezért meg kell halniuk, vérük visszahull rájuk.” (Lev 20,13)

A középkorban a világi törvények a szodómiát a gyilkosság vagy súlyos bűncselekmény elkövetéséhez hasonlóan szintén halállal büntették. Szent V. Piusz pápa a klerikusokat a szodómia bűntette miatt lefokozta és ezzel átadta őket a világi bíróságnak. A pápa hozzátette: „Máskülönben ezt az elferdültséget nem sikerül kiirtani.” A muszlimok a szodómia elkövetését mindmáig halállal büntetik.

Az, hogy a világi törvények ma legalizálják a szodómiát, a népességcsökkentésre irányuló globális erőfeszítéssel, tehát az emberiség kiirtásával függ össze. A képmutatás csúcsa, hogy egyházi prelátusok szorgalmazzák, akik visszaélnek az isteni tekintéllyel.

A jelenlegi sátáni ideológia mindent a feje tetejére állít. Tagadja a természetes erkölcsi normákat, sőt legalizálja a bűncselekmények elkövetését és az erkölcstelenséget, megtagadja az eszet és az erkölcsöt, amit a gender és az ún. transzhumanizmus érvényre juttatásában érhetünk tetten.

A tragédia az, hogy az egyház jelenlegi vezetése az emberiség ezen önfelszámoló folyamatát csak még felgyorsítja. Ezek az Isten és az emberiség ellen elkövetett legsúlyosabb bűntettek. Nemcsak a Szentlélek elleni bűnről van szó, hanem égbekiáltó bűnökről is! Az egyszerű katolikust teljesen összezavarja ez a világi lelkiség, amely a tömegmédia és a megváltozott közvélekedésből által is terjed. A leginkább azonban az zavarja meg az embereket, hogy a hazugság és a pusztulás lelke éppen sok egyházi prelátus által van érvényre juttatva.

Sőt, a világot is sokkolja az ún. szinodális folyamat, amely az egyház új tanításaként legalizálja a szodómiát. Valójában azonban hamis evangéliumról van szó, amely miatt Isten átkát vonják magukra azok, akik szorgalmazzák, és azok is, akik azt elfogadják. Hallunk flamand püspökökről, akik nyíltan szorgalmazzák a szodomiták házasságkötését a templomban, hallunk a német püspöki konferenciáról, amely ezt szintén szorgalmazza, és ugyanezt halljuk az ausztráliai és más püspöki konferenciáról is. Miért kaptak zöld jelzést? Azért, mert Ferenc hamis pápa szorgalmazza a szodómiát és a szodomita házasságokat lépten-nyomon. Sőt, pártolja, hogy a szodomita párok gyermeket fogadhassanak örökbe. A katolikus ember, ha manapság hallgat erre a tolakodó és az Isten ellenségeként viselkedő egyházi hierarchiára, olyan rossz útra téved, amely az örök kárhozatba vezet.

Tudatosítani kell, hogy a szodómia bűne az ördög általi megszállottsággal, lelki vaksággal, megátalkodottsággal és az Isten elleni lázadással kapcsolódik össze. Sok egyházi prelátus úgy változtatja meg a hívők gondolkodását a szodómiával kapcsolatban, hogy megakadályozzák őket a megtérésben. Aki azonban elutasítja a megtérést, az ezzel Isten kegyelmét is elutasítja és maga mondja ki saját maga felett az örök halál ítéletét. Halála óráján a pokolban találja magát. Isten anatémát, tehát exkommunikációt mond ki azért, hogy azok, akik megátalkodottságban és Isten elleni lázadásban élnek, üdvözítő félelmet kapjanak, megtérjenek és ezáltal üdvözítsék lelküket.

Ezért Isten iránti engedelmességben, prófétai és apostoli tekintélyünknél fogva, Isten anatémáját hirdetjük meg. A Szentháromság Isten, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében Isten átkát hirdetjük minden papra és püspökre, aki nyilvánosan propagálja a szodómia bűnét. Ámen. Ámen. Ámen. Amennyiben Isten népének ilyen kísértője – legyen az pap vagy püspök – nem tér meg, és megátalkodottságban és az Isten elleni lázadás állapotában hal meg, örök elvettetésre kerül a pokolban.

 

+ Illés

a Bizánci Katolikus Egyház pátriárkája

+ Metód           + Timóteus

püspök-titkárok

 

2022. 10. 28.

 

Letöltés: Isten törvénye versus szodómia. Isten anatémája (2022. 10. 28.)