"Sok kegyelem száll azokra, akik Krisztus vérének kápolnáját imádkozzák" | Mária üzenete. Gisella Cardia (Trevignano Romano, Olaszország) 2022. október 3

Drága gyermekeim, köszönöm, hogy itt vagytok az imában, és hogy behajlítjátok a térdeteket. Áldott gyermekeim, alázatos imáitok megvigasztal engem és Jézusomat. Gyermekeim, ne féljetek attól, ami jön, mert ma leterítettem Köpenyemet mindazokra, akiknek igaz hitük van. Gyermekeim, táplálkozzatok Fiam Jézus Testével és Vérével, Őt nem emlékül hagyta rátok, hanem valódi és élő jelenlétében. Gyermekeim, ügyeljetek arra, hogy az Egyház modernizmusa ne szennyezzen be benneteket, legyetek hűek a hit igaz Tanítóhivatalához. Jézus rád néz, és elküldi a megkülönböztetés Lelkét, hogy mi a helyes, ami Istené, és mi nyit ajtót a sátáni mélységbe. Gyermekeim, veletek vagyok, és soha nem hagylak el benneteket. Kövesd a szentség útját. Most áldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Majd a Szűzanya hozzátette: sok szívesség fog áradni azoknak, akik Jézus Drága Vérének kápolnáját imádkozzák. Ámen.
Imádkozzunk az uralkodókért és döntéseikért. Mária üzenete. Gisella Cardia (Trevignano Romano) 2022. október 7

Drága áldott gyermekeim, köszönöm, hogy itt vagytok, és imádságban térdet hajtotok. Gyermekeim, én vagyok a Szent Rózsafüzér, Ég és Föld Királynője, és arra kérlek benneteket, hogy fokozzátok a rózsafüzér szavalását, és imádkozzatok együtt gyermekeitekkel, óvjátok meg magatokat a rossztól, amit a világ a karmaiban tart. Gyerekek, imádkozzatok Koreáért, imádkozzatok a rossz döntéseket hozó uralkodókért, imádkozzatok a támadások által lemészárolt szent papokért. Gyermekeim, arra kérlek benneteket, hogy szenteljétek magatokat Szeplőtelen Szívemnek védelmetekre. Most megáldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.
A NAGY HÁBORÚ: A hatalmak megtámadják egymást. Mária üzenete. Gisella Cardia (Trevignano Romano) 2022.10.11

Gyermekeim, köszönöm, hogy szívetekben válaszoltatok hívásomra, és letérdeltök imára. Gyermekeim, mennyire szenved Szívem az emberiség miatt, akinek a sorsa késhegyen van. Gyermekeim, ti, akik felébredtek, ébressétek fel testvéreitek lelkiismeretét, és imádkozzatok a lelkükért. Az emberiség a szeretetet a gyűlöletre, az imát istenkáromlásra változtatta, az Ajándék, amelyet Isten hagyott rád (az Eucharisztia), ma a legtöbb ember számára lényegtelen dolog. Gyermekeim, ez a kegyelem ideje, és mennyi lesz az eljövendő csoda; imádkozz, hogy Isten irgalmazzon neked. A nagyhatalmak megtámadják egymást a sok démon közelsége miatt, amelyek egy nagy háborúhoz vezetik őket. Olaszország éhezni fog, de ti, gyermekeim, mindig egyesüljetek az Úr nevében, és csak Őbenne bízzatok, mert csak Őbenne lesz győzelem. Tedd az ima szuperkészleteit a családokban is, szenteld magad Szeplőtelen Szívemnek, és én megvédelek benneteket. Gyerekek, vonzzák a hamis fények és a nagyszerű találmányok, de amikor minden összeomlik, nagy lesz a csalódás, nyisd ki a szíved és imádkozz. Most megáldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Mária üzenete: Sok kegyelem száll rád | Gisella Cardia (Trevignano Romano) 2022.10.16.

Drága gyermekeim, köszönöm, hogy itt vagytok imában, és szívetekben válaszoltatok hívásomra. Gyermekeim, köszönöm, hogy itt lehetek veletek, és annyi áldást adhatok nektek. Ezen az áldott helyen imádkoztok együtt ezzel a szeretett fiammal (a Szűzanya Giulio Maria Scozzaro atyáról beszél), aki úgy szereti Jézust, mint egy apa fiát. Gyermekeim, a Jézushoz vezető utak nagyon nehézek és fájdalmasak lesznek, de meglesz az áldás és az erő, amely szükséges ahhoz, hogy fenntartsatok. Őszintén kérlek benneteket, gyermekeim, legyetek hűek Isten Igéjéhez és az evangéliumhoz. Most megáldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. A kegyelmek, amelyek ma érnek rátok, nagyon sok lesz.
Mária üzenete: TÁMADÁS. Készüljetek fel lelkileg. Gisella Cardia (Trevignano Romano) 2022.10.18.

"Kedves lányom, köszönöm, hogy befogadtál Engem a szívedbe. Meg kell mondanod a világnak, hogy lelkileg készüljön fel a démon támadásaira; az emberiség sírni fog és fogcsikorgatni fog. Arra kérlek, hogy jóvátend az én sértéseimet szeretett Fiam. Ezen a szeretett lelken keresztül beszélek, megmutatom neked jelenlétem jeleit, de mégis sok gyermekem süket hívásomra. Az emberek még nem értik meg, hogy szeretett fiaim is sértegetnek, gyaláznak, szentségtörést követnek el ( papok) lesz az örök kárhozatuk. a menny minden dolga iránti figyelem. Gyermekek, legyetek alázatosak, hajtsátok térdeteket mindig imára, éljetek a parancsolatokkal és táplálkozzatok a Megváltó Testével és Vérével. Most megáldalak benneteket: az Atyától, a Fiútól és a Szentlélektől. Ámen."


Mária üzenete: lesz még rosszabb? | Gisella Cardia (Trevignano Romano) 2022.10.25.

Drága gyermekeim, köszönöm, hogy itt vagytok az imában, és hogy behajlítjátok a térdeteket. Gyermekeim, nézzétek ezt a beteg világot. Sokan azt hiszik, hogy ennek az időnek vége, de sokkal rosszabb lesz, el sem tudod képzelni, milyen kegyetlen tud lenni az ördög. Sokan azt mondjátok, hogy a Fiamat, Jézust a szájukkal ismeritek, de a szívetekkel nem. Leányom, akit Isten választott és szeretett, hamarosan megkapod Liliámtól a dicsőség palástját és az igazság kardját, hogy minden Isten dicsőségére legyen. Jézus veled van. Gyermekeim, mindig álljatok készen egy lelki háborúra, ami fárasztó lesz, de az angyalaim harcolni fognak értetek. Áldalak titeket, gyermekeim, és béke legyen veletek, ámen.
Mária üzenete: MINDEN IDŐK LEGNAGYOBB HÁBORÚJA | Gisella Cardia (Trevignano Romano) 2022. október 29

Gyermekeim, köszönöm, hogy szívetekben válaszoltatok hívásomra. Gyermekeim, most minden idők legnagyobb szellemi háborújába csöppentek, az elveszetteket elfújja, mint a szél, közeledjetek az igaz hithez és az Eucharisztiához, legyetek alázatosak és imádkozzatok Isten igazságosságának enyhítéséért, végezzetek vezeklést. Gyermekeim, a Sátán felfegyverezte a seregét, de a fény harcosaim mindig győzni fognak, és védve lesznek, mert úgy döntöttek, hogy az én Áldott Köpenyem alatt lesznek. Szeretett gyermekeim, Isten veletek van, tekintsetek a fényre és a keresztre, és legyetek hűségesek Fiamhoz, Jézushoz. Gyerekek, követni foglak benneteket, és lépésről lépésre tanítlak benneteket. Most áldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében, ámen.