Jézus üzenete Krisztinának

2023. június 7

Népem, ti, Életem megváltottai, veletek vagyok ma, és szeretném, ha tudnátok, mennyire szeretlek. Titeket, akik testben és lélekben beteg vagytok, hívlak benneteket, hogy jöjjetek Jóvátétel Házamba, és felszabadíthatlak. Az apokalipszis közeledtével számos test és lélek gyógyulása lesz ebben a Házban. Ne várd meg, mi fog történni ezután, hanem imádkozz térítésül a Megváltás által, amely Irgalmasságom legnagyobb eszköze. Megáldalak Atyámban, én Jézus, Megváltód, a Szentlélekben.

A Szűzanya üzenete Krisztinának

2023. június 7

(a New York-i imaházba repülés közben)

[Lásd a weboldalt: https://www.christinagallagher.org/en/ ]

Szűzanya: Szívem drága kicsinyei, ma mindketten hozzátok jövök Fiam Jézus örömében és dicsőségében. Azt akarja, hogy mindketten vonatkoztassátok New York-i gyermekeimre ezt a különleges hívást, amelyet Isten megenged, hogy megtegyem: Drága gyermekeim, már a nap kezdete előtt bámulok mindegyikőtöket. Mindegyikük szívébe nézek. Már ismerem az igényeidet, de a szükségleteid és Isten szükségletei annyira különböznek egymástól. Részt akarsz venni a test és a világ szükségleteiből. Gyermekeim, mint Édesanyátok, szeretnélek megtanítani nektek, hogy vágynotok kell arra, amit Fiam adni akar nektek. Ez az, ami gyümölcsöző a lelked számára. Ahhoz, hogy ezt elérd, el kell utasítanod a testet és a világot, és szívedben vágyni kell arra, hogy olyanok legyél, mint a gyermekek, hogy tetszeni tudj Jézusnak, a te isteni Megváltódnak a lelked javára.

Földi létezésedben Isten akaratát akarod teljesíteni, de emberiséged akaratát sokkal nagyobb módon akarod teljesíteni. Lelki Édesanyádként azt kívánom, hogy válaszolj Isteni Fiam, Jézus hívására. Ily módon nem lesz kellemes sem a testnek, sem az emberiségnek. Kívánom, hogy élj Isten törvénye és az Ő parancsolatai szerint. Ezt a Házat Isten előtt jóvátételül ajándékozzák. Gyertek és imádkozzatok engesztelésül lelketekért és családotokért. Drága gyermekeim, szeretlek mindegyikőtöket – még azokat is, akiknek szíve ma távol van Tőlem –, de szívetek előtt állok, és könyörgök benneteket, hogy fizessetek jóvá lelketek javáért. Tudjátok, hogy mindig közel vagyok hozzátok, és azt kívánom, hogy mindegyikőtök viselje a Csodálatos-érmet, mert ezért imádkozom Isteni Fiam mennyei Atyához fűzött keresztjének érdemei előtt.

Drága gyermekeim, mindannyian nagyon kedvesek vagytok Szívemnek, és szeretnélek elvezetni benneteket Isteni Fiam, Jézus Szívéhez. Isten megadta nekem ezt az ajándékot, hogy kommunikáljak veled ma az Én kicsikémen és lelki irányítóján keresztül. Különleges áldást kérek erre a Házra és mindegyikőtökre. Fiam Drága Vére hull mindenkire, aki belép ebbe a Házba. Ezen a napon kicsikémmel és szellemi irányítójával egyesülve jelen leszek, és Isteni Fiam, Jézus drága Vére érdemei révén nagy kegyelmeket adok. Kívánom, hogy hallgassatok Üzenetemre és Isteni Fiam, Jézus hívására.

Az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében.