2013. május 27., hétfő

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Én, az Isten Anyja, meg fogom semmisíteni a gonosz hatalmát azok szívében, akik hívnak Engem


2
013. május 26. vasárnap 14:10

Gyermekem, neked sohasem szabad azokra hallgatnod, akik megpróbálnak téged ebben a Küldetésben megállítani. Fontos, hogy egységben maradj szeretett Fiammal, és tudd, hogy meg fognak sokszorozódni azok a hangok, akik istenkáromlást szólnak Fiam ellen. A gyűlölet, ami a szájukból ömlik, nem ellened irányul, hanem Fiam Szent Szava ellen. Most már tudod, hogy milyen sok ellensége van Fiamnak a világban. Azok okozzák Neki a legtöbb fájdalmat, akik azt mondják, hogy szeretik Őt, de ugyanakkor most visszautasítják, miközben Isten választott prófétái által szól.
Azok, akik Engem, Isten Szent és Szeplőtelen Anyját arra használnak, hogy mögém bújva trágárságokat ordítsanak, nagy szomorúság könnyeivel töltenek el Engem. Annyira megkeményedett a szívük, és annyira tele van haraggal, hogy az ezen Üzenetekkel szembeni gyűlöletük sokakat meg fog döbbenteni. Azoknak, akik úgy gondolják, hogy Isten Szavát védelmezik, és akik elutasítják azokat, akik az Ő Nevében jönnek, sohasem szabad elnézőnek lenniük azokkal szemben, akik az Ő Nevében mások iránt gyűlöletet mutatnak, vagy rágalmaznak. Amikor ez megtörténik, és amikor azok, akik azt állítják, hogy próféták lennének, így cselekszenek, akkor tudnotok kell, hogy ezek a kegyetlen támadások nem Istentől származnak, mivel az lehetetlen lenne.
Én, az Isten Anyja, meg fogom semmisíteni a gonosz hatalmát azok szívében, akik hívnak Engem. Ha nem hívnak Engem, nem tudok segíteni nekik. Én mint Társmegváltó, sohasem tudnám megtagadni azt az Igazságot, amelyet Fiam szeretne feltárni a világnak. Kötelességem van Fiammal szemben. Ha én sohasem mondanám nektek, hogy utasítsátok el vagy ítéljétek el a gonoszt, miközben azt állítom, hogy az Isten Anyja vagyok, akkor becsapnálak benneteket.
Azok, akik azt állítják, hogy Szent Rózsafüzérem által tisztelnek Engem, s aztán gonosz dolgokat mondanak Fiamról, azt állítván, hogy Üzenetei hazugságok lennének, megsértik Fiamat, és meggyaláznak Engem. Amikor a legszentebb Rózsafüzéremet lassan és szívből mondjátok, akkor meg fog nyílni a szíveteket e Küldetés Igazságára. Sohasem szabad a reményt feladnotok, még akkor sem, ha nem kaptátok meg a megkülönböztetés Ajándékát.
Ezt akkor fogjátok megkapni, ha kéritek tőlem, hogy a lelketeket bízzam Fiam gondjaira. Ha ez egyszerű és alázatos lélekkel történik, akkor Fiam a Szentlélek Ajándékával fog benneteket megjutalmazni.
Gyermekek, nektek sohasem szabad Fiam prófétáit sértegetnetek, még akkor sem, ha nem hisztek nekik. Csendben kell maradnotok, és imádkoznotok kell értük. Ha netán elutasítanátok Fiam prófétáit, Ő nem fogja azt nektek felróni. De ha azt állítjátok, hogy az igaz prófétáknak adott Szent Szavai a gonosztól vannak, akkor szörnyen fogtok szenvedni.
Őrizzétek meg nyugalmatokat, gyermekek, és helyezzétek bizalmatokat teljesen Fiamba. Hagyatkozzatok teljesen Irgalmára, és ő vezetni fog benneteket, és veletek lesz a béke.
Menjetek, drága gyermekeim, abban a biztos tudatban, hogy Fiam szeret benneteket. Ő minden léleknek megbocsát, minden bűnt, kivéve az örök bűnt: a Szentlélek káromlását.
Szeretett Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja

Isten, az Atya: Az Igazság Könyvét megígértem a világnak, és Én sohasem állok el Szent Szavamtól

2013. május 26. vasárnap 14:45

Drága leányom, az Én szeretett gyermekeim össze vannak zavarodva ebben az időben. Szeretném nekik elmondani, különösen azoknak, akik kételkednek ezekben a neked adott Isteni Üzenetekben, nem szabad félniük, mert szeretem őket.

A félelem kétséget ébreszt. A kétség pedig zavarodottságot okoz. A zavarodottság nyugtalansághoz vezet, és végül vakok lesztek az Igazságra. Az Igazságot soha nem lesz könnyű elfogadni, mert az Igazság felfedi a jót és a rosszat. Senki sem akarja a rosszat hallani, és ahelyett, hogy elfogadnák azt az irányt, mely Kívánságom szerint adatik a világnak, az emberiség inkább a félelembe burkolódzik.
Prófétákat küldök, hogy emlékeztessenek benneteket minden egyes drága gyermekem iránti Végtelen Szeretetemre. Azért is küldöm őket, hogy figyelmeztessenek benneteket azokra az akadályokra, amelyeket a gonosz elétek helyez, hogy elragadjon Tőlem benneteket. Amikor ezeket a dolgokat feltárom előttetek, az nem azért van, hogy felzaklassanak benneteket, hanem, hogy megmentsenek, és távol tartsanak titeket a bajtól.
A Szent Könyvemben, a Bibliában nektek adott Igazság azért van ott, hogy meglássátok azt. Ne vegyétek elő csak azért, hogy egy saját új verziót alkossatok, mert nem az a Kívánságom, hogy elferdítsétek az Igazságot. Az Igazság Könyvét megígértem a világnak, és Én sohasem állok el Szent Szavamtól. Ezt most adom nektek, hogy gyermekeimet össze tudjam gyűjteni a Föld négy sarkából. Ellenségeim megpróbálják megállítani az Igazság Könyve tartalmának terjedését. Ne engedjétek meg nekik, hogy megzavarjanak benneteket, mert ha ez megtörténik, akkor a lelkek elvesznek Számomra.
Legyetek hálásak, hogy Én, a ti szeretett Atyátok ezt a nagy Ajándékot adom nektek, mivel szükségetek lesz az Irányításomra, különösen most, amikor az Antikrisztus be lesz mutatva, hogy a világ meglássa őt. Az Igazság Könyvén keresztül lesz megmutatva nektek, hogyan védjétek meg lelketeket attól az általa kitervelt fertőzéstől, melyet a világnak okoz. Minden védelmet megkaptok, hogy az ne csak a saját lelketeket segítsen megmenteni, hanem milliárdok lelkét is.
A Maradék Hadsereg a legnagyobb erőt fogja megkapni, hogy legyőzze a fenevadat. Elég erős lesz ahhoz, hogy ezt megtegye, ezért tehát sohasem szabad éreznetek, hogy el vagytok bátortalanodva, amikor ellenségeim megpróbálnak benneteket akadályozni abban, hogy sokasodjatok minden nemzeten keresztül. Az ő hatalmuk meg lesz semmisítve, és a gyengék, akik elfogadják a hazugságokat, amelyeket hamarosan Fiam Nevében mutatnak be majd nekik, el fognak veszni a Számomra. Csak az Irántam és szeretett Fiam, Jézus Krisztus iránti szeretetetek által, és a Szentlélek Ereje által lehet minden gyermekemet megmenteni.
Én meg foglak védeni benneteket, és őrködni fogok felettetek minden pillanatban. Fiam iránti hűségetek által emeljétek Hozzám a lelketeket, és az Új Paradicsomom Legdicsőségesebb Ajándéka fog megadatni nektek.
Ne engedjétek senkinek sem, hogy megakadályozzon benneteket jogos Örökségetek igénylésében. Senkinek se engedjétek, hogy megállítson benneteket az összes gyermekem lelkéért folytatott harcotokban, mert ti megkaptátok a szükséges Kegyelmeket, hogy még azok lelkét is megmentsétek, akik a legtöbbet bántanak Engem. Szeretlek benneteket, gyermekek. Várom a válaszotokat erre a Mennyei Hívásra.
Szeretett Atyátok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése