2021. október 7., csütörtök

Öko-vallás: „Földoltár” telepítve a németországi Novus Ordo plébániára 2021. október 7 „Új kötelék a földdel”…

 

Öko-vallás: „Földoltár” telepítve a németországi Novus Ordo plébániára

A hírhedt Novus Ordo egyházközség, Maria Geburt („Mária születése”) Aschaffenburgban, Németországban ismét megtette ezt.

Múlt október 3 -án, miközben a római katolikusok Lisieux -i Szent Teréz ünnepét és a pünkösd utáni tizenkilencedik vasárnapot ünnepelték, Markus Krauth lelkipásztor valami mást ünnepelt ebben az egykori, korábban pompás katolikus templomban.

Hivatalosan a német Erntedankfest volt az évenkénti hálaadó ünnep Istennek az aratásért, amelyet liturgikusan is megemlékeznek. Krauth úgy döntött, hogy Erdedankfestként emlékezik meg róla, vagyis az „aratás” (Ernte) szót a „föld” (Erde) szóval helyettesítette.

Szerencsére az egyházközség videón rögzítette az abszurd látványt, amelyet itt nézhet meg „Földi oltárasztal” címmel:

Maga az installáció címe der Erde Erdlinge, azaz „földi földiek”. A lelkész prédikációs videójának leíró mezőjébe írja: „A föld túl kicsi a globalisták földgömbjéhez. Szükségünk van új kötelékre a földdel… ”

Lehet, hogy inkább a föld Teremtőjével fennálló kötődésére szeretne összpontosítani, de ez egy nemkívánatos természetfeletti állapothoz vezethet, amely nem erre a világra összpontosít, mint az ember végső céljára.

Szent Pál a rómaiakhoz írt levelében figyelmeztet azokra, akik „Isten igazságát hazugsággá változtatták; és imádta és szolgálta a teremtményt, nem pedig a Teremtőt, aki örökké áldott. Ámen ”(Róma 1:25). „A fentiekre figyeljetek, ne a földi dolgokra” - buzdítja ugyanez az apostol a kolosséiakat (3: 2).

Szent Péter, az első pápa emlékeztet bennünket arra, hogy ez a föld, bármennyire is fontos ideiglenes életünk fenntartásához, nem tart örökké: „De eljön az Úr napja, mint a tolvaj, amelyben elmúlik az ég. nagy erőszakkal, és az elemek megolvadnak a forróságtól, és a föld és a benne lévő művek felégnek ”(2Pét 3:10).

Ha az emberek csak feleannyira aggódnának halhatatlan lelkük lelki egészségéért, mint a globális átlaghőmérsékletért három évtized múlva!

Mária Geburt temploma nem segít ebben. Az extravagáns liturgikus ostobaságáról ismert, a múltban hihetetlenül építő installációkat és előadásokat mutatott be, mint például:

Pünkösdi hinta
Az abszurd liturgikus színház
Liturgikus bohócbemutató
Pünkösdi tánc
Liturgikus abszurdisztán
A következő vasárnap, október 10-én az egyházközség témája a következő volt: „Isten népének klerikalizálása”. Fenyegetésnek hangzik!

Tényleg meg kell csodálkoznia azon, mi folyik az emberek fejében, akik ilyesmit csinálnak. Ez biztosan nem katolicizmus!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése