2013. február 9., szombat

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

Én a ti Tanítótok vagyok, és Általam meg fogjátok érteni végső Isteni Tervem Misztériumait

2013. február 8. péntek, 23:45
Drága szeretett leányom, ha az emberek megértenék azt a nagy Ajándékot, amelyet az emberiség számára adok, mely által életre keltem a halottakat és a szenteket, akik csatlakozni fognak mindazokhoz, akiknek az örök élet Ajándéka adatott Királyságomban, akkor valóban megértenék ennek a rendkívüli kegyelemnek a nagyságát.
Egy szeretett hozzátartozó elvesztése nagyon elszomorító és leverő fájdalmat okoz. De azon Ígéretem, hogy egyesítelek benneteket azokkal, akik a Kegyelem állapotában haltak meg, Isten minden gyermekét valódi dicsőségben fogja egyesíteni.
A családok egyesülni fognak. Szeretteitek összegyűlnek, és ez egy nagy ünnepségbe torkollik majd. Mindazok, akik részesültek azon áldásban, hogy felvetessenek az Új Paradicsomomba, mely felkínálja az örök életet, meg fognak lepődni Nagyszerű Ajándékom nagyságától.
Készüljetek fel a halálra. Ne féljetek attól. De tudnotok kell, hogy a Mennyországba nem könnyű belépni. Nagy lelki felkészülésre van szükség. Ha teljes világossággal megértenétek azt az életet, amely Második Eljövetelemkor vár rátok, akkor azt is megértenétek, hogy mi az elvárás tőletek.
Nektek nemcsak, hogy követnetek kell utasításaimat ebben az időben, hanem magatokra kell vállalnotok azt a felelősséget is, hogy segítetek Nekem azok lelkét megmenteni, akik nem érdeklődnek Irántam, és nem vágyakoznak arra, hogy Színem előtt megmentsék a lelküket, hogy megváltsák önmagukat, vagy, hogy a Szentségekben részesüljenek. Ez azért van, mert a Létezésemet tudatosan külön választották a hétköznapi életüktől. Számukra Én olyasvalaki vagyok, akiről értesülésük talán bizonytalan – valamilyen szellemi fogalom, amelyet nem tudnak megérteni. Ezen okkal magyarázható az, hogy ők miért nem érdekeltek a változások megtételében, melyekre egyébként szükség van, ha méltók akarnak lenni Királyságomra.
Ezek az elveszett langyos lelkek az Én legnagyobb aggodalmaim, mert a számuk nagy, és lassan távolabb és távolabb sodródnak Tőlem. Én ragaszkodom a lelkükhöz! Egyetlen mód, amellyel felkelthetem figyelmüket és buzdíthatom őket, a mai naponkénti kommunikáció. Minden kő meg lesz mozdítva. Hatalmamnál fogva mindent el fogok követni azért, hogy Hozzám kerüljenek.
Végül, ott vannak azok a lelkek is, akik – önhibájukon kívül – nem hallottak Rólam. Akik sohasem tudtak Kereszthalálomról, vagy azon következményekről, melyek kihatással lesznek a jövőbeli létezésükre. Meg kell mutatnom nekik az Igazságot. Tanítanom kell őket. Üzeneteimet egyszerűvé kell tennem. Meg kell mutatnom nekik lelkük létezésének bizonyítékát, és ti, Hadseregem, segíteni fogtok Nekem, hogy ezt megtegyem.
Sok feladat kívántatik meg tőletek valamennyi lélek üdvössége érdekében, és Én, a ti Jézusotok, meg fogom nektek mutatni, hogy hogyan kell azt végrehajtanotok. Én részletekbe menően foglak kioktatni benneteket, és remélem, hogy válaszolni fogtok Hívásomra, független attól, hogy ez a feladat milyen lehetetlennek tűnik számotokra.
Szeressetek Engem, és bízzatok Bennem, mert Én a ti Tanítótok vagyok, és Általam meg fogjátok érteni végső Isteni Tervem Misztériumait. Amikor már minden meg lesz téve, a világ készen áll majd Dicsőséges Visszatérésemre.
Szeretett Tanítótok,
Jézus Krisztus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése