Jézus üzenete – Földi idők a végéhez közelednek | Valeria Copponi 2022. október 5.

Drága, szeretett kisgyermekeim, folytassátok imáitokat, ne hagyjatok el. Életemet adtam a kereszten érted, és ezekben az időkben még mindig annyi szenvedést élek át, és arra kell biztatnom, hogy maradj közel hozzám áldozataiddal, imáiddal és imádataiddal. Én, a te Jézusod, különösen Egyházam miatt szenvedek, amely már nem engedelmeskedik Parancsaimnak. Kedves gyermekeim, szeretném, ha imádkoznátok Egyházamért, amely sajnos már nem katolikus vagy apostoli. Imádkozzatok és böjtöljetek Egyházamért, hogy visszatérjen olyanná, amilyenné szeretném. Mindig használd Testemet Egyházam szolgálatára. Gyermekeim, földi időtek a végéhez közeledik; Ezért mondom nektek és ismétlem: tápláljátok testeteket, és imádkozzatok Atyámhoz, hogy még mindig könyörüljön rajtatok. Édesanyád sír érted, de sokan közületek képtelenek megvigasztalni. Atyámnak még sok helye van számotokra a királyságában, de próbáljátok meg kiérdemelni; különben az ördög összeszedi a lelketeket. Én, Jézus, kérlek: vigasztald Édesanyámat, aki újra átéli szenvedésem idejének fájdalmait. Ti, gyermekeim, akik hallgattok rám, imádkozzatok, legyetek jó példa minden gyermekemnek, aki már nem hisz Istenben. Áldásom legyen Önökön és családjain. Ámen.
Mária üzenete – Jelen világodnak vége szakad | Valeria Copponi 2022. október 19

Drága, szeretett gyermekeim, ma arra kérlek benneteket, hogy beszéljenek a pokolról, különösen a fiatalokról. Nem hiszik, hogy a pokolban fájdalmak vannak; beszélnek róla egymás között, és nevetnek azokon, akik tájékoztatják őket erről a fájdalmas örökkévalóságról. Drága gyermekeim, segítsetek megértetni ezekkel a fiatalokkal, hogy az örökkévaló szenvedés valóságos. Ahogy igazak az örök örömök, amelyeknek köszönhetően gyermekeim, akik engedelmeskednek Isten Igéjének, örökké élvezni fogják Teremtőjük szeretetét. Szomorú vagyok, nagyon szenvedek ezekért a kis gyermekeimért, ezért kérlek, ne hagyj békén ezekben az utolsó időkben. Imádkozz, és imádkozz másokat is, különösen a papokért, hogy megszívleljék ezt a nehéz feladatot. Különösen rajtuk múlik, hogy Fiam elé vigyenek minden olyan fiatalt, aki távol van az Egyháztól és ezért Istentől. Az idők véget érnek számodra; a jelenlegi világotok véget ér, hogy helyet adjon a spirituálisnak a földön. Gyermekeim, tudom, hogy számíthatok rátok, akik követik tanításaimat; Mindig legyen következetes viselkedésedben és az Istentől távol álló lelkiismeretek felébresztésében. A szentmise legyen mindig az első helyen az életedben, mert Jézus rajtad keresztül fog cselekedni. Szeretlek kedvesem. Mindig közel vagyok hozzád, és imádkozom Jézushoz, hogy adja át neked minden szeretetét. Neked adom nagy szerelmemet. Az igazi anyád. Ámen.
Jézus üzenete – ELÉG! Elég világosan beszéltem önnel – Valeria Copponi 2022.10.26

Ha azt mondanám neked: "Készülj fel, hogy közeleg az én időm", mit tennél? Azt tanácsolom, imádkozz, böjtölj és szeress! Igen, legkedvesebb gyermekeim, visszatérek hozzátok: akik szeretnek, engem követnek. Akik nem hisznek eljövetelemben, azokat elfogadják a Sátán helyére. Mindig is világosan beszéltem, de nagyon sokan nem akarjátok megérteni. Sokan mondják: "Ha nem látom, nem hiszem el!" - és mégis annyi jelet adtam neked. Most egy új menny és új föld kezdetéhez érkeztünk. Én, Jézus, beszéltem! Mindig jó voltam mindegyikőtökkel; Megengedtem, hogy elfogadj Engem a szívedbe. Mit adjak még neked, hogy visszatérj hozzám? Anyád sírt, és még mindig sír érted; most elég! Akik velem vannak, megmenekülnek; akik nem velem, hanem ellenem vannak, elvesztik esélyüket az örök örömre. Kedves gyermekeim, elég világosan beszéltem veletek; nem fogja tudni azt mondani: "De én nem tudtam." mindnyájatokhoz jó voltam; Arra hívlak benneteket, hogy gondolkodjatok el, és kérjetek Tőlem bocsánatot: ne feledjétek, hogy azért vagyok itt, hogy megbocsássak. Szeretteim, akik szerettek engem, imádkozzatok a hitetlenekért. elfogadom imáitokat. Vissza akarok jönni hozzád és egyenként megölelni. Megáldalak keresztem magasából. Szeretlek és hamarosan magammal viszlek. A te Jézusod.