FÉNYES CSILLAG: Minden nap szentmisét és szentségimádást ajánlunk fel William szabadulásáért. Megkértem Urunkat, hogy küldjön néhány választ Vilmosnak, amit kért. Urunk eljött az Isteni Irgalmasság formájában.

URUNK: "Megáldalak téged fiam: Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen."

"Azért jöttem ma, fiam, hogy vigasztalást hozzak neked, mert a gonoszság oly erős a világban. Sokan harcolnak azért, hogy láncra verjenek téged, fiam. Isten terve, hogy szabaddá tegyen téged, hamarosan kibontakozik. Sokan imádkoznak most, fiam, a te szabadulásodért, mert nem véletlen, hogy az Isteni Irgalmasság Máriája arra kérte a világot, hogy imádkozzanak a maradék Egyház győzelméért. Sok minden rejtőzik ebben a kérésben, fiam, mert te vagy az Én Megmaradt Egyházam feje."

"A Vörös Hold eljövetelével, amely az előfutár, sok katasztrófa fog gyermekeimre zuhanni - katasztrófák, amelyek még pusztítóbbak lesznek - mint a legutóbbi, amely most esett a Földetekre. A katasztrófák, fiam, egyre gyakoribbak és pusztítóbbak lesznek, mert gyermekeink megtagadták, hogy visszaforduljanak Istenükhöz."

"Gyermekeimnek sokat kell majd szenvedniük, mivel mindezek a dolgok beteljesednek, amelyeket megjövendöltél. Sokan fognak hozzád fordulni tanácsodért, mert a sok pusztítással együtt is sok Jelet és Csodát fogok küldeni, hogy gyermekeinket visszahozzam Istenükhöz."

"Légy erős, fiam, mert ebben az időszakban sok minden meg fog változni. Légy nyugodt, mert Én, a te Istened, kezemben tartalak téged, és Édesanyám vigyáz rád, minden nap. Légy békében, fiam, mert mindaz, amit megígértem neked, most bontakozik ki."

"Szeretlek, fiam, és megáldalak téged: Az Atya, a Fiú és más Szentlélek nevében. Ámen."