2010. december 26., vasárnap

A szőkefalvi 5. titok

SZŰZANYA ÁLTAL SZŐKEFALVÁN KÖZÖLT 5. TITOK FELTÁRÁSA
 Dicsértessék a Jézus Krisztus!

A Szűzanya az elmúlt napokban Szőkefalván - kiválasztott leányának, Márián Rózsikának - engedélyezte a korábban közölt 5. titok feltárását, nyilvánosságra hozatalát.


A titok szövege a következő:

“Eljön az idő, amikor az Egyház mérlegre kerül. Eljön az idő, amikor a papok tévelyegni fognak. Megölelik azt az utat, amelyik vesztükbe vezet. Amikor úgy látszik, hogy minden összeomlik, akkor fog győzni az Egyház, mert jönni fog egy Péter nevű pápa, aki a győzelem útjára vezeti az Egyházat.”


Kedves Testvérünk! Isten kegyelméből megismerhettük a jövőt. Felelősség tölt el bennünket azért, hogy a Szűzanya által mondott nehézség, megpróbáltatás csökkenjen, vagy ha lehet meg is változzon (lásd Ninive esete). Ezért ha tudomást szereztél erről a titokról, az Egyházért, a papokért, a szerzetesekért minden nap imádkozz el egy “Hiszekegy…” és egy “Most segíts meg Mária…” imádságot. Imáidat köszönjük.

Szőkefalva, 2008. április 4-én.
Rózsika látnok és István atya


Hiszek egy Istenben; mindenható Atyában, mennynek és földnek teremtőjében. A mi Urunkban, Jézus Krisztusban, Ki fogantaték Szentlélektöl, születék Szüz Máriától, kinzaték Poncius Pilátus ideje alatt, megfeszitették, meghala és eltemetették; száll alá poklokra, harmadnapon halottaiból feltámada; fölméne a menyekben, ott ül a mindenható Atya Istennek jobbja felöl; onnan lészen eljövendö itélni eleveneket és holtakat. Hiszek Szentlélekben; egy katolikus keresztény Anyaszentegyházat, szenteknek egyességét, bűnök bocsánatát, testnek föltámadását és az örök életet. Amen.


Most segíts meg Mária,
 ó irgalmas Szűzanya!
Keservét a búnak, bajnak
eloszlatni van hatalmad.
Hol már ember nem segíthet,
 a te erőd nem törik meg.
Hő imáját gyermekidnek nem,
te soha nem veted meg.
Hol a szükség kínja nagy,
mutasd meg, hogy anyánk vagy!
Most segíts meg Mária,
ó irgalmas Szűzanya.  Ámen

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése