2010. december 26., vasárnap

Megvan a Garabandal-i Csoda előrelátható időpontja?

Annak idején azt mondták a látnokok, hogy a Nagy Csoda Oltáriszentséghez köthető szent ünnepén lesz, ami egyben nagy egyházi ünnep is lesz és csütörtöki napra esik. Ez 2010-ben és/vagy '11-ben is megtörténik - és még a Csoda előtt jön a Nagy Figyelmeztetés
A svájvi Stella Maris októberi számában olvasható írás szerint "megtalálták" az Oltáriszentségről nevezett szentet, akinek az ünnepe egybeesik majd a Nagy Csoda napjával, egy csütörtöki napon, amikor is az Egyháznak nagy ünnepe lesz.
A szent neve Boldog Imelda - olasz kislány, aki 11 évesen az elsőáldozást követően meghalt boldogságában, 1333 május 12-én. II. János Pál pápa ünnepét május 13-ra tette át, Fatima ünnepére. (A fatimai Lucia nővérnek 1917-ben búcsúzóul azt mondta a Szűzanya, hogy "Találkozunk Sen Sebastienben" - Sen Sebastien temploma pedig Garabandalban van!)
Nos, 2010. május 13-án, csütörtökön lesz a Mennybemenetel ünnepe - Boldog Imeldáéval együtt. (Tehát az Egyház nagy ünnepe egy Oltáriszentséghez köthető szent ünnepével együtt, csütörtöki napon.) Egy évvel később, 2011-ben pedig május 12 - Imelda eredeti égis születésnapja - esik csütörtökre.
A cikk írójának ezek után adódott a következtetés, hogy ezek szerint közel vagyunk a Nagy Figyelmeztetéshez, ami a Csoda előtt fog megtörténni. (A kettő között kevesebb, mint egy év telik el Conchita, a garabandali látnok szerint.) Ha pedig ez így van, akkor komolyan kell készülnünk erre - bűnbánat tartás, gyónás, rendszeres áldozás, erős elhatározás életünk kijavítására, stb. -, hiszen bármelyik nap megtörténhet....


Ronald L. Conte Jr. Medugorje és Garabandal felfedett titkai

Rövid ismertető egy könyvről, ami olyan elmélkedő tanulmány és értelmezés, amely az általánosan elfogadott római katolikus eszkatológián és a magánkinyilatkoztatásokon alapul. Az ott leírtak rövid ismertetését adjuk.
Ez az újonnan publikált második kiadás átvizsgálta az első és második  medugorjei titkot a garabandali figyelmeztetés vonatkozásában.
Tisztáz bizonyos pontokat, és hozzáad több mint 50 lényeges új lapot.
Mielőtt azonban elolvasnák a rövid összegzést, szeretném arra felhívni a figyelmet, hogy ez egy emberi értelmezés, amely megpróbál következtetni bizonyos eseményekre. Különösen problémás lehet, hogy olyan időpontokat is megnevez, amelyek csak az ő emberi számításainak eredményei - ezt egyébként el is ismeri. (A könyv első kiadásában azóta már meghaladt dátumokat is közöl, ebbéli tévedését elismeri.) Tehát ezt az összefoglalót nem úgy adjuk közre, mint biztos tényt, hanem úgy, mint a felfokozott várakozás egyik tanúbizonyságát és a magánkinyilatkoztatások lehetséges értelmezését.
Egyebekben pedig legyünk józanok és buzgók Isten szeretetében, és akkor Isten békéje megoltalmaz minket minden hirtelen vagy pánikszerű reakciótól... (a zarándok szerk.)
A könyv borítóján az alábbi szentírási rész olvasható:
„Hallotok majd háborúról és háborús hírekről. Vigyázzatok, ne rémüldözzetek. Ennek mind meg kell történnie, de ez még nem a vég.” (Máté 24, 6)

„Hiszem, hogy a Garabandáli Figyelmeztetés ugyanaz, mint a medugorjei  1.  titok, és hogy az 2010. Nagypénteken fog bekövetkezni.
A  Garabandáli Figyelmeztetés  (ford.: más összefüggésekben a Nagy Figyelmeztetés) a  Megbánás Napja, amikor Isten minden személynek lelkiismereti úton meg fogja mutatni a bűneit, és bűnbánatra fogja hívni őket.
A medugorjei  2. titok a  Vigasztalás Napja , 2010 Húsvét Vasárnap, amikor Isten megvigasztalja mindazokat, akik bűnbánatot gyakoroltak a Figyelmeztetéskor.
A Garabandáli Csoda ugyanaz, mint a Medugorjei  3.  titok.
Hiszem, hogy ez a nap a Csodálatos Gyógyulások Napja lesz, amely a   Mennybemenetel Napján  („Áldozócsütörtökön”),  2010. május 13.-án történik.
A Csoda háromszoros:
1.    Sok beteg és sérült személy világszerte csodálatosképpen meggyógyul.
2.    Sok nemhívő megtér az Isten hitre.
3.    Csodálatos Állandó Jel tevődik számos igaz magánkinyilatkoztatás helyszínére.

Az első három titok Isten áldásai az emberekre, lélekben, szellemben és testben.
Hiszem, hogy 10 titok utolsó 7 titka ugyanaz, mint a Jelenések Könyve  hét pecsétje.
Véleményem szerint:
          A 4. titok az első pecsét, ami a 3. világháború (a 2010-es években).
         Az 5. titok a második pecsét, ami komoly polgári nyugtalanság és gyűlölet, világszerte.
És így:

         A 6. titok a harmadik pecsét, egy komoly éhínség, ami a gazdag nemzeteknél rosszabb lesz.
         A 7. titok a negyedik pecsét, sokféle okból sok halál, világszerte.

Azt is hiszem, hogy
         a 8. titok az ötödik pecsét, egy keresztény holokauszt a megszállt országokban.
         A 9. titok a hatodik pecsét, a 4. világháború, egy súlyos nukleáris háború.

Aztán Medugorje 10. titka ugyanaz, mint az első hat trombiták a hetedik pecsétnél  a Jelenések Könyvében.”
(Medugorje és Garabandál felfedett titkai - második kiadás)
Még több olvasható free online, a www.CatholicPlanet.com weblapon.
(Forrás: Internet: Youtube:  Secrets of Medugorje and Garabandal

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése