2011. július 2., szombat

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

A világban történő nézeteltéréseket az ima tudja elhárítani

2011. július 1. péntek; 23:00
Szeretett leányom, az ima és az Irántam való hűség olyan, mint a víz, amelyet egy szomjas embernek adnak. Ha víz szűkében vagytok, akkor tovább szomjaztok, és végül  víz hiányában meg fogtok halni. Mindazoknak, akik ismernek és szeretnek Engem, és hűségesek Hozzám, a következőket mondom: meg kell egy dolgot értenetek: ha nem veszitek továbbra is rendszeresen magatokhoz Testemet, és nem imádkoztok Hozzám, akkor el fogjátok hamar veszíteni az Irántam való vágyat. Enélkül a vágy nélkül el fogtok távolodni Tőlem,  egészen addig,  ameddig a fejetek elfordul Tőlem a bűn kísértése miatt, amelyet a sátán ültet a lelketekbe.  Amikor már nem Vagyok az életetekben valóban jelen, akkor ti már nem az Én gyermekeim vagytok.
Legyetek éberek minden időben. Az ima megvéd benneteket a bűntől. Irántam való hűségetek talán vonzani fogja a csalót, aki gyakran gúnyolódni fog veletek. Mégis, ha hűségetek nem rendszeres Irántam, akkor a világban céltalanul fogtok bolyongani.
Híveim, értsétek meg, hogy az ima sok nézeteltérést tud a világban elhárítani. Azoknak az imáknak a hatására, amelyet ez a látnoknő és más látnokok mondanak, már meggyengültek azok a közvetlen veszélyek, amelyek a pápát fenyegették, de nem hosszú időre. Az Én áldott Édesanyámhoz intézett ima hegyeket tud elmozdítani, meg tudja gyengíteni az undorító gonosztettek hatásait, beleértve azokat is, amelyek már meg voltak jövendölve, és meg tudja téríteni a bűnösöket is.
Ne feledd el a következő tanítást: Az ima, a te fegyvered a csaló ellen. Küldetésedben mindenekelőtt,  meg kell tanulnod a rendszeres imádkozás szükségességét. A Szemlélődésben több időt kell Velem töltened, mert ha nem ezt teszed, akkor meggyengülhet az érzékelő képességed az üzeneteimmel szemben, és hibák léphetnek fel. Légy óvatos leányom, amikor olyasmit adnak neked, ami a jövendölések dátumára vonatkozik. Ha Én hónapokat mondok, akkor az egy éven belül bármikor bekövetkezhet. Ne téveszd össze az emberi értelmezéseket az Általam adott időzítésekkel. Én nem adtam neked semmilyen jellegzetes dátumot, csak egy irányvonalat.
Ezek a jövendölések be fognak teljesülni, de egyedül csak az Örök Atya keze által. Bízzál jobban Bennem. Imáid és az Én követőim imái segíthetnek a katasztrófák késleltetésében, és egyes esetek elhárításában. Mindig emlékezz erre.
Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok!  Mert ha ezt szívből teszitek, imáitok meghallgatásra fognak találni. Különösen imádkozzatok azokért a világvezetőkért, akiknek nemsokára elveszik az életüket, gyűlölettel telt, gonosz tettek által. Ezeknek és mindazoknak, akiknek kemény szívük van, akik az embertelenség bűncselekményében vétkesek, nagy szükségük van az imáitokra.
Mindig imádkozzatok a bűnösökért, mert Én minden gyermekemet szeretem, és szükségem van imáitokra, hogy a pokol tüzétől megmenthessem őket.
A ti mindig irgalmas
Jézus Krisztusotok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése