2014. október 8., szerda

Urunk Jézus Krisztus üzenete Anna Terézia által

2014. 10. 04.
Kedveseim, mindenki úgy imádkozzon, ahogy csak bír. Rengeteg megpróbáltatást kell kiállnotok, melyeket mind fel kell ajánlanotok az egyházért, különösen annak legfőbb vezetőiért. A sok szenvedés és a különleges próbatételek által fogtok kipróbáltakká válni. Mert ha mindvégig kitartotok, elnyeritek az örök élet koszorúját. Ne féljetek semmi rossztól, mert az Úr mindig a legnagyobb jót hozza ki nehézségeitekből. Egyre több olyan próbatételetek lesz, mely igyekszik kibillenteni titeket a megszokott állapototokból. Ne féljetek, mert ez szükséges ahhoz, hogy lendületben maradjatok. Ezért soha ne hanyagoljátok el a Szentlélek indításait. Az győz, aki nemcsak a kísértéseknek képes ellenállni, hanem aki minden alkalommal követi a Szentlélek indításait. Ha nem érne benneteket váratlan esemény, nem tudnátok lendületben maradni, sőt hamar felfuvalkodottá válnátok jótetteitek láttán. Tehát szükségszerű minden változás, hogy el ne bízzátok magatokat.
2014. 10. 05.
Kedveseim, bátorítalak benneteket arra, hogy szüntelenül imádkozzatok, mert csak az imádság fog megtartani titeket a legnehezebb úton a szentségek mellett. Soha nem szabad megállni és azt mondani, hogy ma már eleget imádkoztam. Mindent tegyetek imává, és akkor még a sóhajaitok, lélegzetvételetek által is imában maradtok. Csak az lehet biztonságban és maradhat meg a Szentháromság kebelében, aki nem hagy fel soha az imádsággal. A szüntelenül azt jelenti, hogy folyamatosan, mindig, minden helyzetben az Úrral együtt maradni, mintegy Vele együtt lélegezni. Bízzatok, mert így minden imátok meghallgatásra talál, még akkor is, ha azt a jelen pillanatban nem érzékelitek. Hittel fogadjátok el, hogy a Szentháromság meghallgatja felkiáltásaitokat. Azoknak az imái a leghatékonyabbak, akik másokért imádkozva áldozzák fel az életüket az Úrnak egészen elégő áldozatként.




Rózsafüzér
Kedveseim, végezzétek nagyon buzgón a rózsafüzér imádságokat. Nem a mennyiség a fontos, hanem a lélekből való elmélkedő imádság. Mindig figyeljetek arra, amit imádkoztok, és helyezkedjetek bele a titokba, amit éppen imádkoztok! Így valóságosan is jelen lehettek a Szentlélek által és nem csak pusztán rágondoltok az eseményekre. Ha odahelyezitek magatokat és a szereplőkkel igyekeztek egyre jobban azonosulni, akkor meg fogjátok tapasztalni a Szentháromság átalakító csodáját. Vigyétek oda imáitokba egymást is és családtagjaitokat is, akik nem imádkoznak. Ha így, egységben imádkoztok, nagy kegyelmeket szerezhettek az örök életre. Tartsatok ki a szüntelen rózsafüzér imádságban.

2014. 10. 07.
Anna Terézia

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése