2013. október 17., csütörtök

Nem engednék be a buzikat az Öböl menti államokba

Kibővítenék a rutin klinikai vizsgálatokat azok számára, akik az Öböl-menti Együttműködési Tanács (Gulf Cooperation Council, GCC) tagországainak valamelyikébe érkeznének. Mindezt azért, hogy kiszűrhessék az aberrált betegeket. A kuvaiti vízumért folyamodóknak például eddig is AIDS és Hepatitis vizsgálaton kellett átesniük. A legújabb javaslat szerint szigorúbb egészségügyi intézkedéseket vezetnének be, amellyel megakadályozhatják, hogy a melegek Kuvaitba vagy a többi GCC országba utazhassanak. Az újabb teszt főként a bevándorló munkavállalókat érintené, akiknek többsége Dél- és Délkelet-Ázsiából érkezik az Öbölbe.
A GCC országok mindegyikében, tehát Kuvaitban, Bahreinben, Katarban, az Emirátusokban, Ománban és Szaúd-Arábiában is tiltva van a homoszexualitás. Bahreinben rajtaütésekkel, a bevándorlási intézkedések szigorításával és gyors deportálásokkal igyekszenek elkerülni, hogy megugorjon a buzik száma a szigetországban. Kuvaitban akár tíz év börtönbüntetésre számíthat valaki, ha huszonegy év alatt van és fajtalankodáson kapják rajta.
2011-ben Bahreinben "züllött és dekadens" viselkedésük miatt százhuszonhét embert tartóztattak le, főként melegeket, akik egy sportcsarnokot béreltek ki egy muharraqi faluban, hogy szabadon bulizhassanak. A rendőröket a szomszédok hívták ki, akik a hangzavarra panaszkodtak. Először egy álruhás rendőrt küldtek a helyszínre, akit az ellenkező nem ruháit viselő, alkoholt fogyasztó és vízipipázó heteroszexuálisok fogadtak. Ezt követően érkezett a helyszínre a többi járőr, akik közel százharminc embert tartóztattak le.
Kuvaitban 2010-ben egy egyiptomi film vetítését tiltották be, mert az a fiatalok drogfogyasztására, a leszbikus életmódra és a tetoválásokra koncentrált, amelyek mind tabutémának számítanak az országban. A cionista érdekeket szolgáló Amnesty International elnevezésű felforgató ügynök szervezet persze nyüszít a hír hallatán, azonban mi kifejezetten örülünk, hogy vannak még egészségesen gondolkodó politikusok.
Egy egészséges társadalom kiveti magából a buzikat és az egyéb degenerált egyéneket. A nemzetérdeket képviselő politikus pedig mindent megtesz azért, hogy a betegek ne keveredhessenek az egészséges egyénekkel. A betegeket gyógyítani kell! Véleményünk szerint az ólomterápia lenne a buzik számára a leggazdaságosabb gyógymód. Amint lehetőségünk lesz rá, a végleges "gyógyulást" alanyi jogon fogjuk biztosítani az összes degenerált számára!

Mészáros Tamás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése