2021. május 25. (LifeSiteNews) – A The Bishop Strickland Show ezen epizódjában Őexcellenciája elmagyarázza, hogy a társadalom minden területén, beleértve a politikát is, az embereknek ki kell állniuk az igazság mellett. Bátorítja a hallgatókat, hogy felismerjék, Jézus Krisztus megvédi mindazokat, akik az Ő tanításait hirdetik és kiállnak érte.

Konkrétabban Strickland megjegyzi, hogy a hívőknek rendíthetetlenül szorgalmazniuk kell a természetjogon alapuló és “keresztény elveket tükröző” törvényeket. Azt is kijelenti, hogy a társadalom Isten tanításainak figyelmen kívül hagyásával “a pusztulásunk felé vezető” úton halad.

Strickland megemlíti továbbá, hogy a keresztényeknek kötelességük “Isten és az igazság oldalán állni”, és félelmet nem ismerő tanúi lenni Krisztusnak és a hitnek.

Végezetül megjegyzi, hogy egy “őrült világban élünk, amely értelmetlen és egyik pillanatról a másikra változik”. Ezért felszólítja a keresztényeket, hogy fáradhatatlanul hirdessék az igazságot, mert Istenen kívül csak “a pusztulás útja” van.

Forrás : Lifesitenews