A Dominikai Köztársaság kormányzati határozata szerint kitiltják a Miley Cyrus néven ismert "popénekest" az országból, a szeptember 13-ra esedékes koncertjét betiltják, valamint a határozat szerint soha többet nem léphet fel az országban. A képviselők azzal indokolják a döntést, hogy Miley Cyrus cselekedetei nem felelnek meg az általános erkölcsi normáknak, valamint se az ország törvényeivel, se a hagyományokkal nem összeegyeztethetőek.
A képviselők elmondása szerint a kitiltott személy fellépéseinek egyes elemei büntethetőek, és idegen állampolgárok számára sem megengedhető, hogy mentesüljenek a hatályos törvények alól.
Hídfő.net | Miley Cyrus
Miley Cyrus tipikus nyugati "pop-idol", aki az őt övező sztárkultuszt kihasználva viselkedészavarokat és minden téren abnormális viselkedésmintát közvetít a médiabehatásokra fogékony fiataloknak. Tevékenységét a sátánista szimbolika rendszeres használata, valamint az erkölcsi normák szándékos bomlasztása, az ingerküszöb növelését célzó hang- és képi eszközök használata jellemzi. Kitiltása minden szempontból példaértékű.


http://www.hidfo.net/2014/08/25/kitiltjak-miley-cyrust-az-erkolcsi-normak-sertese-miatt