2014. január 21., kedd

37 millió forintért bérel barátnőt az újévre

Egymillió jüant, azaz 37 millió forintot ajánlott fel egy jóképű, szürke kardigános kínai férfi annak a lánynak, aki hajlandó vele a kínai újévre hazautazni, és a családi ünnepségen barátnőjeként részt venni. A felhívás igazinak tűnik, és vírusként terjed az interneten, írja a Global Voices.
Túlságosan lefoglal a munkám. Anyám közben folyton nyomaszt, hogy mikor házasodom végre, szóval szeretnék bérelni egy barátnőd, akit az újévre hazavihetek. 
– kezdi a hirdetést a fiú. Természetesen nem akármilyen lányt keres:
Elvárások: csinos, 25 év alatti lány, aki legalább 168 centi magas, de maximum 50 kiló. És minimum bachelor diplomája legyen.
Mivel 2005-en Magyarországon is bevezették a kétszintes képzést, most mi is tele vagyunk az elvárásnak éppen megfelelő gyönyörű magyar nőkkel! Viszont van egy elég necces bónuszfeltétel is:
Egymillió jüant fizetek, és egy magángéppel Sencsenből Csengcsouba reptetem. Plusz 10 százalékot fizetek, ha szűz vagy.
chn
A hirdetést feladó fiú és a felajánlott egymillió
A hirdetésre egy nap alatt ötezer jelentkező és tízezer komment érkezett. Többen kétségbe vonták, hogy egy ilyen gazdag embernek komolyan nincs barátnője, de akadt néhány olyan hölgy hozzászóló is, aki szomorúságát fejezte ki amiatt, hogy nem felel meg minden feltételnek.
A hirdetés valódisága mellett szól, hogy a férfi az újságíróknak is megerősítette szándékát, ráadásul Kínában az újévi barátnőbérlés egyáltalán nem szokatlan dolog. Ahogy az abcnews is írja, a családi nyomás miatt egyre többen keresnek újévi barátnőt vagy barátot Kína legnagyobb apróhirdetés-oldalán. Sőt, vannak, akik eleve bérbarátnőként vagy bérbarátként hirdetik magukat.
A túláradó családi nyomás komolyságát jelzi egy múlt heti eset is, amikor egy szülő egész oldalas hirdetésben könyörgött fiának, hogy mégis jöjjön haza újévre, ugyanis korábban annyira sürgették a fiúnál a házasságot, hogy az inkább elmenekült otthonról.


index

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése