2013. december 26., csütörtök

Női istenség és a feminista démon

Hosszú, múltbéli utazást kezdhetünk az emberiség történelmében, kultúrájának fejlődésében, ha bizonyítékok után kutatunk a témát illetően. Érdekes vizsgálni az ősi örökösödési törvényeket, melyek az anyai alapokon álló családi állapotot igazolják. Megfigyelhető mindez az etruszkoknál, a núbiaiaknál, líbiaiaknál és az ibériaiaknál is. Tacitus fennmaradt hagyatékában is találunk ezzel kapcsolatosan megerősítő írásokat. Az északi népek Odin fölé helyezik az Urd forrásnál, a Yggdrasil gyökerénél élő sors istennőit, a nornákat. Ismert az egyiptomiaknál az Isis-kultusz, de azok a mitikus formák is, melyekre Byron Kainban céloz, árnyalt képben, de az ősi, női istenséget jelenítik meg. A nyílt vagy burkolt ábrázolási formákat hosszasan sorolhatnánk, de ezek forrásai minden érdeklődő számára rendelkezésre állnak.
Hídfő.net | A női istenségA nornák...
Az anyaközpontú berendezkedések működőképességét és létjogosultságát vitatni nem lehet. A termékenység felmagasztalása, a faj fenntartásának szempontjából mind-mind ősi időktől belénk van kódolva. Olyan időkben, amikor a nők szerepüknél és rendeltetésüknél fogva harmóniában éltek és létezésüket a rend szelleme oltotta manifesztumba. Jó néhány magasrendű kultúrát pokolba taszított a harmónia felbomlása és az egyensúly elvesztése, ez különösképpen Egyiptomra igaz, a felsoroltak közül, de számos példa rendelkezésünkre áll. A romboló erők hatása, szerepvesztés, szabályszegés, eltévelyedés, rebellió összessége megalkotta a nő alatti nőt, a feminista démont. A nő pokolba taszításának stációja, önnön rendeltetésének elvesztéséből indul és folytatódik a purgatórium tüzén egészen a totális megsemmisülésig.
Hídfő.net | A feminista démon...és a jelenleg egyik legfelkapottabb sátánista feminista zenekar, a Pussy Riot. A különbség nyilvánvaló.
A középkori boszorkányperek témája érdekes lehet ebből a szempontból, hiszen akár egyházi, akár világi elbírálás alá került a perbe fogott, a rend megőrzése és eltévelyedés tiltása volt a cél. Már abban az időben látható a sátáni erők geopolitikai elrendeződése, ami napjainkra nem lehet vita tárgya. 
A témánál maradva, a korai időkből ismert istennők lecserélődtek groteszk, torz sucubusokká, démonokká, melyek lázadása a rendeltetés, ezen belül az anyaság szentsége, a család belső egysége ellen irányulnak és a nemiség öntörvénye, gátlásoktól mentes kultusza pedig a hajtóerejük. Mára javarészt ők vannak túlsúlyban. Karrieréhség, gyermektelenség, pénzközpontúság, de mindenekelőtt a láthatóan megzavart elme ámokfutása. Mert látható a zavar, egyfajta skizofrén tünetekkel járó állapot. Miért van ez? A válasz erre teljesen egyértelmű. A hazug haladó világ, élvezetek hajszolása, testi örömök előtérbe helyezése és az örökletes, génhibás jelleg határozza meg a jelenkori problémákat. Szexuális forradalomnak nevezzük a legkegyetlenebb fordulópontot, ami állatokká tette a nőket. Generációs dogmákat, esetenként tabukat döntött le a közösség kárára, mert nemet mondott a nagybetűs "életre", a jövőre. A vallás kohéziós szerepét felváltotta az "Élj a mának!" gyűlöletes hazugsága. Mivel a fentebb említett inkvizíciós ítélkezések akkoriban még ki tudták tagadni a megrontottakat, jelenünk elért egy olyan kritikus szintet, hogy a normalitást tagadja ki a bűnös szellem, többsége lévén, a számok és irányító erejük által. Mert elhitették velük, hogy így élhetnek teljes életet, ha felvállalják önnön magukat és nem kell menekülniük a rend elől. Némelyikükben viaskodnak még pozitívumok a hazugság erejével, de többnyire könnyebb a sötét ösvényt követniük, így nem kérdés számukra a választás.
A forradalom lezajlott,a gonoszság többségi hatalma mára megkérdőjelezhetetlenné vált, anakronizmusnak minősülő kiállásunk a rend mellett nem jut el a betegekhez. A feminista démon szedi áldozatait, lételeme a gyűlölet, a rombolás, a káosz. Pusztításának kétségbevonhatatlan bizonyítékaival nap mint nap szembesülünk. Ugyanakkor a kevesen maradtak harcos jogán kötelességünknek érezzük a háború megindítását. Háborút hirdetünk a még megmaradt értékekért, örökségünkért. Az eltévelyedettekért és a megalázottakért is, akik még nem látják be a hadjárat fontosságát vagy kételkednek kimenetelében. Visszaállítani a nőt és ezáltal az emberi értékeket a helyes pályájukra. Az igazság kardja levágja a forradalmat és az árulókat.
Emeljük fel szíveinket és készüljünk arra a tusára, ahol a feminizmus démonát vágjuk ezerfelé!
Balassa Viktor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése