2013. június 28., péntek

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Igazságosságom el fogja érni mindazokat, akik megakadályozzák, hogy Isten Szent Szava ismertté váljon a világban

2013. június 27. 23:20
Drága szeretett leányom, ne engedd, hogy Kinyilatkoztatásaim szomorúságot vagy félelmet okozzanak neked. Vezetve vagy és még akkor is, amikor szenvedésed elviselhetetlenné válik, kérlek, emlékezz Szavaimra.
Atyám az egykori prófétákon keresztül megígérte, hogy el fogja küldeni az utolsó prófétát, az utolsó hírnököt. Nem számít, ez mennyire félelmetes lehet a számodra, vagy milyen borzalmas érzést kelt benned, tudnod kell, hogy Isten Végső Szövetsége csak ezen cselekedet által válhat valóra.
Azt mondom most nektek, hogy féljenek azok közületek, akik Isten Szavát megsértik. Süssétek le szemeteket és takarjátok be kezetekkel, különösen azok, akik ebben az időben Arcomba köpnek, ezen Üzeneteim, a Megbékélés Üzenetei miatt. Ti nem vagytok méltók, hogy Jelenlétemben tartózkodjatok. Ti, akik most kigúnyoltok Engem, nyugtalanok lesztek és nyugtalanságotok folytatódni fog a Nagy Napig, mert el fogjátok veszíteni a lelkeket Számomra, akikre úgy vágyom.
Felszentelt szolgáimnak (mondom), akik gúnyolódnak ezeken az Üzeneteken keresztüli beavatkozásomon: eljön majd a ti napotok, amikor a következőt fogom kérdezni tőletek: mialatt oly sok időt töltötök azzal, hogy elutasítsátok Igaz Hangomat, hány lelket küldtetek Hozzám? És hányat fordítottatok el Tőlem azon cselekedeteitek által, melyekért majd Megítéllek benneteket?
Azoknak mondom közületek, akik istenkáromlást kiáltanak a Szentlélek ellen: tudjátok meg – és ez egy jel mindnyájatoknak -, hogy még a Nagy Nap előtt le lesztek ütve. Egy szó sem fogja elhagyni ajkaitokat és ezért a tettért ismertek lesztek a nyájatok között – ugyanabban a nyájban, melynek azt mondtátok, hogy hagyja figyelmen kívül ezeket az Üzeneteket, mert ezek nem Istentől származnak. Azon a napon követőitek ismerni fogják az Igazságot és ti majd Elém vetítek magatokat. Én nem kérek bocsánatot ezekért a figyelmeztetésekért. Ha bemocskoljátok a Szentlélek Szavát, akkor elváglak Magamtól benneteket és szörnyű sírásban lesz részetek és mindazoknak, akiket magatokkal visztek a vadonba.
Igazságosságom el fogja érni mindazokat, akik megakadályozzák, hogy Isten Szent Szava ismertté váljon a világban. A legrosszabb büntetésben lesz részük, mert az a fájdalom, amelyet meg fognak tapasztalni rosszabb lesz, mint azoké, akik a Tisztítótűz legalsó szintjén vannak. Gonoszságotok sok ártatlan lelket botránkoztat meg, akik hűségesek földi Egyházamhoz. Kegyetlenségeteket, mely idővel napvilágra kerül, sokan fogják látni és aztán Isten Igéje iránti hűségetek próbára lesz téve. Aztán a Nagy Napon Előttem fogtok állni, amikor eljövök, hogy visszaköveteljem Isten minden gyermekét – amikor eljövök, hogy megszabadítsam őket a számkivetésből és elvigyem őket a Szeretet és a Béke végső otthonába, Új Paradicsomom Új Korszakába. Ez lesz az, amikor az Ég és Föld eggyé válik.
Megváltótok,
Jézus Krisztus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése