2013. június 28., péntek

A jövő azoké, kik harcolni mernek…

A jövő azoké kik harcolni mernekA világ sodródik a globális katasztrófa felé. Az emberiség lelkében felébredt a háború szelleme. A legmodernebb háborúk lezajlása után nem lesz olyan család, aki ne vesztette volna el legalább a szeretteinek felét. Tudnunk kell, hogy ma több fronton, több ember harcol egymással összesen, mint a Második Világháborúban.
1. És ez csak a kezdet.
A világ hihetetlenül nagy fejlődési ugrás előtt áll, aminek az akadálya csak a cionista szemlélet, és az ebből eredő politika.
Az emberiség jövője letétetett azon emberek és népek kezébe, akik harcolni mernek.
Az emberiség ha legyőzi a gonoszt a feje fölül, - ezeréves igazságot nyer, ezen idő alatt meghódítja a világűrt, benépesíti a Galaxis egy részétMert az emberiség ha legyőzi a gonoszt a feje fölül, – ezeréves igazságot nyer, ezen idő alatt meghódítja a világűrt, benépesíti a galaxis egy részét. Olyan gigantikus hatalomra tesz szert, amelyet ma el sem tudunk képzelni, mivel a felszabadult szellem általi tudás, – hihetetlen magasságokba emelkedik.
Ezt pedig csak akkor teheti meg, ha az erkölcse szilárd, és fényévekre egymástól is ugyanazon törvények alapján működik a társadalom, mert különben meghasonlik az emberiség maga.
Ehhez meg kell szüntetni a gonoszság befolyásoló erejét, hogy az elkövetkezendő évszázad hatalmas fejlesztései valóban a szeretetet és magát az embert szolgálják. Amennyiben a cionizmus győz ebben a harcban, akkor beteljesedik az emberiség sorsa. A gonosznak ugyanis nem az a szerepe, hogy bűnbe csábítsa az emberiséget, hanem az, hogy elpusztítsa, önmagával együtt. – Célja az Isteni terv elpusztítása, és nem kihasználása,  – ezt sosem felejtsük el!
Az emberiségnek eddig még történelme során, soha nem kellett ekkora fenyegetéssel szembenéznie. Ez a mi jégkorszakunk. Vagy túléljük, vagy gyermekeinknek, unokáinknak nincs jövője. Sorsuk a kietlen elhervadó föld, lassan kipusztuló állatvilággal, növényvilággal, és életük csak annyi lesz, hogy sorban egymást temetik el, míg az utolsó temetetlenül hirdeti majd az emberiség kudarcát.
Az emberiségnek eddig még történelme során, soha nem kellett ekkora fenyegetéssel szembenéznieA mi küldetésünk tehát nem kis feladat, de már választásunk sincs. Mindenki, aki a cionista világot támogatja semmi egyéb, mint gyermekeink gyilkosa már most.
2. Harcolnunk kell, mert ez a sorsunk.
Harcolnunk, akármit is mondhat a katolikus egyház vezetője, pártolhatja a cionizmust, nevezheti a zsidókat a keresztények idősebb fivéreinek, – ez az emberiség jövője szempontjából, lényegében már semmit nem jelent.
És ha jól belegondolunk, hogy ilyen hatalmas harc közepén egy hanyatló egyház utolsó trónbitorlója mit dadog, hát azt mondhatjuk; “Kit érdekel?” – A világ nagy örvényében egy kis hangfoszlány már csak, mert a vihar már tombol.
Sokan nem látják még ezt, – vakok, vagy alszanak. Még nem lépték át, saját önzésük és a rájuk kényszerített kicsinységük korlátait.
Pedig rajtuk kívül naponta sok ezren néznek a halál szemébe bátran, rezzenéstelen arccal, – és harcolnak, vagy meghalnak. Mindegy milyen hit vagy zászló alatt, – értünk, gyermekeinkért, vagyis magáért a jövőért küzdenek. Mert semmi egyébről nincs már szó, mint a puszta létről. És a túlélésről.
Naponta sok ezren néznek a halál szemébe bátran, rezzenéstelen arccal, - és harcolnak, vagy meghalnakA világ jelen formájában; pusztulásra ítéltetett. Sem a nyelv, sem a közös kereskedés, vagy szimplán az erre épülő kapcsolatok nem tartották össze az emberiséget.
Mivel valamennyi összetartó erő, valamennyi tartópillére megsérült, lerombolták, vagy éppen megszűnőben van; A szeretet,  a becsület, az önzetlenség, a kitartás, az erkölcs, a bizalom, remény, és hit, – ez így együtt maga lenne az egyensúly és a “REND”!
Ám ezek a tartópillérek lassan megszűnnek. Helyüket egyetlen egy dolog váltja fel; a haszon, illetve sokkal inkább az extra profit. A pénzalapú gondolkodásmód, – nem a tervezett célszerűség. Nem így akarták, ez egyszerűen a szellemiségükből fakad. Mely semmi egyéb, mint maga a sátán jegye. A cionizmus így szolgálja magát a sátánt, a szellemiségén keresztül. Ez az amit profitnak hívnak, – nem más, mint a sátánizmus. A profit = sátánizmus.
Profit = SátánMinden ember, aki profitban gondolkodik sátánista. A sátán pedig semmi egyebet nem akar, mint magát az Isten művét, a világot elpusztítani.
Miért nem avatkozik közbe az Isten? Megtette. Sorra küldte el prófétáit a zsidók közé, hogy a zsidókba vetett sátáni szellemiségre felhívja a figyelmet. Sem a zsidók nem tértek meg, sem a nemzsidók nem tettek ellenük semmit.
Az Isten ezt megoldani helyettünk nem fogja, hisz nem az ember akart önálló akaratot? Nem azért lázadt fel az Isten ellen, hogy szabad akarata legyen?
Az Isten, – ha az ember ezt a harcot elveszíti egyet tehet; újrakezdi.
3. Újra megteremti az emberiséget.
A cionista profit alapú gondolkodás az, amely éhezteti az embereket, amely kitalálta a chemtrailt, amely ledobta az atombombát, amely pénzért mérgezi lassú halálra ítélve vegyi anyagokkal a földeket. A profit vágya az, amely növényi betegségeket permetez szét, csakhogy muszáj legyen a növényvédő szereket megvenni.  A profit vágya az amely kizsákmányolta és elhasználta a föld nyersanyagkészletének a felét. – Szó szerint elpazarolta, – hogy unokáinknak dédunokáinknak már semmi ne maradjon.
Zombik _ A lezüllesztett ember társadalma szétesikÉs ez a gondolkodásmód  a cionista beteges kultuszokon keresztül (holokultusz, buzikultusz, diszkokultusz, liberálkultusz, szinglikultusz, stb.) beette magát az egészséges emberiség agyába, és ott zülleszt. Olyannyira, hogy szellemileg teljesen alantassá tett rengeteg embert.
A lezüllesztett ember társadalma szétesik, hiszen a társadalmakat összetartó pilléreket verték szét. A cion tökéletesen tudja, hogy mindez rossz, de nem tehet mást, ez a genetikai programja. Így az emberiség a fertőzés által, a saját vesztébe rohan.
Van-e gyógyszer? Van! Az egyetlen gyógyszer, amely isteni késztetésre életre kelhet az emberben; az önvédelem. – Mely belénk van kódolva, csak hagyni kell, hogy felébredjen. És ez meg is történik. Egyre többen ébrednek rá; A jövő azoké, kik harcolni mernek…
4. A háború szelleme felébredt
Az emberiség belső immunrendszerrel rendelkezik. A profit betegség, a belső alantas vágyakon keresztül éppen ezt az immunrendszert támadja.- A zsarnoknak engedelmes, lemondó, mindent, de legfőképpen önmagukat feladó lénnyé tette a gyengébbeket.
Biorobotokká, zombikká. Az éhbért is elfogadó, mindenre bólogató, akarat nélküli zombivá.
Az emberiség ezen része bár nagyon jól látja ugyan a vész közeledtét, képtelen tenni ellene, az akarat gyengesége miatt. Ezért egyre jobban bezárkózik. Menekülése, akár az egér bújkálása a lyukban… De a vihar ott is utól éri őket majd.
A példa azonban nekik is adott: Őseink nem az egérlyukba menekültek, hanem a harcterekre. Mert tudták, hogyha a vég jön, akkor legalább nézzenek vele szembe férfi módjára, – amazon módjára, – óvva és védve mindent ami szent! A családot, a szeretteket, az otthont, a nemzetet, az anyaföldet.
Tudták, hogyha a vég jön, akkor legalább nézzenek vele szembe férfi módjára, – amazon módjára, – óvva és védve mindent ami szent!Mert a háború szelleme már felébredt. Ez az egyetlen megmaradt önvédelmi rendszer. Még nem irányított, még a frontvonalak kuszák, de a szellem már dolgozik.
A szír nép kitartó önvédelme egy ékes bizonyíték. Igenis van kitartás, és van egyre erősebb harcikedv. – De példálódzhatnánk az irakiakkal, törökökkel, – vagy lassan mostmár az amerikaiakkal, vagy a dél és nyugat-európaiakkal, de akár még a magyarokkal is… A harci kedv bizony mindenütt ébredőben van.
Mivel a világ a – “Teljes pusztulás, vagy a fennmaradás” – csatáját vívja, – ez lesz az utolsó nagy küzdelem. És, ha nem veszünk el, – ha elég erősek vagyunk, – elvezethet utunk az új, – az emberibb jövőbe.
Gyártó István

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése